Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Οι 6 διάσημες Ελληνίδες που περιμένουν να κρατήσουν στην αγκαλιά τους τα...

Baby boom προσεχώς! Γεννητούρια αναμένονται το επόμενο διάστημα στην...

Στις 28 Απριλίου η πρεμιέρα του ριάλιτι «TV Queen» στο Open

Ολοταχώς ετοιμάζεται να βγει στον «αέρα» στις 28 Απριλίου...

Χωρισμένη και λαμπερή η Λάσπα!

Λαμπερή και ανανεωμένη Κατερίνα Λάσπα σε μία από τις...

Ο πρίγκιπας Χάρι «έκοψε» επισήμως τους δεσμούς με τη Βρετανία

Να δίνει ο πατέρας σου μάχη με τον καρκίνο...

Υγρά αναπλήρωσης & αρώματα Dea… ένα γευστικό ”ταξίδι” απόλαυσης για τους φίλους του ηλεκτρονικού τσιγάρου

Αν και για σένα το ηλεκτρονικό τσιγάρο έχει αποτελέσει την σταθερή σου εναλλακτική στην προσπάθεια σου να διακόψεις το κάπνισμα τότε σίγουρα θα έχεις αντιληφθεί πόσο σημαντική είναι η επιλογή και του κατάλληλου υγρού αναπλήρωσης σε αυτήν σου την προσπάθεια…

Αν και για σένα το ηλεκτρονικό τσιγάρο έχει αποτελέσει την σταθερή σου εναλλακτική στην προσπάθεια σου να διακόψεις το κάπνισμα τότε σίγουρα θα έχεις αντιληφθεί πόσο σημαντική είναι η επιλογή και του κατάλληλου υγρού αναπλήρωσης σε αυτήν σου την προσπάθεια. Τα υψηλής ποιότητας υγρά αναπλήρωσης  της ιταλικής εταιρείας  Dea, διαθέσιμα και στην ελληνική αγορά  μέσω του δικτύου καταστημάτων «Ηλεκτρονικοτσιγαραδικο», έχουν την ευκαιρία να προμηθευτούν και να απολαύσουν όλοι οι χρήστες ηλεκτρονικού τσιγάρου. Η Dea Flavour αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες κατασκευάστριες εταιρείες υγρών αναπλήρωσης στην Ευρώπη η οποία θέτει σε βασική της προτεραιότητα την εξασφάλιση της ποιότητας σε όλα τα προϊόντα άτμισης που διαθέτει στο κοινό, είτε αυτά αφορούν έτοιμα e-liquids είτε αρώματα και βάσεις που προορίζονται για δημιουργία υγρών αναπλήρωσης κατευθείαν από τους χρήστες.

unnamed file
Ποικιλία έτοιμων eliquids που καλύπτει και τους πιο απαιτητικούς.

Η ομάδα της Dea Flavour ασχολούμενη κατά κύριο λόγο με την παρασκευή υγρών άτμισης αντιλαμβάνεται πόσο σημαντική είναι η επιλογή του κατάλληλου e-liquid από έναν χρήστη ηλεκτρονικού τσιγάρου στην προσπάθεια του να διακόψει το παραδοσιακό κάπνισμα. Η μεγάλη ποικιλία γεύσεων που παρέχεται στα e-liquids της Dea μπορεί να καλύψει τα γευστικά γούστα κάθε ατμιστή είτε εκείνος αναζητά την απόλαυση μέσω ενός κλασσικού καπνικού αρώματος είτε μέσω μίας γλυκιάς ή φρουτένιας γεύσης που θα αποδίδεται όσο είναι δυνατόν πιο ρεαλιστικά.

0
Πρωταρχικός σκοπός η εγγύηση της ασφάλειας και της ποιότητας του προϊόντος

Για την εγγύηση της ασφάλειας και της ποιότητας του προϊόντος η ομάδα της Dea Flavor παρακολουθεί σε καθημερινή βάση την διαδικασία παραγωγής θέτοντας σε συνεχείς ελέγχους κάθε προϊόν ξεχωριστά από τον τομέα των πρώτων υλών που χρησιμοποιούνται μέχρι και την δημιουργία του τελικού προϊόντος. Όλες οι αναλύσεις των υγρών αναπλήρωσης της Dea γίνονται σε διαπιστευμένα εργαστήρια σύμφωνο με το πρότυπο UNI CEI EN ISO/IEC 17025 όπως υπαγορεύεται από το ιταλικό Υπουργείο Υγείας. Όλα τα συστατικά των υγρών άτμισης της Dea, γλυκερίνη, προπυλενογλυκόλη, αρώματα τροφίμων (σύμφωνα με τον κανονισμό της Ευρωπαικής Ένωσης 1334/08) αλλά και η νικοτίνη όπου αυτή περιέχεται, είναι ποιοτικά συγκρινόμενα με συστατικά που χρησιμοποιούνται στον τομέα της Ευρωπαϊκής φαρμακοποιίας. Τα υγρά της Dea που διατίθενται στην ελληνική αγορά συσκευάζονται από το εργοστάσιο της DEA σε μπουκαλάκι των 10ml με καπάκι σφράγισης που πιστοποιεί το πρώτο άνοιγμα. Επίσης διαθέτουν πιστοποίηση ISO 8317 και child proof καπάκι ασφαλείας.

1
Βρες την γεύση σου συνδυάζοντας 33 μοναδικές αρωματικές επιλογές.

Με την Dea η αναζήτηση του κατάλληλου υγρού αναπλήρωσης δεν περιορίζεται μόνο στις έτοιμες επιλογές που παρέχονται, καθώς η ιταλική εταιρεία δίνει extra επιλογές και για τους πιο απαιτητικούς ατμιστές . Αν για σένα η απόλαυση ενός e-liquid μέσω του ηλεκτρονικού σου τσιγάρου σημαίνει κάτι παραπάνω, τότε δεν έχεις παρά να ανοίξεις το βιβλίο συνταγών της Dea Flavour. Μέσα από μία επίσης τεράστια γκάμα συμπυκνωμένων αρωμάτων μπορεί πλέον ο καθένας πανεύκολα να δημιουργήσει το δικό του eliquid είτε ακολουθώντας τις συνταγές που αποκαλύπτει η εταιρεία είτε απλά αφήνοντας κάποιος την φαντασία του να συνδυάσει άπειρους γευστικούς συνδυασμούς.

Ανακάλυψε όλα τα υγρά αναπλήρωσης και αρώματα της Dea αποκλειστικά στο www.310.gr .

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Μοντέλο σε καμπάνια η «κυρία Πιτ»

Βουτιά στον χώρο της μόδας έκανε η σύντροφος του...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η έπαυλη-φάντασμα και η σεξουαλική κακοποίηση μαθητή σε εκδρομή

Ιστορίες με φαντάσματα, πνεύματα, ανεξήγητους θανάτους και δύο τρομακτικές...