Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου, 2023

«Τσακώσαμε» τον easy rider Πάνο Βλάχο στο κέντρο της Αθήνας

Ο Πάνος Βλάχος εθεάθη στο κέντρο της Αθήνας με...

«Το προξενιό της Ιουλίας»: Ο μοναχός Επιφάνειος εμφανίζεται και όλα αλλάζουν

Η αποκάλυψη του μυστικού της Ιουλίας, προκαλεί μια έντονη...

Κατερίνα Γερονικολού: «Ο Γιάννης προτιμάει να είμαι χαρούμενη παρά να είμαι σπίτι...

Η Κατερίνα Γερονικολού φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Πρωινό Σουσού» και...

Σάλος με τη Νικόλ Κίντμαν – Ο λόγος που δέχτηκε διαδικτυακά πυρά

Διαδικτυακά πυρά δέχεται η Νικόλ Κίντμαν γιατί έγινε το...

Χτύπησε το κεφάλι του σε κορμό ελιάς και έσπασε τον λαιμό του

Ακαριαίο θάνατο βρήκε ένας 54χρονος στο Αρκαλοχώρι της Κρήτης ο οποίος μπροστά στα έκπληκτα μάτια των συγγενών του άρχισε να χτυπά με δύναμη το κεφάλι του πάνω στον κορμό μιας ελιάς, με αποτέλεσμα να σπάσει τον λαιμό του!

Το απίστευτο περιστατικό, που θυμίζει έντονα το ατύχημα του μπασκετμπολίστα Μπόμπαν Γιάνκοβιτς (ο οποίος είχε μείνει παράλυτος όταν κατά τη διάρκεια ενός αγώνα χτύπησε το κεφάλι του στη βάση της μπασκέτας) σημειώθηκε το βράδυ του Πάσχα. Εκείνη την ώρα ο 54χρονος αλουμινάς βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού του και συζητούσε σε ήρεμο τόνο με κάποια από τα μέλη της οικογένειάς του. Στη διάρκεια ωστόσο της κουβέντας τα αίματα άναψαν και το θύμα, το οποίο είχε καταναλώσει αλκοόλ, βγήκε εκτός εαυτού. Το αποτέλεσμα ήταν να αρχίσει να φωνάζει και πάνω στην ένταση, θέλοντας να δείξει ότι δεν αντέχει άλλο τα προβλήματα, άρχισε να χτυπά το κεφάλι του στο δέντρο. Οι συγγενείς του προσπάθησαν να τον ηρεμήσουν, όμως ο 54χρονος ήταν σε έξαλλη κατάσταση και δεν έπαιρνε από λόγια. Ετσι, το κακό δεν άργησε να συμβεί και μετά από ένα χτύπημα έσπασε τον λαιμό του.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, αιτία της λογομαχίας που οδήγησε στον θάνατο τον 54χρονο ήταν τα οικονομικά προβλήματα που φέρεται να αντιμετώπιζε και τα οποία τον τελευταίο καιρό τον είχαν φέρει σε αδιέξοδο. Η είδηση του θανάτου του άτυχου άντρα βύθισε στο πένθος την τοπική κοινωνία, ενώ κάποιοι έσπευσαν να βρουν ομοιότητες με το ατύχημα του μπασκετμπολίστα Μπόμπαν Γιάνκοβιτς. Με τη διαφορά, ωστόσο, ότι ο 54χρονος άφησε επιτόπου την τελευταία του πνοή.

Μ. ΜΕΪΜ.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιάννης Στάνκογλου – Σίσσυ Χρηστίδου: Το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ

Ο Γιάννης Στάνκογλου «χαμογελάει και πάλι» στην προσωπική ζωή...

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Πρεμιέρα με τα κορίτσια του στο πλευρό του

Επίσημη πρεμιέρα έκανε η παράσταση «Ο Θάνατος του εμποράκου»...

Όλα όσα δε ξέρετε για τον κουμπάρο των Ματσούκα – Κόκκαλη που τράβηξε τα βλέμματα

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκαν το πρωί της περασμένης...

«Μετακομίζει» σε νέο κανάλι ο «Έρωτας φυγάς;»

Τελικά, ρίχνει οριστικά και αμετάκλητα αυλαία στις αρχές Φεβρουαρίου...

Περιμένει τρίτο παιδάκι και το ανακοίνωσε στο instagram

Τρισευτυχισμένη είναι η γνωστή κυρία της σόουμπιζ καθώς θα γίνει για τρίτη φορά μανούλα. Πόζαρε με τον σύζυγό της και τα δύο της παιδιά ανακοινώνοντας τ

Η Πέγκυ Ζήνα εντελώς αγνώριστη όταν έπαιζε σε επιθεωρήσεις μερικά χρόνια πριν

Κι όμως είναι η Πέγκυ Ζήνα η όμορφη δεσποινίδα...