Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Νέος έρωτας για τη Μαρίνα Ασλάνογλου

Η Ασλάνογλου μετά τον χωρισμό της από τον μουσικό Γ. Ματίκα έπεσε στην αγκαλιά του νεαρού νομικού…

Ενας δικηγόρος έκλεψε την καρδιά της Μαρίνας Ασλάνογλου. Μετά το διαζύγιό της από τον Κώστα Σπυρόπουλο και τον χωρισμό της από τον μουσικό Γιώργο Ματίκα (ξάδελφος της Θάλειας Ματίκα) η δημοφιλής ηθοποιός ατενίζει το μέλλον της με αισιοδοξία στο πλευρό του Δημοσθένη Πέππα.

Ο τελευταίος διατηρεί δικηγορικό γραφείο στη λεωφόρο Αλεξάνδρας και πριν από περίπου έξι χρόνια είχε απασχολήσει ξανά την… κους κους καλλιτεχνική επικαιρότητα,4rw3rwaf 2 λόγω της προσωπικής του ζωής, καθώς δημοσιεύματα της εποχής τον ήθελαν να διατηρεί σχέση με την τραγουδίστρια Πάμελα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Δήμος και η Μαρίνα γνωρίστηκαν πριν από μερικούς μήνες στους κόλπους μιας κοινής συντροφιάς και το αίσθημα μεταξύ τους δεν άργησε να φουντώσει. Εκείνοι ωστόσο επέλεξαν να κρατήσουν το ειδύλλιό τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς πρόκειται για ανθρώπους χαμηλών τόνων, που δεν επιθυμούν να γίνονται αντικείμενο σχολίων ή θέμα κουτσομπολιού στα κοσμικά πηγαδάκια της Αθήνας.

Οι ψίθυροι για τα νέα δεδομένα στη ζωή της Μαρίνας είχαν αρχίσει να ακούγονται μετά την Πρωτοχρονιά, αλλά έγιναν πιο έντονοι πριν από περίπου ένα μήνα, όταν η ηθοποιός εθεάθη να φεύγει από το θέατρο Ανεσις, όπου παρουσίασε με επιτυχία το έργο «Τζόρνταν», αγκαλιά με έναν γοητευτικό νεαρό. Υστερα απ’ αυτό ήταν πλέον θέμα χρόνου να διαρρεύσει τό όνομά του.

Ο Δήμος παρακολούθησε περισσότερες από δύο φορές το μονόπρακτο «Τζόρνταν», για το οποίο η Μαρίνα έχει τιμηθεί με βραβείο ερμηνείας.

Μέχρι πρότινος το ζευγάρι απέφευγε τις δημόσιες εμφανίσεις σε μέρη όπου συχνάζουν φωτογράφοι. Το περασμένο Σάββατο ωστόσο πέρασαν -όπως μάθαμε- την είσοδο του νυχτερινού κέντρου Teatro, όπου διασκέδασαν με φίλους απολαμβάνοντας το πρόγραμμα του Γιώργου Μαζωνάκη, της Πάολα και του Παντελή Παντελίδη, που έκανε φινάλε.

Συναντήσεις

Κατά τα άλλα, η ηθοποιός και ο δικηγόρος επιλέγουν περισσότερο ήσυχα εστιατόρια στα βόρεια προάστια, ενώ συχνά τους αρέσει να πηγαίνουν σινεμά ή θέατρο. Τα επόμενα επαγγελματικά σχέδια της Μαρίνας περιλαμβάνουν την παράσταση «Ηλέκτρα» που θα ανέβει τον Ιούνιο στο θέατρο Badminton, σε σκηνοθεσία Σπύρου Ευαγγελάτου, με την ίδια να κρατάει τον ομώνυμο ρόλο. Στην ίδια παραγωγή θα λάβουν μέρος η Ρένη Πιττακή και ο Γιάννης Βόγλης.

Ηλίας Μαραβέγιας 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...