Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Στα χέρια πιάστηκαν ο ανεξάρτητος βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος και ο Βασίλης Γραμμένος...

«Της Κορέας» έγινε χθες το μεσημέρι στην ελληνική Βουλή....

«Σασμός»: Χρήστος, Στέλλα εκφράζουν τα συναισθήματά τους

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Μαθιός, Βασιλική,...

Η Αννα Βίσση δεν «ψήνεται» για το «Voice»

Η Αννα Βίσση είπε «όχι» σε μια θέση στην...

Συμμορίες Ρομά έχουν ρημάξει τους τελευταίους μήνες την ανατολική Θεσσαλονίκη

Σε μάστιγα έχουν εξελιχθεί τους τελευταίους μήνες οι κλοπές,...

Ερωτες και χρυσά κουφέτα στην αθηναϊκή high society

Η άνοιξη μπορεί να ομορφαίνει τα νέα ερωτευμένα ζευγάρια που έχουν σκάσει μύτη στην κοσμική σκηνή και κυκλοφορούν μακριά από αδιάκριτα βλέμματα, καθώς η σχέση τους είναι ακόμη υπό δοκιμή, αλλά το σίγουρο είναι ότι δοκιμασμένοι και μεγάλοι έρωτες βαδίζουν προς happy end…

Η άνοιξη μπορεί να ομορφαίνει τα νέα ερωτευμένα ζευγάρια που έχουν σκάσει μύτη στην κοσμική σκηνή και κυκλοφορούν μακριά από αδιάκριτα βλέμματα, καθώς η σχέση τους είναι ακόμη υπό δοκιμή, αλλά το σίγουρο είναι ότι δοκιμασμένοι και μεγάλοι έρωτες βαδίζουν προς happy end. Το ελληνικό καλοκαίρι άλλωστε προβλέπεται να είναι αφιερωμένο στους glamorous γάμους. Το αφιέρωμά μας εμπλουτίζεται σήμερα με νέα ονόματα, καθώς, εκτός του γάμου της Ισμήνης Παναγιωτίδη με τον Γιάννη Αγιοστρατίτη στο Πόρτο Χέλι και της billionaire Λιβανέζας Ταμάρα Ζέιν με τον ωραίο Ελληνα Λεωνίδα Φωτεινόπουλο, στεφάνι θα βάλει και ο εφοπλιστής Γιώργος Ν. Μουνδρέας. rt34t2yt252wΠρόκειται για τον γιο του Νικόλαου Μουνδρέα και της Ναυσικάς Μαρκουλή, που μαζί με τις αδελφές του Χαρίκλεια και Ναταλία συνεχίζουν επάξια το έργο και την ιστορία του πατέρα τους στον χώρο της ναυτιλίας μέσω της εταιρίας NGM Energy με πλοία φορτηγά και δεξαμενόπλοια. Από τους πιο γνωστούς και περιζήτητους εργένηδες της high society και με πολλές κατακτήσεις, ο Γιώργος Ν. Μουνδρέας πολύ σύντομα θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τη Χριστίνα Λεντούδη, κόρη του επιχειρηματία Λεντούδη και της γνωστής Αθηναίας Ελένης Ευαγγελίδη. Δεν είναι όμως ακόμη σίγουρο αν ο γάμος τελεστεί στο αγαπημένο νησί της οικογένειας, την Πάτμο, εκεί όπου η μικρή του αδελφή Ναταλία παντρεύτηκε τον Γιώργο Μπαρμπαλιά, ή στην Εκάλη, όπου η Χαρίκλεια παντρεύτηκε τον Ηλία Παπαϊωάννου.

Συνεχίζουμε το αφιέρωμά μας με την καλλονή Αφροδίτη Σταθοκωστοπούλου, κόρη του γνωστού επιχειρηματία εστιατορίων και νυχτερινών μαγαζιών Βλάση Σταθοκωστόπουλου, η οποία φημολογείται ότι ετοιμάζεται να επισημοποιήσει τη σχέση της με τον Νίκο Μπάκο. Πρόκειται για τον γιο και διάδοχο του Δημήτρη Μπάκου, μεγαλομετόχου του Αστέρα Τρίπολης, που μαζί με τον Γιάννη Καϋμενάκη έχει δημιουργήσει «αυτοκρατορία» σε Παναμά και Ντουμπάι. Είναι γνωστό ότι ο αδελφός της Αφροδίτης, Βασίλης Σταθοκωστόπουλος είναι εδώ και αρκετό διάστημα ζευγάρι με την Κατερίνα Καινούργιου.

Last but not least, αν και σχεδόν όλα τα παραπάνω ζευγάρια αποφεύγουν τη δημοσιότητα και δεν επιθυμούν να διαρρεύσει καμία πληροφορία για τον γάμο τους, η open minded κόρη του Θωμά Λιακουνάκου και της Μαρίας Σωτηριάδη, Αύρα Λιακουνάκου άνοιξε ιστοσελίδα με όλες τις λεπτομέρειες του γάμου της με τον Στηβ Ρωμανό, που θα πραγματοποιηθεί στις 18 Ιουνίου στο ξενοδοχείο «Grand Resort Lagonissi». Βίον ανθόσπαρτον σε όλους!

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά, όπως ανακοίνωσε η...