Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Οι Socrates έχασαν κι άλλο «παιδί» τους

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο και στους λάτρεις της ελληνικής...

Ευλογημένη ημέρα!

Ιστορικό γεγονός για την Ορθόδοξη Εκκλησία, με την πρώτη...

Ο Σκάι βάζει την ψυχαγωγία στον… πάγο

Μεγάλη αναμπουμπούλα στον Σκάι! Οπως φαίνεται, οι ζωντανές ψυχαγωγικές...

Τα… ρέστα του για Καγιά!

O Τούρκος τηλεοπτικός παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί χρυσώνει τα ψηλόλιγνα...

Σαββατοκύριακο 11-12 Απριλίου 2015

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ να έχετε ισορροπία στον ψυχισμό σας προκειμένου να καταλαβαίνετε τους λόγους που σας φέρνουν κοντά ή σας κρατούν…

ΚΡΙΟΣ: Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις σε συνεργασίες που έχουν μείνει πίσω, μόνο που θα πρέπει να είστε λίγο περισσότερο προσεκτικοί με το παρασκήνιο αλλά και με κάποιους επιτήδειους που θα προσπαθήσουν να σας εκθέσουν. Η στασιμότητα θα αρχίσει να απομακρύνεται και μια καλύτερη εποχή ετοιμάζεται για εσάς. Βέβαια αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να επαναπαυθείτε, καθώς η γενική κατάσταση θα παραμένει ευαίσθητη και συχνά κρίσιμη. Οι δύο τομείς που θα μονοπωλούν τον χρόνο και την προσοχή σας θα είναι οι προσωπικές και κοινωνικές σχέσεις σας και οι τρέχουσες εξελίξεις στην καριέρα σας. Φροντίστε να είστε περισσότερο αποδοτικοί, αποφασιστικοί και λιγότερο εκνευρισμένοι. Οι αντιξοότητες δεν θα λείψουν, αλλά σε γενικότερο πλαίσιο η ψυχή σας θα σας βοηθήσει αρκετά καλά τη στιγμή που θα το χρειάζεστε.

ΤΑΥΡΟΣ: ΔΙΑΤΗΡΗΣΤΕ κάποιες ισορροπίες τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά, κάτι που το χρειάζεστε πραγματικά και γενικότερα στη ζωή σας. Το σεξαπίλ σας θα είναι έντονο, ενώ παράλληλα θα είστε και αρκετά ευρηματικοί τη στιγμή που κάτι τέτοιο θα κρίνεται απαραίτητο προκειμένου να κατακτήσετε τον άνθρωπο που θέλετε, να πείσετε τον σύντροφό σας πάνω σε αυτά που θέλετε ή να αξιοποιήσετε μια καινούργια γνωριμία. Επίσης τυχόν οικονομικά προβλήματα δεν θα πρέπει να αφήσετε να σας αποσυντονίσουν. Εκτός των άλλων, ο φόβος της απόρριψης και η κρίση ανασφάλειας δεν θα σας χρειαστούν, γι’ αυτό αν κάνουν την εμφάνισή τους, φροντίστε να τα καταπολεμήσετε. Το μέλλον σας προδιαγράφεται φωτεινό και λαμπρό για νέες προοπτικές στα συναισθηματικά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ και ο εκνευρισμός θα είναι τα βασικά χαρακτηριστικά σας και είναι ευνόητο πως θα υπάρξουν αρκετές καθυστερήσεις, λάθη και παρανοήσεις τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον προσωπικό τομέα. Αποφύγετε με κάθε τρόπο να πάρετε οριστικές αποφάσεις, ακόμη και αν οι προοπτικές σάς φαίνονται καλές, καθώς υπάρχει το ενδεχόμενο κάποιες στιγμές να μπερδευτεί η κρίση σας στις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν και να διαλέξετε κάτι που όχι μόνο δεν θα έχει διάρκεια, αλλά θα έχει και σοβαρές αρνητικές επιπτώσεις στη μετέπειτα καριέρα σας. Δεν θα ήταν κακό να διατηρήσετε γενικά χαμηλούς τόνους προκειμένου να περιορίσετε την αναστάτωση, ώστε να μη μεταφέρετε τις εντάσεις και στον οικογενειακό σας χώρο. Θα προκληθούν γεγονότα, κάποια ευχάριστα και κάποια δυσάρεστα, αλλά -όπως και να ‘χει- θα σας βρουν σίγουρα απροετοίμαστους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: ΚΡΑΤΗΣΤΕ την ψυχραιμία σας και προσπαθήστε να βρείτε τρόπους που δεν θα ρίξουν το ηθικό ή την αυτοπεποίθησή σας ούτε στο ελάχιστο. Θα προκληθεί αρκετή αναστάτωση στον προσωπικό χώρο σας με αγαπημένα πρόσωπα και θα χρειαστεί να μιλήσετε για θέματα για τα οποία έως τώρα σιωπούσατε. Ακούστε τι έχουν οι άλλοι να σας πουν και μην εκφέρετε άποψη αν δεν μπορείτε να είστε αντικειμενικοί. Αναπτερώνεται το ηθικό σας και τονώνεται η αυτοπεποίθησή σας. Επεκτείνετε τις γνωριμίες σας αποδεχόμενοι προσκλήσεις για εξόδους, καθώς μέσα από αυτές θα γνωρίσετε άτομα που μελλοντικά θα παίξουν σημαντικό ρόλο στις απολαβές του οικονομικού τομέα σας. Δείτε πιο ξεκάθαρα τα γεγονότα αλλά και να ξεκαθαρίσετε τι είναι αυτά που ζητάτε.

