Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Το χαμογελαστό παιδί που ξεσήκωνε τον κόσμο από τα dexx

Εχασε τον έλεγχο και μπήκε σε τράπεζα στην κάθοδο της Κηφισίας. Σε κρίσιμη κατάσταση δύο από τις τρεις φίλες που ήταν μαζί του

Ενας 22χρονος γελαστός dj, γνωστός στα βόρεια προάστια, που με τις μουσικές του ξεσήκωνε τους θαμώνες ενός μπαρ της Κηφισιάς, είναι ο νέος που χάθηκε χθες τα ξημερώματα στο φοβερό τροχαίο δυστύχημα που συνέβη στην κάθοδο της λεωφόρου Κηφισίας, ενώ οι τρεις φίλες του που επέβαιναν στο «τρελό» αυτοκίνητο τραυματίστηκαν σοβαρά.

Λίγο μετά την κλειστή στροφή της Κηφισίας για την πρώτη είσοδο του Αμαρουσίου ο Αποστόλης Τσαούσης, που δούλευε ως dj αλλά και ως μπάρμαν στο Bronco bar, στην Κηφισιά, έχασε τον έλεγχο του Ford Fiesta που οδηγούσε, στο οποίο επέβαιναν οι τρεις κοπέλες (δύο συνομήλικές του και μία 20χρονη). Το μικρό αυτοκίνητο βγήκε από την πορεία του, ντεραπάρισε και καρφώθηκε με μεγάλη ταχύτητα στην πρόσοψη τραπεζικού υποκαταστήματος που βρίσκεται στο σημείο. Αμέσως μετά τυλίχθηκε στις φλόγες απ’ άκρη σ’ άκρη, πριν οι τέσσερις νέοι προλάβουν να το εγκαταλείψουν.

Στο σημείο έσπευσε όχημα του Πυροσβεστικού Σώματος και το πλήρωμα έσβησε αμέσως τη φωτιά, που ευτυχώς δεν είχε επεκταθεί στο εσωτερικό του μοιραίου Fiesta. Αμέσως απεγκλώβισαν τους τέσσερις επιβάτες που ήταν όλοι σοβαρά τραυματισμένοι (κυρίως στον θώρακα) και είχαν εγκλωβιστεί στις θέσεις τους μέσα στο αυτοκίνητο, το οποίο ήταν αναποδογυρισμένο στην είσοδο της τράπεζας. Τα ασθενοφόρα που ήδη είχαν φτάσει στο σημείο τούς μετέφεραν στο νοσοκομείο ΚΑΤ.

Εκεί οι γιατροί έκριναν πως η κατάσταση του 22χρονου Αποστόλη ήταν ιδιαίτερα κρίσιμη, καθώς έφερε βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και κρίθηκε αναγκαίο να μεταφερθεί επειγόντως στο Γενικό Κρατικό Αθηνών. Ομως, δυστυχώς, δεν μπόρεσε να κρατηθεί στη ζωή, καθώς η εσωτερική αιμορραγία ήταν ακατάσχετη και υπέκυψε στα τραύματά του. Οι τρεις φίλες του διακομίστηκαν σε άλλα νοσοκομεία.

Κατά πληροφορίες, σοβαρά τραυματισμένες είναι η μία 22χρονη που δίνει μάχη για τη ζωή της στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Υγεία και η 20χρονη που νοσηλεύεται στην Εντατική του «Γ. Γεννηματάς». Η δεύτερη 22χρονη νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο Σωτηρία.

Ο Αποστόλης Τσαούσης είχε ρεπό από την εργασία του εκείνο το βράδυ και είχε πάει μαζί με τις τρεις φίλες του σε ένα μπαρ στην Κηφισιά για να γιορτάσουν τα γενέθλια ενός καλού φίλου τους. Μετά τη διασκέδαση επέστρεφαν στα σπίτια τους κατεβαίνοντας τη λεωφόρο Κηφισίας. Πιθανώς ο νεαρός οδηγός είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου.

e1234r2q34r 4Το χαμογελαστό παιδί που ξεσήκωνε τον κόσμο από τα dexx

Ως ένα χαμογελαστό παιδί με μεγάλη καρδιά περιγράφουν φίλοι και συνάδελφοι στο Bronco bar τον άτυχο Αποστόλη Τσαούση, ο οποίος ξεσήκωνε με τη μουσική του τους θαμώνες του μαγαζιού τα Σαββατοκύριακα.

Η σελίδα του μπαρ στο facebook πλημμύρισε από συγκινητικά μηνύματα για τον άδικο χαμό του νεαρού, ο οποίος εκτός του ότι ήταν dj είχε αναλάβει και καθήκοντα μπάρμαν στο συγκεκριμένο νυχτερινό μαγαζί. Ολοι γνώριζαν τον 22χρονο Αποστόλη ως έναν συνεσταλμένο νέο που αγαπούσε πολύ τη μουσική και ο οποίος παρά το γεγονός ότι ήταν γνωστός πλέον μεταξύ των θαμώνων και η φήμη του απλωνόταν, είχε επιλέξει να διατηρεί χαμηλό προφίλ και ήταν πάντα πρόσχαρος και φιλικός.

Σύμφωνα με το προφίλ του στο facebook, το απόγευμα της Κυριακής έδωσε το «παρών» στη φιλανθρωπική εκδήλωση «40 djs βάζουν φωτιά στην καρδιά μας» για την ενίσχυση του συλλόγου Φλόγα.

Θεοδόσης Π. Πάνου

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά, όπως ανακοίνωσε η...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...