Σάββατο, 22 Μαρτίου, 2025

Λευτέρης Κρίκης: Εντυπωσιάζει το music video του νέου του τραγουδιού!

Ο Λευτέρης Κρίκης θεωρείται ως το next big think...

Καμία σκέψη για πρωινό από τον Αρναούτογλου

Το πρωινό μπορεί να περιμένει για καιρό ακόμη τον...

Μουτάφη και Τρικαλιώτη την Κυριακή στην ΕΡΤ

Με την Ελισάβετ Μουτάφη, μια φρέσκια μανούλα που υιοθέτησε...

Η… στύση του Πέτρου

Η σεξουαλική ικανότητα του Πέτρου Φιλιππίδη και κυρίως η...

Θρήνος για τον Ανδρέα Γεωργίου που έχασε τον πατέρα του

Δύσκολες ώρες για τον Ανδρέα Γεωργίου που γνωρίσαμε από τη νίκη του στο ριάλιτι «Dream Show»! O ταλαντούχος Κύπριος καλλιτέχνης (ο οποίος έχει σχέση με την Ελευθερία Ελευθερίου) έχασε τον πατέρα του, Παύλο, που το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν σε νοσοκομείο και τη Μεγάλη Τετάρτη το απόγευμα άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο πατέρας του Κύπριου ηθοποιού και παραγωγού των αγαπημένων σειρών του τηλεοπτικού κοινού «Ασπρα Μπαλόνια» και «Βαλς με 12 θεούς» βρισκόταν τις τελευταίες ημέρες στο νοσοκομείο λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε. Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο διαδικτυακό  fanclub του καλλιτέχνη: «Παρ’ ότι ο χαμός της μητέρας του σε νεαρή ηλικία (όταν ήταν 12 χρόνων) είχε προκαλέσει τριγμούς στη σχέση πατέρα και γιου, ο Αντρέας Γεωργίου ήταν πολύ δεμένος με τον πατέρα του, ενώ είχε δηλώσει δημόσια ότι υπήρξε άδικος μαζί του». Η κηδεία του Παύλου Γεωργίου θα τελεστεί σήμερα  στην Αγία Νάπα. Οσοι τον γνώριζαν δεν έχουν παρά να πουν καλά λόγια  για το άτομό του.

Στο πλευρό του Ανδρέα Γεωργίου βρίσκονται συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι, καθώς και η σύντροφός του Ελευθερία Ελευθερίου (με την οποία πλέον κυκλοφορεί δημόσια αδιαφορώντας για τα φλας των φωτογράφων).

Συλλυπητήρια μηνύματα στέλνουν στον Κύπριο καλλιτέχνη και πάρα πολλοί συνάδελφοι και συνεργάτες του από την Ελλάδα και την Κύπρο. Να  θυμίσουμε ότι αυτή την περίοδο προβάλλεται καθημερινά στον ΑΝΤ1 η τηλεοπτική  σειρά «Βαλς με 12 θεούς», που βασίζεται στο βιβλίο της Λένας Μαντά. Το best seller έχει μεταφέρει στην τηλεόραση η Μαρία Γεωργιάδου, ενώ ανάμεσα στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βλέπουμε τον Στράτο Τζώρτζογλου, την Κάτια Δανδουλάκη και τον Μάνο Παπαγιάννη. Τη σκηνοθεσία υπογράφουν οι Ανδρέας Γεωργίου και Δημήτρης Δεμοιράκος.

ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΜΠΟΥΝΙΑΣ  

     

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Kαλογήρου στον δρόμο του Παϊσιου

Αγνώριστοι (για τις ανάγκες των ρόλων τους) σταρ της...

Σκύλος αξίας 5.250.000 ευρώ

Τα μαλλιά της κεφαλής του πλήρωσε Ινδός για να...

Κόλαση η ζωή των κατοίκων γύρω από το Γ’ Νεκροταφείο, με τους τάφους να έχουν φτάσει στις εισόδους των σπιτιών

Μια εκκωφαντική «κραυγή» αγωνίας υψώνεται από τις γειτονιές γύρω...

«Φουντώνει» ο έρωτας της Ανδριολάτου με τον επιχειρηματία Μπάμπη Τσαούσογλου

Με γοργούς ρυθμούς προχωρά η σχέση ανάμεσα στην Κλέλια...