Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Νέο άγριο επεισόδιο για τη «ματωμένη» κληρονομιά στη Ρόδο

Επίθεση από τον πατέρα της καταγγέλλει ότι δέχτηκε η κόρη της άτυχης 61χρονης (που έσφαξε ο γιος της με 14 μαχαιριές)

Απρόκλητη επίθεση από τον πατέρα καταγγέλλει ότι δέχτηκε η Μελίνα Μπατζακάκη, κόρη της άτυχης Ροδίτισσας που τον Ιούνιο του 2012 δολοφονήθηκε με 14 μαχαιριές από τον γιο της, στο σπίτι της στο Γεννάδι!

Εξαρχής η 29χρονη θεωρούσε ηθικό αυτουργό στον φόνο της 61χρονης Αντζελας Ιεροβασίλη τον πατέρα της, με τον οποίο βρίσκονται πλέον στα μαχαίρια! «Μπήκε στο φαρμακείο όπου δουλεύω και άρχισε να με απειλεί και να με βρίζει ουρλιάζοντας. Οι πελάτες τον κοιτούσαν με το στόμα ανοιχτό. Μου έλεγε ότι θα με βρει μεγάλο κακό, ότι δεν γλιτώνω εύκολα από τα χέρια του. Δεν αντέδρασα, γενικά είμαι ψύχραιμος άνθρωπος. Ταράχτηκα όμως και επικοινώνησα με τη δικηγόρο μου» περιέγραψε στην «Espresso» η Μελίνα Μπατζακάκη και πρόσθεσε:

Η περιουσία

«Ο πατέρας μου έχει εξοργιστεί με εμένα και τον μεγαλύτερο αδερφό μου (από άλλο πατέρα), τον Σαμ Κουφάδη, επειδή είμαστε οι μοναδικοί δικαιούχοι της περιουσίας της μητέρας μας μαζί με τον μικρότερο αδερφό μας, που είναι προφυλακισμένος για τη δολοφονία».

Υπενθυμίζεται ότι κατηγορούμενοι για τη δολοφονία της 61χρονης είναι ο 27χρονος γιος της Ν.Μ. και η 36χρονη Ρωσίδα, πρώην σύντροφός του, Ι.Ι. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, κίνητρο του φόνου ήταν να περιέλθει στην κυριότητα του νεαρού μέρος της κληρονομιάς της μητέρας του. Η Μελίνα Μπατζακάκη περιγράφει πως υπάρχει και κάτι άλλο που έχει κάνει έξω φρενών τον πατέρα της: «Εδώ και μήνες μένει παράνομα στο σπίτι στο Γεννάδι, όπου βρέθηκε νεκρή η μητέρα μου. Είχε έρθει ο λογαριασμός της ΔΕΗ πολύ φουσκωμένος. Πλέον όλοι οι λογαριασμοί έρχονται στο δικό μου όνομα και στου μεγάλου μου αδερφού.

»Για τον λόγο αυτό πήγαμε στη ΔΕΗ και είπαμε ότι, αφού δεν μένει κανείς από τους δυο μας στο συγκεκριμένο σπίτι, θέλουμε να κοπεί το ρεύμα. Ομως ο πατέρας μου, δεν ξέρω πώς, συνέδεσε πάλι το ρεύμα και πήγε η ΔΕΗ και έβγαλε το ρολόι. Ηρθε από το φαρμακείο και έγινε το έλα να δεις».

Η μήνυση για το ακίνητο στο νησί των ιπποτών

23r245345345t2t5rΗδη η 29χρονη Μελίνα έχει υποβάλει μήνυση σε βάρος του πατέρα της. Μαζί με τον μεγαλύτερο αδερφό της ζητεί «να αναγνωριστούν συννομείς κατά ποσοστό 1/3 έκαστος, του ακινήτου και να υποχρεωθεί ο εναγόμενος να τους το αποδώσει.

»Επίσης, να διαταχθεί η αποβολή του εναγομένου και κάθε τρίτου που τυχόν έλκει δικαιώματα από αυτόν από το ακίνητο και η εγκατάστασή τους από κοινού στο ακίνητο». Ζητούν ακόμη επιβολή «χρηματικής ποινής 2.000 ευρώ και προσωπική κράτηση ενός μήνα για κάθε μελλοντική διατάραξη της νομής τους και να υποχρεωθεί να καταβάλει σε καθένα τους 133 ευρώ μηνιαίως», που αντιστοιχεί στα ωφελήματα που θα μπορούσαν να εξάγουν από την κατοικία για το χρονικό διάστημα από το τέλος Φεβρουαρίου 2014. Τέλος, ζητούν 30.000 ευρώ για ηθική βλάβη.

Εύα Παπαδάτου 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...