ΛΕΩΝ: ΚΑΝΤΕ ένα ξεκαθάρισμα στα άτομα που βρίσκονται δίπλα σας κρατώντας για τη συνέχεια αυτούς που έχουν κερδίσει με την αξία τους την εμπιστοσύνη σας και αφήνοντας πίσω αυτούς από τους οποίους εισπράξατε ότι σας εκμεταλλεύτηκαν. Προχωρήστε στο επόμενο βήμα, ακόμη και αν αυτό σας πονάει, καθώς ο χρόνος θα σας δείξει πως άξιζε τον κόπο. Η επαφή σας με τους ανθρώπους θα είναι από τις μεγαλύτερες ανάγκες σας, όχι μόνο επειδή έχετε μάθει να αναγνωρίζετε τη σπουδαιότητά της, αλλά και επειδή θα καταλάβετε τι είναι αυτό που σας ενεργοποιεί όταν βρίσκεστε με έναν ή πολλούς ανθρώπους, ώστε να μπορείτε να κάνετε πολλά πράγματα, τα οποία από μόνοι σας μπορεί να τα αναβάλετε ή να τα καθυστερήσετε. Το πιο σημαντικό είναι πως μέσα σας θα αρχίσει να γεννιέται η επιθυμία να αποκτήσετε ακόμη περισσότερους φίλους, καθώς και έναν σύντροφο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ζωή σας θα διατηρείται ακμαία και θα σας ωθήσει να διακρίνετε ποια άτομα σας ενδιαφέρουν πραγματικά και ποια σας αφήνουν παγερά αδιάφορους. Γνωρίζετε καλά τις δυνατότητές σας πάνω στον τομέα των σχέσεων και αναγνωρίζετε πως οι ικανότητές σας, αν δεν πλαισιώνονται από το σωστό περιβάλλον χάνονται και γι’ αυτό οι γνωριμίες που θέλετε να κάνετε θα είναι ιδιαίτερες, ώστε να σας βοηθήσουν αργότερα στους στόχους σας. Τα σκαμπανεβάσματα στη διάθεση και τη συμπεριφορά σας θα σας κάνουν να μην είστε ιδιαίτερα συντροφικοί, αλλά σίγουρα θα είστε ενδιαφέροντες, ειλικρινείς και σέξι. Η χαλάρωση, η ξεκούραση και η ψυχραιμία θα είναι το καλύτερο αντίδοτο για τη νευρικότητα και το στρες που θα έχετε. Δείξτε διαφορετικοί και επικοινωνήστε περισσότερο, αφού έτσι και αλλιώς αρέσετε πολύ.

