Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο Μουζουράκης αποκάλυψε πως βάφτισε την κόρη του χωρίς να το πάρει...

Ο Πάνος Μουζουράκης δήλωσε πως βάφτισε την κόρη του...

Δημήτρης Ρούσσος: Ο τραγουδοποιός που πέρασε και από το «The Voice», είναι...

Οταν δεν γράφει τα δικά του τραγούδια, ο Δημήτρης...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που ...

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Ο ισοβίτης παιδεραστής της Θεσσαλονίκης

Εφιαλτικές στιγμές έζησε 11χρονος στα χέρια 58χρονου παιδεραστή στη Θεσσαλονίκη. Πώς έγινε η σύλληψη του πρώην ισοβίτη

Ο εφιάλτης του Σέιχ Σου ξαναζωντάνεψε με τον ίδιο πρωταγωνιστή, αυτή τη φορά στη σκοτεινή περιοχή του παλαιού σταθμού στη δυτική Θεσσαλονίκη. Ενα ανήλικο αγοράκι μόλις 11 ετών έζησε εφιαλτικές στιγμές στα χέρια άστεγου σάτυρου, που ικανοποίησε πάνω του τις αρρωστημένες του ορέξεις με δέλεαρ κρουασάν και σοκολάτες!

Ο 58χρονος είχε αμαρτωλό παρελθόν, αφού το μακρινό 1985 είχε σκορπίσει τον τρόμο δολοφονώντας έναν αστυνομικό, είχε καταδικαστεί σε ισόβια και βρισκόταν έξω από τη φυλακή με περιοριστικούς όρους. Αν δεν καλούσε την Αστυνομία ένας ευαισθητοποιημένος πολίτης, που έγινε αυτόπτης μάρτυρας της φρικτής σεξουαλικής κακοποίησης του 11χρονου αγοριού, παραμένει άγνωστο πόσο καιρό ακόμη θα κυκλοφορούσε ελεύθερος ο παιδεραστής, που κατάφερνε να κρύβει καλά το σκοτεινό παρελθόν του. Για την ανθρωποκτονία που είχε διαπράξει σε βάρος του αστυνομικού είχε παραμείνει έγκλειστος 21 ολόκληρα χρόνια… Σε βάρος του όμως είχε εκδοθεί νέο ένταλμα σύλληψης, για παραβίαση των περιοριστικών όρων που του είχαν επιβληθεί όταν αφέθηκε ελεύθερος και αναζητούνταν, αφού τα ίχνη του είχαν χαθεί.

Με γλυκά

Η σοκαριστική υπόθεση που θυμίζει δραματική ταινία εκτυλίχθηκε όταν ο 58χρονος άστεγος, ο οποίος συνήθιζε να βρίσκει κατάλυμα στην περιοχή του παλαιού σταθμού, εντόπισε τον 11χρονο Ρομά, που ζει με την οικογένειά του σε διπλανό παράπηγμα. Κέρδισε την εμπιστοσύνη του παιδιού προσφέροντάς του σοκολάτες και γλυκά και έβαλε σε εφαρμογή το αρρωστημένο σχέδιό του. Οπως έγινε γνωστό, έγδυνε το αγοράκι, το έβαζε να παίρνει απρεπείς στάσεις και το χάιδευε σε ευαίσθητα σημεία του σώματός του!

Ενας περαστικός υπέστη σοκ όταν είδε τον άστεγο να αγκαλιάζει με άσεμνο τρόπο σε υπαίθριο χώρο το αγοράκι, που είχε κατεβασμένο το παντελόνι, και κάλεσε την Αστυνομία. Στην περιοχή έφτασαν αμέσως αστυνομικοί του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και άρχισαν έρευνες για να εντοπίσουν τον παιδεραστή. Μερικές ώρες μετά το τηλεφώνημα του παρατηρητικού αυτόπτη μάρτυρα, οι ακριβείς περιγραφές του οδήγησαν τους αστυνομικούς στον άνθρωπο που αναζητούσαν.

Λίγο αργότερα εντοπίστηκε και το ανήλικο αγόρι, το οποίο αναγνώρισε τον δράστη παρουσία ψυχολόγου. Ο 11χρονος επιβεβαίωσε όσα είχε δει ο αυτόπτης μάρτυρας, ενώ αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι ότι η μητέρα του δήλωσε άγνοια! Κάτι που σημαίνει ότι το μαρτύριο του ανήλικου αγοριού δεν θα είχε αποκαλυφθεί, αν δεν μεσολαβούσε η καταγγελία στην Αστυνομία!

Το παιδί παρακολουθείται πλέον από ειδικούς, που προσπαθούν να επουλώσουν τα ψυχικά τραύματα που του προκάλεσε η αρρωστημένη επαφή του με τον άστεγο. Ο τελευταίος βρίσκεται τώρα μία ακόμη φορά αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη, αφού σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για αποπλάνηση ανηλίκου.

Η αποκάλυψη της πραγματικής ταυτότητάς του από την Αστυνομία

Στα κεντρικά της Ασφάλειας αποκαλύφθηκε η πραγματική ταυτότητα του αστέγου, ο οποίος πριν από 30 χρόνια είχε δολοφονήσει αστυνομικό! Η υπόθεση είχε συγκλονίσει τη Θεσσαλονίκη το καλοκαίρι του 1985. Ο 28χρονος -τότε- ηδονοβλεψίας σύχναζε στο δάσος του Σέιχ Σου, όπου έβρισκαν καταφύγιο νεαρά ζευγάρια για να χαρούν τον έρωτά τους.

Ενα βράδυ του Αυγούστου παρακολουθούσε ένα ζευγάρι κρυμμένος πίσω από δέντρο. Ομως, η κοπέλα αντιλήφθηκε ότι κάποιος έβλεπε τις ερωτικές περιπτύξεις τους και ο άνδρας, που ήταν αστυνομικός, έβγαλε το πιστόλι του προσπαθώντας να ακινητοποιήσει τον ματάκια. Τότε ο ηδονοβλεψίας τον πυροβόλησε με καραμπίνα και τον άφησε στον τόπο! Οι έρευνες για την εξιχνίαση του εγκλήματος κράτησαν ένα μήνα…

Τον Σεπτέμβριο του ίδιου χρόνου ο 28χρονος εντοπίστηκε, συνελήφθη και ο πέλεκυς της Δικαιοσύνης έπεσε βαρύς πάνω του, αφού καταδικάστηκε σε ισόβια. Σχεδόν 21 χρόνια μετά, το 2006, αποφυλακίστηκε με τον περιοριστικό όρο να δίνει το «παρών» μία φορά τον μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα Ζαγκλιβερίου Θεσσαλονίκης, που ήταν ο τόπος καταγωγής του. Επί δύο χρόνια ήταν συνεπής στο ραντεβού του, όμως το 2008 εξαφανίστηκε, με αποτέλεσμα το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αμφισσας να εκδώσει βούλευμα για παραβίαση των όρων αποφυλάκισής του. Η σύλληψή του για την αποπλάνηση του 11χρονου Ρομά στάθηκε η αφορμή για να οδηγηθεί ο 58χρονος πίσω στη -γνώριμη σε εκείνον- ζωή στη φυλακή…

Νίκος Πιτσιακίδης 

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...