Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Ηθική νίκη του Παναθηναϊκού

Κέρδισε ασφαλιστικά μέτρα κατά Σούπερ Λίγκας – «Στο φως» τα πρακτικά του «καυτού» Δ.Σ.

Ο Παναθηναϊκός κέρδισε τα ασφαλιστικά μέτρα κατά της Σούπερ Λίγκας σχετικά με τη μη παράδοση των πρακτικών της «καυτής» συνεδρίασης του Συνεταιρισμού, στις 24 Φεβρουαρίου. Γεγονός που χαρακτηρίστηκε ως μια πρώτη «νίκη» για τους «πράσινους» στην άγρια κόντρα που εδώ και λίγο καιρό έχει ξεκινήσει με τον Συνεταιρισμό, και, ιδιαίτερα, με τον Γιώργο Μποροβήλο.

Η διοίκηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός είχε ζητήσει τα πρακτικά της συγκεκριμένης συνεδρίασης προκειμένου να κινήσει νομικές διαδικασίες για όσα σε βάρος των εκπροσώπων της συνέβησαν, αλλά το προεδρείο της Σούπερ Λίγκας είχε αρνηθεί να τα παραδώσει, επικαλούμενο το καταστατικό. Μετά τη δικαίωση του Παναθηναϊκού, η Λίγκα είναι υποχρεωμένη να παραδώσει εντός της ημέρας τα πρακτικά, αλλά και το ηχητικό απόσπασμα της επεισοδιακής συνεδρίασης.

Στον Παναθηναϊκό μιλούν για μια νίκη συμβολικής αξίας περισσότερο, καθώς έχουν επανειλημμένως κατηγορήσει τον πρόεδρο της διοργανώτριας Αρχής πως δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντα όλων των εμπλεκομένων, αλλά συγκεκριμένων συλλόγων και προσώπων. Φυσικά, μεγάλο ενδιαφέρον θα έχει η (αναμενόμενη) δημοσιοποίηση των πρακτικών.

Αναφορικά με το θέμα, ο πρόεδρος της Λίγκας, Γιώργος Μποροβήλος, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Ο Παναθηναϊκός έκανε ασφαλιστικά μέτρα, τα οποία άλλος δικαστής τα είχε απορρίψει, και σήμερα (σ.σ.: χτες) άλλος δικαστής τα έκανε δεκτά. Οι αποφάσεις της Δικαιοσύνης είναι σεβαστές. Τα πρακτικά δόθηκαν, αλλά εδώ μιλάμε για το ηχητικό. Κάθε ομάδα μπορεί να προσφύγει για τα συμφέροντά της όταν αυτό είναι απαραίτητο».

Στο μεταξύ, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός για μια ακόμη συνεδρίαση (τη δεύτερη συνεχόμενη) απείχε από το διοικητικό συμβούλιο της Σούπερ Λίγκας, θέλοντας να τονίσει την έντονη δυσαρέσκειά της για τις τακτικές του προέδρου της. «Οταν φτάνουμε σε σημείο να διεκδικούμε δικαστικώς αυτά που δικαιούμαστε (σ.σ.: πρόσφατο το παράδειγμα με τα πρακτικά του επεισοδιακού συμβουλίου), γίνεται αντιληπτό ότι δεν έχουμε θέση σε ένα τέτοιο τραπέζι. Και αυτό είναι απλώς το πιο πρόσφατο από τα αμέτρητα παραδείγματα που υπάρχουν» ανέφεραν κύκλοι της «πράσινης» ΠΑΕ, που δείχνει τάσεις αποχώρησης από την κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων.

Ο Χουχούμης απάντησε θετικά στην πρόταση που του έγινε για επέκταση του συμβολαίου του έως το 2018.

«Στον αέρα» τα τηλεοπτικά δικαιώματα

Το αρραγές μέτωπο της Σούπερ Λίγκας ανήκει στο… παρελθόν. Μέχρι πρότινος στον Συνεταιρισμό υπερηφανεύονταν ότι οι αποφάσεις, τουλάχιστον στα οικονομικά ζητήματα, ήταν ομόφωνες, ωστόσο και αυτή η… κατάκτηση των ΠΑΕ από χτες αποτελεί «ανάμνηση». Υπέρ του νέου τηλεοπτικού συμβολαίου με τη Nova ψήφισαν 13 ΠΑΕ (στο χτεσινό Δ.Σ.), αλλά σε αυτές δεν συμπεριλαμβάνονται ο Παναθηναϊκός, η Ξάνθη και ο ΠΑΟΚ, που συμμετείχε με εκπρόσωπο (Μ. Γκαγκάτσης), ο οποίος δεν είχε δικαίωμα ψήφου!

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...