Παρασκευή, 24 Μαρτίου, 2023

Σμαράγδα Καρύδη για Τέμπη: «Πάντα κλαις και είναι κάτι που δεν μπορώ...

Η Σμαράγδα Καρύδη σε συνέντευξή της αναφέρθηκε στη μία...

Η συγκίνη της Χριστίνα Τσάφου on air : «Η μάνα μου… Δε...

Η Χριστίνα Τσάφου, έδωσε μια συνέντευξη εφ' όλης της...

Χαμογελαστή και με διαπεραστικό βλέμμα από παιδί η Ελληνίδα πρωταγωνίστρια

Το χαμόγελό της και το βλέμμα είναι ίδιο μέχρι...

«Η Ελένη Μενεγάκη δεν έπρεπε να επιστρέψει τόσο γρήγορα, τώρα έγινε η...

Αυστηρή κριτική άσκησε στην Ελένη Μενεγάκη γνωστός κύριος της...

Τρεις Ελληνίδες καίνε ολόκληρο τον πλανήτη

Σάλπα, Κοντοστάβλος και Ανιστον στη λίστα του «FHM» με τις πιο σέξι γυναίκες.

Διεθνή πέραση φαίνεται πως έχει το ελληνικό sex appeal, καθώς τρεις ελληνικής καταγωγής καλλονές φιγουράρουν στη λίστα με τις εκατό πιο σέξι γυναίκες στον πλανήτη. Στην κατάταξη που δημοσιεύει κάθε χρόνο το ανδρικό περιοδικό «FHM» η Ελλάδα σημείωσε τριπλή νίκη, με την Τζόρτζια Σάλπα και την Τουλίτσα Κοντοστάβλος, που δραστηριοποιούνται στον χώρο του μόντελινγκ και της μουσικής στη Βρετανία, αντίστοιχα, να κατακτούν υψηλές θέσεις και την Τζένιφερ Ανιστον να τις ακολουθεί στην 34η.

Παρά το γεγονός ότι η Κοντοστάβλος δεν κατάφερε να υπερασπιστεί τον τίτλο της πιο σέξι γυναίκας του πλανήτη που είχε κερδίσει πέρυσι, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση της λίστας, το ελληνικό sex appeal εκπροσωπήθηκε στην πρώτη δεκάδα από την Τζόρτζια Σάλπα, η οποία κατέλαβε τη 10η θέση. Ακριβώς πίσω της, στην 11η, τερμάτισε η Κοντοστάβλος παραχωρώντας τη φετινή πρωτιά στη Μίλα Κούνις. Η 29χρονη ηθοποιός και σύντροφος του Αστον Κάτσερ τους τελευταίους μήνες κατάφερε να επικρατήσει στην ψηφοφορία στην οποία συμμετέχουν αναγνώστες από όλο τον πλανήτη και να γίνει η πρώτη Αμερικανίδα που κατακτά την κορυφή τα τελευταία τέσσερα χρόνια. «Η Μίλα δεν έχει μόνο φυσική ομορφιά, αλλά και υπέροχη αίσθηση του χιούμορ. Δεν φοβάται να αυτοσαρκαστεί», δήλωσε ο διευθυντής του περιοδικού και υπεύθυνος για τη σύνταξη της συγκεκριμένης λίστας, Νταν Τζουντ. Στη δεύτερη θέση βρίσκεται η Ριάνα, η οποία ανέβηκε ένα νούμερο σε σχέση με πέρυσι, ενώ στην τρίτη ακολουθεί η πρώτη Βρετανίδα της κατάταξης, η ηθοποιός Ελεν Φλάναγκαν.

Η Κέλι Μπρουκ, διάσημη για τις καμπύλες της, συμπληρώνει την πρώτη πεντάδα, τη στιγμή που στην έκτη θέση ακολουθεί η Αμερικανίδα ηθοποιός Κάλεϊ Κουόκο και στην έβδομη η τραγουδίστρια Πίξι Λοτ. Η Κέιτ Απτον και η Σέριλ Κόουλ ολοκληρώνουν το top 10.

Μεγάλη απούσα από τη φετινή λίστα είναι η Κέιτ Μίντλετον, όχι όμως και η αδερφή της, Πίπα, η οποία ψηφίστηκε στην 58η θέση. Η Μέγκαν Φοξ και η Μπιγιονσέ αντιθέτως τα πήγαν αρκετά καλύτερα, καταλαμβάνοντας τη 17η και 19η θέση αντίστοιχα.

ΠΕΤΡΙΝΑ ΚΑΛΑΜΒΟΚΙΔΗ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παντρεύτηκε ο πρώην σύντροφος της Μελίνας Ασλανίδου – Οι πρώτες φωτογραφίες από το γάμο

Η Μελίνα Ασλανίδου υπήρξε ζευγάρι με τον κομμωτή, Βασίλη...

«Πάντα η μαμά μου, μου έβαζε ωραία ρούχα, κοσμήματα και τσιμπιδάκια στα μαλλιά»

Το όμορφο κοριτσάκι της φωτογραφίας είναι γνωστή κυρία της...

Γενέθλια για τον Γιάννη Λάτσιο – Πόσο χρονών γίνεται;

Τα γενέθλιά του έχει σήμερα ο Γιάννης Λάτσιος.Ο ισχυρός...

«Σασμός»: Αυτός είναι ο λόγος που η σειρά δεν θα προβληθεί απόψε και αύριο Παρασκευή

Υπομονή θα πρέπει να κάνουν οι φανατικοί τηλεθεατές της...

Καταγγελίες από τη Νένα Χρονοπούλου για το Κέντρο Ειδικών Θεραπειών στην Καλλιθέα

Παιδιά ακροβατούν σε περβάζια λίγων εκατοστών με κίνδυνο να...

Έλενα Γκρέκου: «Αναγκαστήκαμε να πουλήσουμε το σπίτι για να σπουδάσει ο γιος μου»

Η Έλενα Γκρέκου με αφορμή την αποχώρησή της από...

«Survivor All Star»: Όργιο φημών για ειδύλλιο Βασάλου – Χρυσαειδή

Είναι η Σταυρούλα Χρυσαειδή και ο Κωνσταντίνος Βασάλος το...