Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Η… ψύχωση για μια γλάστρα

Η απίστευτη δικαστική διαμάχη δύο γειτόνων που παραλίγο να τους οδηγήσει στη… φυλακή

Σπαρταριστά στιγμιότυπα διαδραματίστηκαν στα δικαστήρια, όταν βρέθηκαν αντιμέτωποι για πολλοστή φορά δύο άσπονδοι γείτονες, των οποίων η κόντρα κρατά δεκαεπτά ολόκληρα χρόνια! Αιτία για το νέο τετ α τετ τους στην αίθουσα του Α’ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου στάθηκε αυτή τη φορά μια… γλάστρα (!), την οποία ο κατηγορούμενος Ν.Σ. φέρεται ότι… χάλασε στην προσπάθειά του να τη μετακινήσει!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του η γειτόνισσά του Ε.Μ., ο κατηγορούμενος επιχείρησε τον Μάιο του 2010 να μετακινήσει κάποιες γλάστρες στον κοινόχρηστο χώρο της πολυκατοικίας στην οποία διαμένουν και οι δύο, με αποτέλεσμα οι βάσεις στις οποίες ήταν τοποθετημένες να στραβώσουν. Η μηνύτρια υποστήριξε πως ο γείτονάς της όχι μόνο έφθειρε την ξένη περιουσία, αλλά όταν του ζήτησε τον λόγο, εκείνος προχώρησε σε απειλές! «Λέει ψέματα η κυρία! Δεν έχω κάνει καμία ζημιά στις γλάστρες!» αντέκρουσε στο δικαστήριο ο κατηγορούμενος και απευθυνόμενος στην έδρα συνέχισε: «Κυρία πρόεδρε, τι να σας πω; Εγώ απλώς τράβηξα λίγο τις γλάστρες για να παίξει το εγγονάκι μου! Οταν η κυρία τις μετακινεί για να απλώσει τα χαλιά της, τότε δεν την πειράζει»! Οπως υποστήριξε ο Ν.Σ., από την ημέρα που αγόρασε διαμέρισμα (το 1998) στην ίδια πολυκατοικία με τη μηνύτρια, εκείνη φροντίζει ανελλιπώς να του κάνει τη ζωή κόλαση! «Δεκαεπτά χρόνια τώρα δεν μπορούμε να ησυχάσουμε! Τρεις φορές με έχει μηνύσει η κυρία! Και ο σύζυγός της, όταν ζούσε, τα ίδια έκανε και η κόρη της το ίδιο. Δεν μας αφήνει να χρησιμοποιήσουμε τους κοινόχρηστους χώρους της πολυκατοικίας και μας λέει ότι αγοράσαμε μόνο το διαμέρισμα και να περιοριστούμε εκεί!» τόνισε. «Αντί να μας αφήσει να ζήσουμε ειρηνικά, μας τρέχει συνέχεια στα δικαστήρια. Ξέρει ότι έχουμε οικονομικές δυσκολίες και μας λέει ότι δεν τη νοιάζει, γιατί εκείνη έχει λεφτά για να πληρώνει δικηγόρους!» συνέχισε ο κατηγορούμενος. «Αν ήμουν έστω και λίγο νευρικός, κυρία πρόεδρε, θα την είχα σκοτώσει!» πρόσθεσε, προκαλώντας γέλια στο ακροατήριο.

Καταθέτοντας στο δικαστήριο, ο γαμπρός του κατηγορουμένου ανέφερε πως η κόντρα των δύο οικογενειών κρατά χρόνια, με συχνές προστριβές και αλληλομηνύσεις. Ωστόσο, υποστήριξε πως ο Ν.Σ. είναι ένας ήρεμος άνθρωπος που ουδέποτε έχει προκαλέσει. «Ακόμη και όταν του είχε επιτεθεί στο παρελθόν ο ανάπηρος σύζυγος της κυρίας, που τώρα έχει πεθάνει, δεν έκανε τίποτα. Αυτοί συνέχεια τον προκαλούσαν!» ανέφερε. «Η εντολέας μου δεν είναι δικομανής. Είναι μια γυναίκα που ψάχνει να βρει το δίκιο της και θέλει να αποδοθεί δικαιοσύνη» ανέφερε στην αγόρευσή της η δικηγόρος της μηνύτριας. 

Πάντως το δικαστήριο αποφάσισε την οριστική παύση της δίωξης σε βάρος του κατηγορουμένου για το αδίκημα της απειλής και μετέτρεψε σε πταίσμα την πλημμεληματική κατηγορία της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας.

«Μήνυση στη μήνυση, ποινή στην ποινή, θα καταλήξετε να πάτε και οι δύο φυλακή αν συνεχίσετε να αλληλομηνύεστε!» προειδοποίησε η πρόεδρος του δικαστηρίου απευθυνόμενη στις δύο πλευρές. «Δεν μπορείτε να απασχολείτε συνέχεια τα δικαστήρια με τέτοιες αντιδικίες…» πρόσθεσε και η εισαγγελέας.

Ντέμη Ντάβαρη 

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...