ΖΥΓΟΣ: ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟ ρόλο θα παίξουν οι κινήσεις που θα κάνετε, όπως και οι πρωτοβουλίες ή η νέα τακτική που θα αναπτύξετε προκειμένου να πετύχετε τους στόχους σας. Οργανωθείτε προκειμένου να μπορέσετε να επιλέξετε σωστά ανάμεσα στα οικονομικά οφέλη που θα έχετε και σε κάποιες θυσίες που θα χρειαστεί να κάνετε στην προσωπική σας ζωή. Να είστε γρήγοροι, αποφασιστικοί και δυναμικοί, τόσο που να φαίνεστε συνεργάσιμοι στους συνεργάτες σας. Εντείνετε τις προσπάθειές σας σε εκείνα που έχουν μέλλον, επενδύοντας μακροπρόθεσμα στην εργασία σας. Δεν χρειάζεται να κλειστείτε στο καβούκι σας, αφού έτσι και αλλιώς θα βρείτε πολλούς τρόπους να περάσει το δικό σας. Θα βρεθείτε στο μεταίχμιο ή σε μια περίεργη περίοδο, κατά την οποία θα τεθούν οι βάσεις για μια επιτυχημένη ή αποτυχημένη πορεία στο μέλλον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: ΕΠΕΙΔΗ, όπως φαίνεται, κάποιες φορές χάσατε τις εξελίξεις, μάθετε από τα λάθη σας και αποφύγετε τα πείσματα. Οσο δύσκολη και αν είναι η εβδομάδα, θα έχετε όλες τις ευκαιρίες να δημιουργήσετε νέες βάσεις σε στέρεο έδαφος. Φροντίστε να μην παρασυρθείτε και κοιτάξτε να αναβαθμίσετε τη θέση σας με δίκαιο τρόπο και όχι με τεχνάσματα. Οι διάφορες καθυστερήσεις και οι περίεργες προϋποθέσεις που υπήρχαν στην ερωτική ζωή σάς κούρασαν αρκετά. Βάλτε ένα τέλος σε αυτά προκειμένου να μπορέσετε να προχωρήσετε στο μέλλον, και όποιος θέλει, ας σας ακολουθήσει. Η αποφασιστικότητα και οι πρωτοβουλίες που θα πάρετε θα κάνουν το θαύμα τους και θα παρακινήσουν και κάποιους τρίτους από το περιβάλλον σας να πάρουν θέση και να πάψουν να γκρινιάζουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: ΙΣΩΣ χρειαστεί να εκφράσετε ορισμένα διλήμματα που σας στενοχωρούν, τα οποία πηγάζουν από την ανάγκη σας να μην πληγώσετε κανέναν. Δεν γίνεται να καταπιαστείτε με καυτά θέματα αν δεν υπάρχει εμπιστοσύνη ή πηγάζει από μέσα σας ο φόβος ότι κάποιες συζητήσεις σας θα προκαλέσουν αναστάτωση. Χρησιμοποιήστε με τόλμη κάθε μέσο που θα βελτιώσει τη συναισθηματική σας ζωή. Αγωνιώντας δεν γίνεται τίποτα και το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να χαλαρώσετε και να μην κολλάτε σε σκέψεις ή να ζητάτε ανταλλάγματα. Είναι σημαντικότερο να αρχίσετε να δίνετε χωρίς να περιμένετε οπωσδήποτε ανταπόδοση. Οσοι είστε δεσμευμένοι απομακρύνετε από τη σχέση σας αιτίες που προκαλούν ανισότητες και οτιδήποτε παρεισφρέει ύπουλα και φέρνει καταστροφικά αποτελέσματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: ΕΩΣ το τέλος της εβδομάδας θα έχετε καταφέρει να δημιουργήσετε τους όρους που θα ευνοούν την αμοιβαία ευθύνη ως προς την καθιέρωση όλων αυτών. Σίγουρα θα ζήσετε μια περιστασιακή ένταση, είτε από την επαναστατική συμπεριφορά του συντρόφου σας είτε από ένα γεγονός που θα διαταράξει την εύθραυστη ηρεμία της εποχής στα αισθηματικά σας. Επανατοποθετηθείτε σωστά ως προς τα «θέλω» σας, έτσι ώστε ο ένας να δεχτεί τον άλλον έτσι όπως είναι και χωρίς ψευδαισθήσεις. Οι αδέσμευτοι, παρότι δεν θα βρίσκεστε και στα καλύτερά σας, προβλέπεται να σας φουντώνει κάποιο πάθος, το οποίο ενδεχομένως να σας εκθέσει σε κίνδυνο, αν δεν ελέγχεται και από τη λογική. Σταματήστε να είστε των άκρων, επειδή εκλογικεύετε τα συναισθήματά σας και στη συνέχεια συναισθηματοποιείτε τη λογική.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ να έχετε ισορροπία στον ψυχισμό σας προκειμένου να καταλαβαίνετε τους λόγους που σας φέρνουν κοντά ή σας κρατούν μακριά από μια σχέση. Η δημιουργικότητά σας θα βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο και παρότι θα είστε αναγκασμένοι να γυρίσετε σε γεγονότα του παρελθόντος, ώστε να δείτε αν η σημερινή κατάστασή σας είναι αποτέλεσμα μιας ανεξέλεγκτης πορείας, δεν θα νιώσετε απογοητευμένοι, αλλά ίσως λίγο περιορισμένοι. Κάντε τον απολογισμό σας, ώστε να ανακαλύψετε αν η κατεύθυνση που έχετε πάρει είναι σωστή ή όχι. Ξεκινήστε την εβδομάδα μακριά από επαγγελματικές υποχρεώσεις και ευθύνες. Δείτε φίλους, βγείτε έξω και κυρίως κάντε για τον εαυτό σας ό,τι σας ευχαριστεί πραγματικά. Για μία φορά βάλτε τις δικές σας ανάγκες πάνω από των άλλων και να είστε σίγουροι πως δεν θα το μετανιώσετε.

