Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Το… μοιραίο ραντεβού πριν από το τέλος

Ο επίλογος του παράνομου έρωτα του Σταμάτη για την Πέπη γράφτηκε χθες στο ίδιο νεκροταφείο

Λίγα μέτρα χωρίζουν τις τελευταίες κατοικίες του παράνομου ζευγαριού που χάθηκε βίαια μέσα στη δίνη του απαγορευμένου πάθους στη Σαλαμίνα. Ο 35χρονος επικελευστής του Λιμενικού Σταμάτης Φ. και η 44χρονη Πέπη Β. τάφηκαν χθες με διαφορά τρεισήμισι ωρών στο κοιμητήριο της περιοχής Τσάμη. Μέσα σε βουβό πόνο με τραγική φιγούρα τον σύζυγό της Βασίλη έγινε στις 12.00 η κηδεία της 44χρονης οδοντοτεχνίτριας, μητέρας δύο ανήλικων αγοριών. Σε στενό οικογενειακό κύκλο με την παρουσία της συζύγου του Μαρίας, που φέρεται ότι περιμένει το πρώτο τους παιδί, και λιγοστών συναδέλφων του ετάφη στις 3.30 το μεσημέρι στο ίδιο νεκροταφείο ο 35χρονος βατραχάνθρωπος.

«Κρίμα που χάλασε τη ζωή του και της συζύγου του. Είχε μια πανέμορφη γυναίκα. Απορώ γιατί το έκανε…» είπε στην «Espresso» κάτοικος της περιοχής που γνώριζε τον δολοφόνο και αυτόχειρα.

Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Πειραιά αποδίδουν την αιτία της ερωτικής τραγωδίας στην κακή ψυχολογική κατάσταση του 35χρονου ΟΥΚά του Λιμενικού. 4r23rw34ert 2Μάλιστα δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να είχε προσχεδιάσει τη δολοφονία της ερωμένης του και την αυτοκτονία του στο μοιραίο ραντεβού της Μεγάλης Τρίτης. Ο Σταμάτης Φ. είχε παντρευτεί πριν από ένα χρόνο και ζούσε με τη γυναίκα του σε μια μονοκατοικία στην οδό Σοφοκλή Βενιζέλου στον Φοίνικα Σαλαμίνας. Οι δυο τους διατηρούσαν φιλική σχέση με την οικογένεια της 44χρονης.

Είχαν δεσμό από το 2012

Το παράνομο ζευγάρι φέρεται ότι είχε δεσμό από το 2012, δηλαδή πριν ακόμη ο λιμενικός ενωθεί με τα δεσμά του γάμου! Ανθρωποι του περιβάλλοντός τους που γνώριζαν τη σχέση αναφέρουν ότι είχαν προσπαθήσει πολλές φορές να χωρίσουν, αλλά πάντα μετάνιωναν!

Οπως προκύπτει από καταθέσεις, η 44χρονη είχε εκμυστηρευτεί εδώ και ένα μήνα στον σύζυγό της ότι διατηρούσε παράνομο δεσμό με τον οικογενειακό φίλο τους. Του είχε πει πως ήταν ένα λάθος που ήθελε να διορθώσει, για να μη διαλύσουν την οικογένειά τους.

Ο σύζυγός της τη συγχώρησε και έτσι αποφάσισε να βάλει τέλος στη σχέση της με τον 35χρονο επικελευστή. Πήγε στο σπίτι του όταν η γυναίκα του έλειπε στη δουλειά της και συναντήθηκαν στο κλειστό γκαράζ. Μπήκαν στο σταθμευμένο αυτοκίνητο και ο λιμενικός κάθισε στη θέση του οδηγού έχοντας δίπλα του την Πέπη Β., που του ζήτησε να χωρίσουν και να μην την ξαναενοχλήσει. Ο Σταμάτης Φ., που είχε πάρει μηνύματα για τον επικείμενο χωρισμό από τις τηλεφωνικές επαφές τους και ήταν αποφασισμένος για όλα (γι’ αυτό ήταν οπλισμένος με το υπηρεσιακό του πιστόλι), δεν άντεξε τα λόγια της και τότε έγινε το κακό.

Ο ιατροδικαστής και οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι πυροβόλησε τη 44χρονη μία φορά κάτω από την αριστερή μασχάλη και στη συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε στον αριστερό κρόταφο με το ίδιο όπλο. Ο ένας κάλυκας βρέθηκε στο πίσω κάθισμα, δείγμα της γωνίας από την οποία πυροβολήθηκε η γυναίκα, που καθόταν στη θέση του συνοδηγού.

Ο δεύτερος κάλυκας ήταν πάνω στο ταμπλό του οχήματος, πράγμα που συνάδει με την κίνηση της αυτοκτονίας. Το υπηρεσιακό πιστόλι βρέθηκε ανάμεσα στα πόδια του δράστη και αυτόχειρα. Το ζευγάρι βρήκε νεκρό η σύζυγος του 35χρονου βατραχανθρώπου, η οποία δεν γνώριζε κάτι για την παράνομη ερωτική τους σχέση και ειδοποίησε σοκαρισμένη την Αστυνομία.

Οι δύο απατημένοι σύζυγοι εξετάστηκαν το ίδιο βράδυ, χωρίς να προκύψει σε βάρος τους κάποιο επιβαρυντικό στοιχείο.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...