Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

ΖΥΓΟΣ: Αν το ταίρι σας σας φαίνεται αδιάφορο, φταίνε οι…

ΚΡΙΟΣ: Περιοριστείτε στα απαραίτητα λόγια στον χώρο της εργασίας σας, ώστε να γίνουν κατανοητές οι θέσεις σας. Οι διπλωματικές επαφές και η ανάληψη σοβαρών πρωτοβουλιών θα παίξουν καθοριστικό ρόλο και στον συναισθηματικό τομέα, αφού θα είναι άμεσα συνδεδεμένοι.

ΤΑΥΡΟΣ: Η επανόρθωση ορισμένων πράξεών σας και η αλλαγή στον τρόπο με τον οποίο χειρίζεστε τα αισθήματά σας θα πάρουν λίγο χρόνο, αλλά μέσα από αυτή τη διαδικασία θα νιώσετε καλύτερα. Για να κερδίσετε αυτά που θέλετε πρέπει πάνω απ’ όλα να εμπιστευτείτε τις δυνάμεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Δεν πειράζει που αντιληφθήκατε ότι μερικά πράγματα δεν έχουν γίνει από μέρους σας την κατάλληλη στιγμή, γιατί αυτό θα σας βοηθήσει να μην επαναλάβετε τα ίδια λάθη. Για να διατηρήσετε τις ισορροπίες στη σχέση σας θα πρέπει να κουραστείτε αρκετά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι πλανητικές διελεύσεις ζητούν από εσάς να βάλετε στο μικροσκόπιο ό,τι έχει φθαρεί και ζητάει επίμονα αλλαγές. Πρέπει να κατασταλάξετε σε τι επίπεδο βρίσκεται η σχέση σας. Κυνηγήστε με μεθοδικότητα τους στόχους σας για να τους επιτύχετε πιο γρήγορα.

ΛΕΩΝ: Οι αδέσμευτοι μην παλινδρομείτε σε εφήμερες σχέσεις και επιπόλαιες γνωριμίες, επειδή είναι πιο εύκολο. Η καρδιά σας ζητάει σοβαρότητα και αληθινά αισθήματα, και θα είναι πιο εύκολο να τα βρείτε αν είστε προσεκτικοί στις συναισθηματικές σας επενδύσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας, γιατί σίγουρα το έχετε ανάγκη. Η διπλωματία είναι ο καλύτερος τρόπος για να βγείτε από τη δύσκολη θέση την ώρα της έντασης. Οι ερωτικές σας ατασθαλίες σας ίσως πικράνουν κάποια άτομα που σας έχουν φερθεί υπέροχα.

ΖΥΓΟΣ: Αν το ταίρι σας σας φαίνεται αδιάφορο, φταίνε οι υποχρεώσεις και οι τρέχουσες καταστάσεις. Φρέσκος αέρας αρχίζει να πνέει στη σχέση σας και θα σας βοηθήσει να πλησιάσετε ο ένας τον άλλον. Δεν πρέπει να αφήσετε ανόητους προβληματισμούς να χαλάσουν τη μέρα σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κάντε ένα βήμα πίσω στις διεκδικήσεις σας και επιδείξτε συμβιβαστική διάθεση για να μην ανέβουν οι τόνοι σε μια επαγγελματική συζήτηση που θα κάνετε. Οπως φαίνεται, θα καταφέρετε να πετύχετε αυτό που οι άλλοι χρόνια προσπαθούν και δεν μπορούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μια νέα διαμορφούμενη κατάσταση πρόκειται να αλλάξει πολλά στον επαγγελματικό σας χώρο. Τολμήστε να πείτε τις ιδέες σας χωρίς να ασκείτε πιέσεις και να εκβιάζετε καταστάσεις. Μην επιτρέψετε στους γύρω σας να αλλάξουν χωρίς ουσιαστικό λόγο το πρόγραμμά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Επιλύστε ένα πρόβλημά σας που εκκρεμεί και σας έχει κουράσει αρκετά επιστρατεύοντας τη διπλωματία σας και επιλέγοντας όσο το δυνατόν έξυπνες κινήσεις. Αποφύγετε να δεσμευτείτε με υποσχέσεις που δεν είστε καθόλου σίγουροι ότι θα μπορέσετε να τηρήσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Για να επιτύχετε καλύτερη μεταχείριση από τα άτομα που συναναστρέφεστε στον επαγγελματικό σας χώρο πρέπει να προβάλετε τις ικανότητές σας. Μην πιέζετε τον σύντροφό σας με αδικαιολόγητες ζήλιες και μην είστε υπερβολικοί σε αυτά που του λέτε ή του ζητάτε.

ΙΧΘΥΕΣ: Αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις στις συζητήσεις μεταξύ των ατόμων της οικογένειάς σας. Δώστε τέλος σε υποθέσεις που σας κολλάνε και δεν σας επιτρέπουν να κάνετε αυτά που επιθυμείτε. Μια προσωπική σας σχέση θα ανοίξει ορίζοντες που μέχρι τώρα δεν φανταζόσασταν.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...