Νέας γενιάς ηλεκτρονικά τσιγάρα κατακλύζουν την αγορά

Με νέες βελτιωμένες τεχνολογίες και πολλές καινοτομίες εμφανίζονται στην σημερινή αγορά τα ηλεκτρονικά τσιγάρα. Η εναλλακτική που έχει βοηθήσει χιλιάδες καπνιστές μέχρι σήμερα στην Ελλάδα αλλά και εκατομμύρια σε ολόκληρο τον κόσμο στο δύσκολο εγχείρημα της διακοπής του καπνίσματος, καθημερινά κερδίζει έδαφος καθώς…

Με  νέες  βελτιωμένες τεχνολογίες  και  πολλές καινοτομίες εμφανίζονται στην σημερινή αγορά τα ηλεκτρονικά τσιγάρα. Η εναλλακτική που έχει βοηθήσει χιλιάδες καπνιστές μέχρι σήμερα στην Ελλάδα αλλά και εκατομμύρια σε ολόκληρο τον κόσμο στο δύσκολο εγχείρημα της διακοπής του καπνίσματος, καθημερινά κερδίζει έδαφος καθώς όλο και περισσότεροι είναι οι καπνιστές που θα επιλέξουν μία συσκευή ηλεκτρονικού τσιγάρου για να απαλλαγούν από τις βλαβερές συνέπειες του καπνίσματος.

Τεράστιο ρόλο ωστόσο στην ραγδαία ανάπτυξη του ηλεκτρονικού τσιγάρου παγκοσμίως τα τελευταία χρόνια έχει παίξει και η παρουσίαση προϊόντων που τεχνολογικά εξαντλεί όλες τις υπάρχουσες δυνατότητες. Ο ατμιστής (όπως συνηθίζεται να λέγεται ο χρήστης ενός ηλεκτρονικού τσιγάρου) πλέον δεν περιορίζεται σε συγκεκριμένες επιλογές, άρα και περιορισμένες δυνατότητες.111 Αντιθέτως μπορεί να επιλέξει ανάμεσα από πολλές επιλογές την συσκευή που σε μεγάλο βαθμό μπορεί να του εξασφαλίσει το τέλειο αποτέλεσμα σε ότι αφορά την απόλαυση και την ικανοποίηση κάνοντας την συνήθεια του ατμίσματος την πλέον διαδεδομένη επιλογή στην αντιμετώπιση των συνεπειών καπνίσματος.

Για να αντιληφθούμε το μέγεθος της εξέλιξης που έχει παρατηρηθεί σε ένα προϊόν που από πολλούς έχει χαρακτηριστεί ως ή εφεύρεση του 21ου αιώνα δεν έχουμε παρά να δούμε τον απλό τρόπο λειτουργίας ενός η.τ.  Αποτελούμενο από μία μπαταρία που χρειάζεται για να παρέχει την απαιτούμενη ενέργεια αλλά και έναν συνδεόμενο πάνω στην μπαταρία «ατμοποιητή», που γεμίζει με το απαραίτητο υγρό αναπλήρωσης ο χρήστης μέσω της εισπνοής καταφέρνει να αντικαταστήσει την συνήθεια του καπνίσματος κρατώντας μόνο την απόλαυση, βάζοντας ταυτόχρονα στην άκρη ότι βλαβερό προκύπτει από την καύση ενός συμβατικού τσιγάρου.

222
Η τεχνολογική εξέλιξη
, η έρευνα και η συνεχής βελτίωση από τις μεγάλες κατασκευάστριες εταιρείες της βιομηχανίας του ατμίσματος στα δύο βασικά μέρη ενός η.τ (την μπαταρία και τον ατμοποιητή ) είναι και αυτή που συμβάλει στην παρουσία συσκευών με αυξημένες δυνατότητες, που φαίνεται πως μπορούν να καλύψουν και τον πιο απαιτητικό.

333Πλέον το πάτημα ενός κουμπιού αρκεί για να μπορεί ο «ατμιστής» να ρυθμίσει την ένταση και την απόδοση της συσκευής του στο επιθυμητό για εκείνον επίπεδο. (Variable Voltage & Variable Wattage λειτουργία) ενώ ταυτόχρονα η κατάλληλη επιλογή ατμοποιητή μπορεί να συμβάλει στην εξαιρετική απόδοση της γεύσης, στην πλούσια παραγωγή ατμού σε συνδυασμό με λειτουργίες που επιτρέπουν ακόμα και τον έλεγχο της ροής αέρα της κάθε εισπνοής. (airflow control). Ταυτόχρονα νέες μικρές αλλά πανίσχυρες μπαταρίες, που απλά κρύβονται στην παλάμη του χεριού σου εξασφαλίζουν τη αυτονομία που θα χρειαστείς, για να “ατμίζεις” άνετα όλη την ημέρα παρέχοντας σου όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζεσαι μέσω μικροσκοπικών Oled οθονών.

Ανακάλυψε όλες τις νέες συσκευές ηλεκτρονικού τσιγάρου και ενημερώσου για τις νέες δυνατότητες που σου προσφέρουν στο www.310.gr

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