Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Άστραψαν τα φλας σε εκδήλωση εταιρίας ρούχων

Στο event της εταιρίας ρούχων του Νίκολας Γεωργίου συναντήθηκαν...

Η Καρρέρ αποκάλυψε το μυστικό μακροζωίας του Μίμη Πλέσσα

Στα μυστικά μακροζωίας του αγαπημένου της συζύγου Μίμη Πλέσσα...

Η πρωτοποριακή συνεργασία του Lil Koni με το ανθρωποειδές Sophia

Αυτό κι αν είναι είδηση: Ελληνας καλλιτέχνης έκανε ντουέτο...

Aνέστης Μενεξές: Ο party man της Θεσσαλονίκης

Τον Ανέστη Μενεξέ τον γνώρισα ως θαμώνας σε μαγαζί...

Λήστεψαν την ΕΥΔΑΠ μετά τη ληστεία!

Απίστευτο περιστατικό υπεξαίρεσης με τρεις υπαλλήλους της δημόσιας υπηρεσίας, οι οποίοι έβαλαν χέρι στα χρήματα που άφησαν οι ένοπλοι κουκουλοφόροι

Ενα απίστευτο περιστατικό υπεξαίρεσης χρημάτων από δημόσια υπηρεσία σημειώθηκε όταν τρεις υπάλληλοι έβαλαν… χέρι στο χρηματοκιβώτιο και μάλιστα ενώ είχε προηγηθεί ληστεία! Η εισβολή ένοπλων κουκουλοφόρων όχι μόνο δεν πτόησε τους τρεις υπαλλήλους της ΕΥΔΑΠ Αμαρουσίου, αλλά κατηγορούνται ότι εκμεταλλεύτηκαν τη διάπραξη της ληστείας στο υποκατάστημα της εταιρίας ύδρευσης ώστε να βγάλουν και οι ίδιοι μεροκάματο! Ομως οι τρεις ταμίες συνελήφθησαν, αφού δεν υπολόγισαν ούτε τις κάμερες του υποκαταστήματος ούτε την επιτυχημένη έρευνα των ανδρών της Ασφάλειας, που εξέτασαν την υπόθεση της ληστείας και κατέληξαν ότι, εκτός από τους οπλοφόρους, «χέρι» στις εισπράξεις έβαλαν και οι υπάλληλοι.

Σύμφωνα με την Ασφάλεια, στις 2 Μαρτίου εισέβαλαν στο υποκατάστημα της ΕΥΔΑΠ στο Μαρούσι δύο οπλοφόροι, που γνώριζαν ότι εκείνη την ώρα ήταν σε εξέλιξη χρηματαποστολή. Οι κουκουλοφόροι άρπαξαν από τα τρία ταμεία τα πακεταρισμένα χρήματα, που ήταν έτοιμα για παραλαβή από τους υπαλλήλους της χρηματαποστολής, και εξαφανίστηκαν. Οπως αποδείχτηκε, οι ληστές άρπαξαν συνολικά 56.000 ευρώ.

Οταν όμως οι αστυνομικοί έφτασαν στο υποκατάστημα της ΕΥΔΑΠ, το ποσό που δηλώθηκε από τις καταθέσεις των υπαλλήλων ήταν 73.865 ευρώ! Αυτό που τους έκανε εντύπωση ήταν το γεγονός ότι στην κατάθεση που έδωσε ο ταμίας τους είπε πως ο ένας από τους ληστές πήρε χρήματα και από το χρηματοκιβώτιο και όχι μόνο από τα γκισέ. Οι αστυνομικοί ζήτησαν να πάρουν μαζί τους το βιντεοληπτικό υλικό προκειμένου να εξεταστεί στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.

Στα βίντεο πραγματικά διαπίστωσαν ότι ο ένας από τους οπλοφόρους πλησίασε στο χρηματοκιβώτιο, αλλά δεν πήρε κάτι από εκεί.

Αρπαξε δεσμίδα

Το γεγονός αυτό τους δημιούργησε ερωτήματα, με αποτέλεσμα να δουν ολόκληρο το υλικό και να διαπιστώσουν με έκπληξη ότι αμέσως μετά τη ληστεία ο 46χρονος ταμίας έβαλε χέρι στο χρηματοκιβώτιο και άρπαξε μια ολόκληρη δεσμίδα με χαρτονομίσματα, ύψους 17.865 ευρώ.

Στη συνέχεια την έβαλε στην τσάντα της 60χρονης συναδέλφου του και τελικά διαπιστώθηκε ότι τα χρήματα τα μοιράστηκαν και με τον τρίτο ταμία, 47 ετών, ο οποίος την ώρα της ληστείας έλειπε από το υποκατάστημα. Ετσι, στις 3 Μαρτίου οι τρεις υπάλληλοι της ΕΥΔΑΠ συνελήφθησαν και στην κατοχή τους βρέθηκαν 15.000 ευρώ, που επεστράφησαν στην υπηρεσία, ενώ το ποσό που έλειπε το είχε δώσει ο ένας από τους κατηγορουμένους για την αποπληρωμή δόσης δανείου!

Θεοδόσης Π.Πάνου

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Ελένη Προκοπίου αγκαζέ με τον Δημήτρη της

Μια σπάνια εμφάνιση από μια ακριβοθώρητη ηθοποιό. Τη σπουδαία...

Η διπλή gay ζωή γόνου εφοπλιστή

Νέος, όμορφος, γόνος εφοπλιστικής οικογένειας και ιδιαίτερα προβεβλημένος όχι...

Η Καρρέρ αποκάλυψε το μυστικό μακροζωίας του Μίμη Πλέσσα

Στα μυστικά μακροζωίας του αγαπημένου της συζύγου Μίμη Πλέσσα...

Ο Νίκος Γαρεφαλάκης, που εμφανίστηκε στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», ήταν μέλος στη μαφία των 4 τροχών

«Εχει παρατήσει την υποκριτική κι έχει γίνει άλλος άνθρωπος»...