Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Σαββατοκύριακο 21-22 Μαρτίου 2015

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: ΑΝΗΚΕΤΕ σε εκείνους που ποτέ δεν χάνουν το ενδιαφέρον τους για φλερτ και συνεχίζετε ακάθεκτοι τις ονειροπολήσεις σας, ώστε να…

ΚΡΙΟΣ: ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ να θυμάστε πως όσο και αν οι συνθήκες σάς ευνοούν, θα είναι πολύ εύκολο να προκληθούν παρεξηγήσεις τόσο με τους συνεργάτες όσο και με τον σύντροφό σας. Προσπαθήστε να μην έχετε μεγάλες απαιτήσεις από τους άλλους, διότι ίσως βγουν στην επιφάνεια εκκρεμότητες του παρελθόντος που δεν είχατε καταφέρει να κλείσετε οριστικά ή ίσως ζήσετε τις συνέπειες από λάθη συμπεριφοράς που έγιναν στον εργασιακό χώρο. Ενισχύστε εκ νέου τα επαγγελματικά σας με καινούργιους τρόπους και ιδέες. Μην ξεχνάτε ότι δεν πρέπει να πάρετε τελεσίδικες αποφάσεις για γεγονότα που θα είναι καθοριστικά για τη ζωή σας. Θα έρθουν στην επιφάνεια όλα τα παράπονα που έχετε συσσωρευμένα μέσα σας. Θα νιώθετε παραμελημένοι λόγω του άγχους που θα σας καταβάλει, όμως αν δημιουργήσετε σωστές βάσεις στις σχέσεις σας, θα αντεπεξέλθετε με ευκολία στις λιγότερο καλές περιόδους της ζωής σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Η ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ τροπή που θα πάρουν τα επαγγελματικά σας σχέδια θα σας κάνει να ακολουθήσετε μια νέα τακτική στις συνεργασίες και στα έξοδά σας. Οι ιδέες σας μπορούν να αποδειχτούν επικερδείς και θα τα καταφέρετε, αν πείσετε και τους πιο επιφυλακτικούς συνεργάτες σας. Οσοι από εσάς δεν είστε τόσο φιλόδοξοι, θα μπορέσετε να περάσετε το μεγαλύτερο διάστημα του μήνα μέσα σε ευχάριστες φιλικές συντροφιές, να διασκεδάσετε, ακόμη και να ταξιδέψετε κάπου. Οι τελευταίες μέρες της εβδομάδας θα είναι σημαντικές, ενώ η συναισθηματική σας ζωή θα περάσει μερικές σύντομες, αλλά δυνατές αισθησιακές συγκινήσεις. Εχετε τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να γνωρίσετε και να δημιουργήσετε σχέσεις με αξιόλογα άτομα. Το εύστροφο μυαλό σας θα ωθήσει τους ανθρώπους που σας συναναστρέφονται στο να σας προσεγγίσουν περισσότερο προκειμένου να μοιραστούν μαζί σας τα προβλήματα και τα μυστικά τους, αλλά και για να ζητήσουν τη συμβουλή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ τις θετικές επιδράσεις που θα έχετε από τις συζητήσεις προς όφελός σας, προσέχοντας την τάση που έχετε να βάζετε πάνω απ’ όλα τον εαυτό σας, επειδή η επιθυμία σας να βρίσκεστε διαρκώς στο επίκεντρο της προσοχής μπορεί να σας κάνει να συμπεριφέρεστε άκαμπτα και σχολαστικά. Αν συνεχίσετε να σκέφτεστε μόνο τον εαυτό σας, είναι σίγουρο πως το μόνο που θα καταφέρετε θα είναι να δημιουργήσετε αντιπάθειες. Παραδεχθείτε τις αδυναμίες σας και αν χρειαστεί να είστε πιο διαλλακτικοί, ειδικά με