Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Ο Σκάι καλοβλέπει το τηλεπαιχνίδι «Still Standing» με παρουσιάστρια την Καραβάτου

Τα δημοφιλή τηλεπαιχνίδια δεν πεθαίνουν ποτέ! Από τα χέρια...

«Εβαλε το χέρι του» ο Περέιρα

Διεκόπη το ντέρμπι – ο Πορτογάλος προκάλεσε του ςοπαδούς της ΑΕΚ- «Καρφιά» Μελισσανίδη

Το γκολ του Φράνκο Χάρα (89′) για το οποίο στην ΑΕΚ διαμαρτύρονται ότι σημειώθηκε με το χέρι κι έβαλε τον Ολυμπιακό μπροστά στο σκορ (1-0), αλλά και οι προκλητικές ενέργειες του Βίτορ Περέιρα, που έβαλε… μπουρλότο στις εξέδρες, οδήγησαν στη διακοπή του ματς!
Ο Πορτογάλος έφυγε… βολίδα από τον πάγκο του και, κατευθυνόμενος στο σημείο των πανηγυρισμών, με χαρακτηριστικές χειρονομίες… απόλαυσε το γκολ. Στιγμές πριν, ο σκόρερ, έχοντας βγάλει τη φανέλα, ορμούσε και γκρέμιζε το σημαιάκι του κόρνερ, κι όλα αυτά δημιούργησαν ένα εκρηκτικό μίγμα! Ορισμένοι οπαδοί της «Ενωσης» εισέβαλαν στο γήπεδο, το παιχνίδι διεκόπη οριστικά από τον διαιτητή Καλογερόπουλο (υπήρξε τραυματισμός αστυνομικού). «Με αυτές τις διαιτησίες το ποδόσφαιρο δεν μπορεί να πάει μπροστά! Κάτι πρέπει να αλλάξει. Με Καλογερόπουλους, Γκιρτζίκηδες και Ζωγράφους δεν φτιάχνεις το ποδόσφαιρο. Εχει βαλτώσει! Ολοι είναι άκρως επικίνδυνοι!» δήλωσε ο Δημήτρης Μελισσανίδης.
Κι όμως, το ντέρμπι ξεκίνησε σε εκπληκτική ατμόσφαιρα, που δημιούργησαν χιλιάδες οπαδοί της ΑΕΚ.

Μόλις στο 33′ σημειώθηκε η πρώτη ευκαιρία. Ο Πλατέλλας έβγαλε την παράλληλη σέντρα, όμως ο Αραβίδης, από πλεονεκτική θέση, δεν μπόρεσε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα. Δύο λεπτά μετά ο δεύτερος βοηθός υπέδειξε σε θέση οφσάιντ (που… δεν υπήρχε) τον Αραβίδη, που έβγαινε μόνος του από πλάγια, ενώ στο 39′ ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε το πρώτο σουτ (άστοχο) με τον Μανιάτη!
Η ΑΕΚ, στη συμπλήρωση 55 λεπτών, είχε την τεράστια ευκαιρία να ανοίξει το σκορ. Από υπέροχη κάθετη πάσα του Πλατέλλα στον Μάνταλο, ο τελευταίος προσπάθησε να στείλει, από πλάγια, την μπάλα στα δίχτυα του Ρομπέρτο, όμως ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού απέκρουσε με το πόδι.

Με κεκτημένη ταχύτητα, η γηπεδούχος, και με τη θερμή στήριξη των φίλων της, απείλησε τρία λεπτά μετά, όταν ο Μάνταλος εξαπέλυσε τον κεραυνό, αλλά η μπάλα, παίρνοντας πολλά φάλτσα, πέρασε έξω από το κάθετο δοκάρι της «ερυθρόλευκης» εστίας. Στο 67′ υποχρεώθηκε και ο Δέλλας σε αναγκαστική αλλαγή (δεν μπόρεσε να συνεχίσει ο Μάνταλος).
Ο Ολυμπιακός, που χρειαζόταν πάση θυσία το γκολ, είχε την κορυφαία ευκαιρία του στο 76′: Μετά από πάσα του Ντομίνγκες, ο Ντοσεβί, σε κενό τέρμα, κατάφερε να στείλει την μπάλα στο κάθετο δοκάρι. Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι «ερυθρόλευκοι» βγήκαν μπροστά αναζητώντας το χρυσό, γι’ αυτούς, γκολ, με πρωταγωνιστή τον Ντομίνγκες (καλό αλλά άστοχο σουτ στο 84′). Και το βρήκε, στο 89ο λεπτό, με τον Χάρα να σπρώχνει την μπάλα με… το στήθος στα δίχτυα (με το χέρι, υποστήριξαν και διαμαρτυρήθηκαν, από πλευράς ΑΕΚ)! Με πολλά λάθη οι βοηθοί του Καλογερόπουλου, στο 34′ και στο 44′ κακώς σταμάτησαν παίκτες της ΑΕΚ υποδεικνύοντας οφ σάιντ!

ΑΕΚ: Ανέστης, Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, Τζανετόπουλος, Σοϊλέδης, Γιόχανσον, Ανάκογλου, Μάνταλος (67′ Ντακόλ), Πλατέλλας (87′ Ντούνης), Μπαρμπόσα (81′ Ρόβας), Αραβίδης.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μποτία, Σιόβας, Μασουακού, Μιλιβόγεβιτς (65′ Φορτούνης), Μανιάτης (52′ Κασάμι), Ντομίνγκες, Ντουρμάζ (11′ Αφελάι), Ντοσεβί, Χάρα.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...