Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Η Αννα Βίσση δεν «ψήνεται» για το «Voice»

Η Αννα Βίσση είπε «όχι» σε μια θέση στην...

Συμμορίες Ρομά έχουν ρημάξει τους τελευταίους μήνες την ανατολική Θεσσαλονίκη

Σε μάστιγα έχουν εξελιχθεί τους τελευταίους μήνες οι κλοπές,...

Η Κατερίνα Βρανά γιορτάζει την ημέρα που σχεδόν πέθανε

Είναι μια μαχήτρια της ζωής και δεν ξεχνά ποτέ...

Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

ΚΡΙΟΣ: Εργαστείτε μαζί με τους συνεργάτες σας για έναν κοινό σκοπό που θα σας αποφέρει κέρδη. Ξεκουραστείτε και…

ΚΡΙΟΣ: Εργαστείτε μαζί με τους συνεργάτες σας για έναν κοινό σκοπό που θα σας αποφέρει κέρδη. Ξεκουραστείτε και ανασυντάξτε τις δυνάμεις σας με καινούργιες ελπίδες. Βρείτε χρόνο να δείτε τα θέματα που σας απασχολούν και να προετοιμαστείτε κατάλληλα. Μη βιαστείτε να ελέγξετε όλες τις παραμέτρους ενός προβλήματος που σας απασχολεί καιρό τώρα.

ΤΑΥΡΟΣ: Στις δυσκολίες που εμφανίζονται στο προσκήνιο ακούστε τη διαίσθησή σας. Οι σχέσεις εμπιστοσύνης με τους συνεργάτες σας αρχίζουν σταδιακά να βελτιώνονται. Πρέπει να αποκτήσετε ανοχή και να αλλάξετε τη συμπεριφορά σας προς τους άλλους, αν θέλετε να βελτιώσετε τον τομέα της επικοινωνίας σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οταν βάζετε κάποιους κανόνες πρέπει εσείς πρώτοι να φροντίζετε να τηρούνται σωστά. Στο πλαίσιο κάποιων διαπραγματεύσεων με τρίτους μπορεί τελικά να διαφωνήσετε μαζί τους. Μην εξωτερικεύσετε αρνητικά συναισθήματα επειδή ο σύντροφός σας έχει κάποιες αδυναμίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πολύ κακώς πιστεύετε ότι είστε υπέρ το δέον συγκεντρωτικοί και μπορείτε να τα κάνετε όλα μόνοι σας. Μάθετε να διαπραγματεύεστε σωστά με τους ανταγωνιστές σας στον επαγγελματικό χώρο. Δώστε χρόνο στους άλλους να σας αποδείξουν την αγάπη τους και μην είστε υπερβολικοί.

ΛΕΩΝ: Για να μην πλήξετε από ανία, φροντίστε να κάνετε παρέα με ενδιαφέροντα άτομα. Μην έχετε τύψεις για πράγματα που σας φορτώνουν άλλοι και μην τα βάζετε με τον εαυτό σας. Η κρίση ειλικρίνειας ενός δικού σας προσώπου θα σας βοηθήσει να εξηγήσετε στάσεις που δεν καταλαβαίνατε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην είστε ευκολόπιστοι, γιατί θα γίνετε στόχος αυτών που καραδοκούν. Εάν θέλετε να κατέχετε την πρώτη θέση στον επαγγελματικό σας χώρο, αναλάβετε τις ευθύνες σας. Για να αποφύγετε τις αποδοκιμασίες από τους γύρω σας, σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων.

ΖΥΓΟΣ: Οπως βρίσκετε χρόνο για να βάλετε τάξη στα συρτάρια σας, έτσι βρείτε και για τις σκέψεις σας. Μην απογοητεύεστε από τους ανθρώπους που συναναστρέφεστε, αφού ό,τι είχαν σας το έδωσαν. Μπορεί ο χρόνος να είναι χρήμα, αλλά πρέπει να τον χρησιμοποιείτε και για τις πνευματικές σας ανάγκες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Για να νιώσετε πιο ξεκούραστοι, δώστε αρμοδιότητες και στους συνεργάτες σας. Ο βαθμός δημιουργικότητάς σας εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς. Μην αποφύγετε τις αλλαγές, γιατί θα πρέπει να τις δεχθείτε αναγκαστικά. Οπως και να έχει, μη φοβηθείτε γιατί ένα είναι σίγουρο, θα δείτε τον εαυτό σας με διαφορετικό τρόπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην αρνηθείτε τη βοήθεια που προσφέρουν κάποιοι από τους φίλους σας που ενδιαφέρονται για εσάς. Αναλάβετε τις ευθύνες που σας αναλογούν και μην κάθεστε με σταυρωμένα χέρια. Προσπαθήστε να βρεθείτε κοντά σε άτομα που έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα με εσάς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πρέπει να αποδείξετε τι πραγματικά αξίζετε, για να γίνετε αποδεκτοί από το περιβάλλον σας. Μην αφήσετε την ευκαιρία για ένα ταξίδι να πάει χαμένη, καθώς θα ανανεωθείτε ψυχικά και σωματικά. Ελέγξτε τις συγκρούσεις που βλέπετε να ταράζουν τη σχέση σας με ένα συνεργάτη σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προσαρμοστείτε στις συνθήκες που επικρατούν και μην τα θέλετε όλα δικά σας. Αντιμετωπίστε τους φόβους σας, εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας και πάρτε αποφάσεις για το μέλλον σας. Μην αφήσετε τους άλλους να σας περιορίζουν και να σας καταπιέζουν.

ΙΧΘΥΕΣ: Δείτε τα γεγονότα μέσα από άλλη διάσταση και θα ανακαλύψετε πως είναι προς όφελός σας. Φανείτε ιδιαίτερα προσεκτικοί στη διαχείριση των οικονομικών σας – ειδικά αν τα χρήματα είναι άλλων. Για να αντεπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας, φροντίστε να βρείτε περισσότερο χρόνο.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...