τα άτομα της οικογένειάς σας ώστε να συμβιβάσετε τα αντίθετα, κάντε το και θα υπάρξουν και πρόσωπα του περιβάλλοντός σας που θα σας βοηθήσουν. Ανοιχτείτε και εκφράστε με περισσότερη άνεση τα συναισθήματα, τις επιθυμίες, τις σκέψεις, τις ιδέες και τα επιχειρήματά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ συνδυασμός ερωτισμού και αισθησιασμού που έχετε σας κάνει πολύ ελκυστικούς. Διαθέτετε πάντα και εκείνο το γλυκό και φιλικό χαμόγελο που σας κάνει να αρέσετε σε όλους. Οπότε, μην αφεθείτε στις αρνητικές επιρροές που θα μπορούσαν να σας προκαλέσουν ψυχοσωματική υποτονικότητα. Αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας, κοιμηθείτε όσο μπορείτε περισσότερο και αν προκύψουν μικρά προβλήματα υγείας, μην τα αμελήσετε. Κάντε πράγματα που σας ευχαριστούν πραγματικά προκειμένου να αποβάλετε το στρες και το άγχος που σας προκαλεί η καθημερινότητα. Ο τομέας που συναντάει πρόβλημα είναι ο οικονομικός, καθώς δεν διαχειρίζεστε καθόλου συνετά τα χρήματά σας. Παρ’ όλα αυτά, με τη βοήθεια της τύχης που ποτέ δεν σας εγκαταλείπει, έχετε καταφέρει να κλείσετε αρκετές τρύπες, ώστε να μην αποδιοργανωθείτε τελείως.

ΛΕΩΝ: ΣΤΟΝ εργασιακό χώρο δώστε προσοχή στον τρόπο με τον οποίο διαπραγματεύεστε με τους συνεργάτες σας προκειμένου να μη δυσκολέψουν οι επαφές μεταξύ σας. Το ομαδικό πνεύμα σε συνδυασμό με τις εξαιρετικές δημόσιες σχέσεις θα είναι το όπλο σας προκειμένου να ξεπεράσετε τις δυσκολίες και να συμβάλετε σε μια αργή αλλά σταθερή ανάκαμψη. Η προσωπικότητά σας εντυπωσιάζει, ακόμη και αν περνάτε δύσκολα. Εκμεταλλευτείτε το όσο μπορείτε. Η ποιότητα και η δομή των σχέσεών σας θα μεταβάλουν κατά κάποιο τρόπο τη ζωή σας, επομένως είναι σημαντικό να ξέρετε πολύ καλά τι θέλετε από τον εαυτό σας, από τους άλλους και από το μέλλον σας, ώστε να επιδιώξετε νέους και εφικτούς στόχους, χωρίς να παρασυρθείτε από τον παρορμητισμό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: ΑΝΗΚΕΤΕ σε εκείνους που ποτέ δεν χάνουν το ενδιαφέρον τους για φλερτ και συνεχίζετε ακάθεκτοι τις ονειροπολήσεις σας, ώστε να βρείτε τον έρωτα που θα σας αλλάξει τη ζωή. Δεν αποκλείεται αρκετοί από εσάς να ερωτευθείτε σε βαθμό απογείωσης, καθώς παραμένετε αθεράπευτα ρομαντικοί. Οι γνωριμίες που θα κάνετε θα είναι πολλές, ενδιαφέρουσες και γοητευτικές, αλλά και εσείς δεν πάτε πίσω. Οι αδέσμευτοι αφεθείτε στη χαρά του έρωτα, όμως προσέξτε μην μπλεχτείτε στα δίχτυα του, διότι μπορεί να πληγωθείτε, αν δεν έχετε διαλέξει σωστά. Οσοι είστε δεσμευμένοι, κρατηθείτε και αντισταθείτε στο να καταφύγετε σε μια παράλληλη ερωτική σχέση που θα αναστατώσει την ήδη ταραγμένη ζωή σας. Αν η σχέση που διατηρείτε έχει υποστεί κάποιες φθορές, αυτός θα είναι ένας ακόμη σεισμός που θα την γκρεμίσει οριστικά, καθώς θα είναι αδύνατο να διατηρηθεί κάτι τέτοιο.

