Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Ο «απίθανος» κύριος Περέιρα!

Μέχρι και οι Πορτογάλοι κατέκριναν τη συμπεριφορά του στο ματς με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ

Σπέρνει ανέμους, και το ελληνικό ποδόσφαιρο θερίζει «θύελλες»! «Απίθανος» ο Βίτορ Περέιρα… Ο προκλητικός πανηγυρισμός του Πορτογάλου μετά την επίτευξη του τέρματος του Φράνκο Χάρα, στο 89ο λεπτό του προχτεσινού επαναληπτικού αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, συζητείται έντονα εντός, αλλά και εκτός των συνόρων.
Ο προπονητής του Ολυμπιακού αποδεικνύει με τις κινήσεις του ότι δεν έχει αντιληφθεί ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο ακροβατεί σε ένα τεντωμένο σχοινί που είναι έτοιμο να σπάσει! Η πειραϊκή ΠΑΕ όφειλε να τον είχε… συνετίσει, μετά τα όσα (άσχημα και καταδικαστέα) έγιναν στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Μπορεί ανάλογες κινήσεις και χειρονομίες να έχει κάνει και στα γήπεδα της Ιβηρικής χερσονήσου όταν ήταν στο τιμόνι της Πόρτο, ωστόσο εδώ είναι Ελλάδα, όχι Πορτογαλία!

Μέχρι και οι συμπατριώτες του τον κατέκριναν για τη συμπεριφορά του στο παιχνίδι με τους «κιτρινόμαυρους». «Η επιστροφή στην ποδοσφαιρική δράση στην Ελλάδα δεν έγινε με τον καλύτερο τρόπο, και γι’ αυτό φέρει αρκετές ευθύνες ο Βίτορ Περέιρα. Μετά την παρουσία του στα επεισόδια που σημάδευσαν τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό (22/2), ο Πορτογάλος ήταν και πάλι στο επίκεντρο για τον τρόπο με τον οποίο πανηγύρισε την Τετάρτη. Εχασε τον έλεγχο και, απευθυνόμενος στους οπαδούς των γηπεδούχων, έκανε προκλητικές χειρονομίες» ανέφερε η πορτογαλική «Record». Και ο Κασάμι ωστόσο ήταν προκλητικός, και γι’ αυτό θα έπρεπε κάποιος να του τραβήξει το αυτί, έτσι ώστε -και σε συνδυασμό με την τιμωρία των «ανεγκέφαλων» οπαδών που ανά πάσα ώρα και στιγμή εισβάλλουν στο γήπεδο- να σταματήσουν τα επεισόδια.

ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΙ. Πολύ ακριβά, από κει και πέρα, «πληρώνει» το τίμημα της πρόκρισης (επί της ΑΕΚ) στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος ο Ολυμπιακός. Οι Γιάννης Μανιάτης και Τζίμι Ντουρμάζ, όπως έδειξαν οι ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκαν, θα χάσουν το υπόλοιπο της σεζόν. Πιο συγκεκριμένα, ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων» υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και θα μείνει εκτός γηπέδων για 6 μήνες, ενώ ο Σουηδός μεσοεπιθετικός, λόγω ρήξης έσω πλαγίου, θα απουσιάσει από τις υποχρεώσεις της ομάδας του για 3 μήνες. Στο πλευρό τους, από την πρώτη στιγμή βρίσκονται οι συμπαίκτες τους, οι οποίοι, μέσω των social media, έστειλαν τις ευχές τους για γρήγορη ανάρρωση. Ο Ολυμπιακός καλείται πλέον να μάθει να αγωνίζεται χωρίς τους δύο άσους του και μάλιστα σε μια περίοδο που θα κριθούν τόσο το πρωτάθλημα, όσο και το Κύπελλο. Πάντως, οι Μήτρογλου και Ελαμπντελαουί αναμένεται να επανέλθουν στη δράση στο προσεχές εντός έδρας κυριακάτικο παιχνίδι με την Ξάνθη (15/3).

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...