Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Εβαζε τον γιο του να κάνει έρωτα με τη μητέρα του

Αφωνη η Ελλάδα από την αποκάλυψη ότι πα-τέρας βίαζε τα σπλάχνα του και έβαζε τον γιο να κάνει σεξ με τη μητέρα του.

Αποτροπιασμό ακόμη και στους έμπειρους άντρες της αστυνομίας προκάλεσε η υπόθεση των γονιών-τεράτων που εξανάγκαζαν τα παιδιά τους σε ομαδικά όργια σε ένα σπίτι-κολαστήριο! Σοκαρισμένη παρακολουθεί η κοινωνία της Πάτρας την πρωτόγνωρη ιστορία του 40χρονου πατέρα που βίαζε κατ’ εξακολούθηση τα τρία από τα τέσσερα παιδιά του και έβαζε τον έναν από τους γιους του να κάνει συχνά σεξ με τη μητέρα του για να βλέπει εκείνος…

Η αρρωστημένη δράση των δύο γονιών αποκαλύφθηκε όταν η μεγαλύτερη από τις κόρες σήκωσε το ακουστικό του τηλεφώνου και κάλεσε την Αμεση Δράση. Με φωνή που έτρεμε είπε στον αστυνομικό ότι χρειαζόταν βοήθεια, γιατί εκείνη και τα αδέρφια της πέφτουν θύματα βιασμού από τον πατέρα τους τα τελευταία οκτώ χρόνια. Δύναμη της αστυνομίας έσπευσε στο σπίτι της οικογένειας, όπου συνέλαβε με την αυτόφωρη διαδικασία τον 40χρονο οικοδόμο και την 39χρονη σύζυγό του, οι οποίοι πήραν τον δρόμο για τον εισαγγελέα και τον ανακριτή. Οι δύο κόρες, 17 και 16 ετών, και οι δύο γιοι, 12 και 8 ετών, εξετάστηκαν από ιατροδικαστή, ο οποίος διαπίστωσε σημάδια βιασμού στα τρία μεγαλύτερα. Για την ώρα τα παιδιά φιλοξενούνται σε ίδρυμα, όπου δέχονται ψυχολογική υποστήριξη από ειδικούς.

Ακόμη και ο αστυνομικός διευθυντής της Πάτρας Κωνσταντίνος Κυριακόπουλος δήλωσε συγκλονισμένος. «Είχαμε παραγγελία από την Εισαγγελία Ανηλίκων και από το “Χαμόγελο του Παιδιού”, όμως το μεσημέρι της Μεγάλης Τετάρτης τηλεφώνησε ένα από τα παιδιά στο Κέντρο. Αμέσως επιλήφθηκε η Ασφάλεια και οι γονείς συνελήφθησαν» είπε μιλώντας στην «Espresso». «Ο πατέρας, όπως προκύπτει, βίαζε επί 8ετία τα τρία από τα τέσσερα παιδιά του. Οι λεπτομέρειες είναι ανατριχιαστικές και σοκαριστικές, ενώ το πιο άσχημο από όλα είναι ότι στα όργια συμμετείχε ενεργά και η μητέρα. Στα τόσα χρόνια που είμαι εδώ δεν έχω συναντήσει ποτέ τέτοιο περιστατικό».

Οι αστυνομικές αρχές εξετάζουν με μεγάλη προσοχή όλες τις πτυχές της υπόθεσης λαμβάνοντας καταθέσεις τόσο από συγγενικά πρόσωπα της οικογένειας όσο και από φίλους και γείτονες, ούτως ώστε να έχουν στοιχεία που θα τους βοηθήσουν να μάθουν περισσότερα για την απίστευτη υπόθεση που επί οκτώ χρόνια εκτυλισσόταν σε σπίτι στην πόλη της Πάτρας. Η τοπική κοινωνία έχει συγκλονιστεί από την αποκάλυψη, ενώ μεγαλύτερη εντύπωση έχει κάνει σε όλους η συμμετοχή της μάνας των παιδιών στα όργια. Η 39χρονη όχι μόνο δεν προστάτεψε τα παιδιά της αποτρέποντας τον άντρα της από τη νοσηρή του συνήθεια, αλλά συμμετείχε ενεργά κάνοντας σεξ με τον μεγαλύτερο γιο της, ενώ τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας έβλεπαν!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 40χρονος δούλευε περιστασιακά σε οικοδομικές εργασίες, ενώ η γυναίκα του ήταν άνεργη. Απορίας άξιο ωστόσο είναι το πώς τόσα χρόνια δεν είχε αντιληφθεί κανείς τον εφιάλτη που βίωναν τα αγγελούδια στα χέρια του πατέρα και της μητέρας τους. Γείτονες, συγγενείς και εκπαιδευτικοί δεν είχαν προχωρήσει σε καμία καταγγελία αφήνοντας τα ανήλικα αδερφάκια να βιώνουν έναν καθημερινό εφιάλτη…

ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...