ΖΥΓΟΣ: ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ καλά προτού παρασυρθείτε, καθώς μαζί θα αλλάξει και η ψυχολογική σας διάθεση με αλλεπάλληλα σκαμπανεβάσματα. Διατηρείστε σε οργάνωση και καλή κατάσταση τη γέφυρα επικοινωνίας με τον ερωτικό σας σύντροφο. Η εβδομάδα θα έχει κάποιες φάσεις δοκιμασίας, περισσότερο από τον χώρο των συμπτώσεων, παρά από τις βασικές προθέσεις τρίτων. Κάποια πράγματα είναι απαραίτητο να γίνουν ως διαφώτιση σε προηγηθείσες παρεξηγήσεις και τα μηνύματα που παίρνετε είναι ουσιαστικά για το τι πρόκειται να ακολουθήσει. Τα στοιχεία που πρέπει να καταπολεμήσετε προκειμένου να βγείτε νικητές στον συναισθηματικό τομέα είναι οι αυταπάτες που τρέφετε και οι ιδιοτροπίες που συντηρείτε στον έρωτα. Ισως η μέρα για τα ερωτικά σας να μην είναι τόσο ήρεμη, αλλά μέσα στην ταλαιπωρία που θα υποστείτε, θα σας δώσει δυνατές γεύσεις χαράς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ πως ακόμη και αν οι ικανοποιήσεις που θα λάβετε είναι στιγμιαίες, δεν σημαίνει πως πρέπει να γίνετε αντιδραστικοί και να απογοητευτείτε ή να κλειστείτε στον εαυτό σας. Οι εκπλήξεις θα έρθουν μέσα από την επικοινωνιακή δραστηριότητά σας, γι’ αυτό επιμεληθείτε ιδιαιτέρως τις σχέσεις σας με τους άλλους σε όλους τους τομείς, καθώς και την οικονομική αναδιοργάνωσή σας. Δείτε καθαρά τις ευκαιρίες, ώστε να μη σας προβληματίσουν τα εμπόδια που θα μεσολαβήσουν. Οι αλλαγές στις προτεραιότητές σας αλλά και στον ωριμότερο τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζετε τη ζωή θα επιδράσουν στον εργασιακό σας χώρο, αλλά και στην εξέλιξή σας. Βέβαια, μπορεί οι αλλαγές που θέλετε να κάνετε, για άλλους να είναι ριζικές και για άλλους μια προσπάθεια βελτίωσης της δουλειάς που ήδη υπάρχει.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ σας με τους άλλους θα είναι πιο εύκολη και τώρα θα είναι η κατάλληλη στιγμή, ώστε να προβείτε σε συζητήσεις και επαφές με άτομα που μπορούν να στηρίξουν τα σχέδιά σας. Επίσης, θα μπορέσετε να περάσετε αρκετές όμορφες ημέρες απολαμβάνοντας τη συντροφιά φίλων και αγαπημένων προσώπων. Ο οικονομικός τομέας θα διατηρείται σε ικανοποιητικά επίπεδα και πρέπει να φροντίσετε να τον διατηρήσετε έτσι. Οι ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν προκειμένου να βελτιώσετε τα έσοδά σας θα είναι πολλές, γι’ αυτό αναζητήστε τον σωστό τρόπο αποταμίευσης, ώστε να μπορέσετε αργότερα να αγοράσετε ένα σπίτι ή κάποιο άλλο υλικό αντικείμενο που χρειάζεστε. Καθίστε και συζητήστε σοβαρά με τον συνέταιρο ή τον σύντροφό σας τον τρόπο με τον οποίο σκέφτεται την οικονομική του κατάσταση, διότι αργότερα μπορεί να υποχρεωθείτε να αντιμετωπίσετε τις δικές του λανθασμένες οικονομικές κινήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: ΘΑ ΕΧΕΤΕ το θάρρος και τη δύναμη που χρειάζεστε, ώστε να βάλετε κάποιους δικούς σας όρους και να πείσετε για τις ικανότητές σας. Ακούστε σχολαστικά προτάσεις και συμφωνίες που θα σας προτείνουν και διερευνήστε τις προτού υπογράψετε, καθώς θα πρέπει να έχετε τον νου σας για παραλείψεις ή υποσχέσεις που δεν θα υλοποιηθούν στο έπακρο. Η εβδομάδα θα σας δώσει τη δυνατότητα μιας καλύτερης αξιολόγησης φίλων, συγγενών και αγαπημένων προσώπων. Αν πιστεύετε ότι πρέπει να ξεκαθαρίσετε ασάφειες, μπερδεμένες καταστάσεις, υποψίες που μπορεί να μεγεθυνθούν, προτιμήστε να το κάνετε τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας. Καλό θα είναι να μη σας λείπει το τακτ, καθώς δεν είναι όλοι έτοιμοι την ίδια στιγμή να δεχτούν σκληρές εξομολογήσεις ή εξονυχιστική ανάκριση. Η αγάπη που νιώθετε για κάποια άτομα δεν σας δίνει το δικαίωμα της υπέρβασης των δικαιωμάτων ή των αδυναμιών τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ θα βοηθήσει όχι μόνο τις σχέσεις σας, αλλά και την εσωτερική ηρεμία σας, αφού στα πάντα γίνεται μια καλύτερη προετοιμασία. Η πίεση που θα νιώσετε μπορεί να προέλθει και από τα οικογενειακά βάρη που θα επωμιστείτε. Ακόμη και αν οι διαφορές θα προβάλλουν έντονα, σχέσεις που αξίζουν, θα αντέξουν στα χτυπήματα και θα συνεχιστούν. Αν θέλετε να αναδειχθείτε αισθητικά, βρείτε άλλους τρόπους από τον έρωτα και την ευτυχία, καθώς μπορεί να είναι το καλύτερο ενισχυτικό της ομορφιάς, αλλά εκτός από σπάνια, συνήθως κοστίζουν και ακριβά. Οχι πως σας λείπει κάτι από τα δύο, αλλά αν στηρίζεστε μόνο σε αυτά, θα πέσετε στην παγίδα -όταν κάτι δεν θα πηγαίνει καλά- να απογοητεύεστε και να χαλάτε την ψυχολογική διάθεσή σας.

ΙΧΘΥΣ: ΒΑΛΤΕ ένα πρόγραμμα βελτίωσης της υγείας σας, δώστε ιδιαίτερη προσοχή στη διατροφή σας και βρείτε μεθόδους που θα σας απαλλάξουν από βλαβερές συνήθειες και θα σας τονώσουν. Ακόμη και αν κάνετε μια εξαρτημένη εργασία, η μέρα σάς βοηθά ποικιλοτρόπως να γίνετε πιο αποδοτικοί και σαφώς πιο ανεξάρτητοι. Κινηθείτε με μεγαλύτερη άνεση και εκμεταλλευτείτε κάθε δυνατότητα ενίσχυσης της θέσης σας. Εξαντλήστε κάθε περιθώριο συνεννόησης και συνεργασίας στις μικροαναποδιές και προσπαθήστε να αποφύγετε λάθη ή παρατυπίες με νόμους και κανονισμούς. Ισως αυτή η εβδομάδα να είναι από τις πιο ενδεδειγμένες προκειμένου να πάρετε αποφάσεις και να τολμήσετε ενέργειες που έχουν σκοπό τη βελτίωση των οικονομικών σας. Φιλοσοφήστε και μελετήστε τις ιδιαιτερότητες των άλλων γύρω σας, καθώς μόνο έτσι θα έχετε την απάντηση και συγχρόνως θα μπορέσετε να δεχτείτε μερικά από αυτά που σας εκνευρίζουν.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...