Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Οι έφοδοι στα καταφύγια του σατανικού Παφ Ντάντι σε Λος Αντζελες και...

Φύλλο και φτερό έκαναν οι ομοσπονδιακοί πράκτορες τις βίλες...

Μηνύσεις στους υπευθύνους της Πυροσβεστικής και της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Λάρισας από τους...

Τις ποινικές ευθύνες των υπευθύνων της Πυροσβεστικής αλλά και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Σίμος προσπαθεί να αποτρέψει την Αμαλία και...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Θεάσεις UFO πάνω από πυρηνικό σταθμό και σταθμό ατομικής ενέργειας στην Ινδία

Παγκόσμιες διαστάσεις παίρνει το μυστήριο με τις θεάσεις UFO...

Νέας γενιάς ηλεκτρονικά τσιγάρα κατακλύζουν την αγορά

Με νέες βελτιωμένες τεχνολογίες και πολλές καινοτομίες εμφανίζονται στην σημερινή αγορά τα ηλεκτρονικά τσιγάρα. Η εναλλακτική που έχει βοηθήσει χιλιάδες καπνιστές μέχρι σήμερα στην Ελλάδα αλλά και εκατομμύρια σε ολόκληρο τον κόσμο στο δύσκολο εγχείρημα της διακοπής του καπνίσματος, καθημερινά κερδίζει έδαφος καθώς…

Με  νέες  βελτιωμένες τεχνολογίες  και  πολλές καινοτομίες εμφανίζονται στην σημερινή αγορά τα ηλεκτρονικά τσιγάρα. Η εναλλακτική που έχει βοηθήσει χιλιάδες καπνιστές μέχρι σήμερα στην Ελλάδα αλλά και εκατομμύρια σε ολόκληρο τον κόσμο στο δύσκολο εγχείρημα της διακοπής του καπνίσματος, καθημερινά κερδίζει έδαφος καθώς όλο και περισσότεροι είναι οι καπνιστές που θα επιλέξουν μία συσκευή ηλεκτρονικού τσιγάρου για να απαλλαγούν από τις βλαβερές συνέπειες του καπνίσματος.

Τεράστιο ρόλο ωστόσο στην ραγδαία ανάπτυξη του ηλεκτρονικού τσιγάρου παγκοσμίως τα τελευταία χρόνια έχει παίξει και η παρουσίαση προϊόντων που τεχνολογικά εξαντλεί όλες τις υπάρχουσες δυνατότητες. Ο ατμιστής (όπως συνηθίζεται να λέγεται ο χρήστης ενός ηλεκτρονικού τσιγάρου) πλέον δεν περιορίζεται σε συγκεκριμένες επιλογές, άρα και περιορισμένες δυνατότητες.111 Αντιθέτως μπορεί να επιλέξει ανάμεσα από πολλές επιλογές την συσκευή που σε μεγάλο βαθμό μπορεί να του εξασφαλίσει το τέλειο αποτέλεσμα σε ότι αφορά την απόλαυση και την ικανοποίηση κάνοντας την συνήθεια του ατμίσματος την πλέον διαδεδομένη επιλογή στην αντιμετώπιση των συνεπειών καπνίσματος.

Για να αντιληφθούμε το μέγεθος της εξέλιξης που έχει παρατηρηθεί σε ένα προϊόν που από πολλούς έχει χαρακτηριστεί ως ή εφεύρεση του 21ου αιώνα δεν έχουμε παρά να δούμε τον απλό τρόπο λειτουργίας ενός η.τ.  Αποτελούμενο από μία μπαταρία που χρειάζεται για να παρέχει την απαιτούμενη ενέργεια αλλά και έναν συνδεόμενο πάνω στην μπαταρία «ατμοποιητή», που γεμίζει με το απαραίτητο υγρό αναπλήρωσης ο χρήστης μέσω της εισπνοής καταφέρνει να αντικαταστήσει την συνήθεια του καπνίσματος κρατώντας μόνο την απόλαυση, βάζοντας ταυτόχρονα στην άκρη ότι βλαβερό προκύπτει από την καύση ενός συμβατικού τσιγάρου.

222
Η τεχνολογική εξέλιξη
, η έρευνα και η συνεχής βελτίωση από τις μεγάλες κατασκευάστριες εταιρείες της βιομηχανίας του ατμίσματος στα δύο βασικά μέρη ενός η.τ (την μπαταρία και τον ατμοποιητή ) είναι και αυτή που συμβάλει στην παρουσία συσκευών με αυξημένες δυνατότητες, που φαίνεται πως μπορούν να καλύψουν και τον πιο απαιτητικό.

333Πλέον το πάτημα ενός κουμπιού αρκεί για να μπορεί ο «ατμιστής» να ρυθμίσει την ένταση και την απόδοση της συσκευής του στο επιθυμητό για εκείνον επίπεδο. (Variable Voltage & Variable Wattage λειτουργία) ενώ ταυτόχρονα η κατάλληλη επιλογή ατμοποιητή μπορεί να συμβάλει στην εξαιρετική απόδοση της γεύσης, στην πλούσια παραγωγή ατμού σε συνδυασμό με λειτουργίες που επιτρέπουν ακόμα και τον έλεγχο της ροής αέρα της κάθε εισπνοής. (airflow control). Ταυτόχρονα νέες μικρές αλλά πανίσχυρες μπαταρίες, που απλά κρύβονται στην παλάμη του χεριού σου εξασφαλίζουν τη αυτονομία που θα χρειαστείς, για να “ατμίζεις” άνετα όλη την ημέρα παρέχοντας σου όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζεσαι μέσω μικροσκοπικών Oled οθονών.

Ανακάλυψε όλες τις νέες συσκευές ηλεκτρονικού τσιγάρου και ενημερώσου για τις νέες δυνατότητες που σου προσφέρουν στο www.310.gr

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες λύσεις των realities και talent shows

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...