ΙΧΘΥΣ: Η ΕΡΩΤΙΚΗ σας ζωή θεμελιώνει μια νέα εποχή, οπότε αξιοποιήστε τις καλές στιγμές και μη βιαστείτε να κάνετε απαισιόδοξες σκέψεις γι’ αυτόν τον τομέα. Αποκαταστήστε τις ζημιές, διότι ακόμα και αν τα πράγματα δεν θα είναι τόσο ήρεμα, σίγουρα θα σας δώσουν περισσότερες ευκαιρίες να συνεννοηθείτε και να έχετε μια καλύτερη λύση στα ερωτικά προβλήματά σας. Ξεπεράστε τα διλήμματα που σας ταλανίζουν καιρό, ώστε να καταλήξετε κάπου. Οι αποφάσεις και οι πρωτοβουλίες που αποσκοπούν σε λύσεις ή στην ανανέωση του ερωτικού σκηνικού σας θα φέρουν βελτίωση εκεί όπου πραγματικά το χρειάζεστε. Διατηρήστε ενεργό τον ανταγωνισμό σας με το άλλο φύλο, σε λογικά πλαίσια πάντα, κουβεντιάστε με τον σύντροφό σας και πάρετε αποφάσεις από κοινού. Το μέλλον μπορεί να σας τρομάζει, αλλά ήρθε η ώρα των μελετημένων κινήσεων και των λύσεων των εσωτερικών προβλημάτων σας.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Ταχτσίδης-Θεοδωροπούλου: «Βόμβα» χωρισμού με τρίτο πρόσωπο

«Μια φορά μονάχα φτάνει, να ραγίσει το γυαλί, η...

Στη μονή της Ντάλι με «ξεναγό» τον Ξεκούκη

Κατακόμβη με λείψανα μοναχών, σκήτες μέσα σε σπήλαια που...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....

Χριστιανοί έβαλαν στο στόχαστρο την Τέιλορ Σουίφτ

Σάλο προκάλεσε με δύο νέα τραγούδια της η Τέιλορ...

«Χρυσά δάκρυα» της Johnson & Johnson για το καρκινογόνο ταλκ της εταιρίας

Διατεθειμένη να πληρώσει όσο όσο για να απαλλαγεί από...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Τσιρότο βάζει τέλος στον εφιάλτη των παιδιών

Οι ενέσεις, οι οποίες αποτελούν τον μεγαλύτερο φόβο των...