Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Στη φόρα βίντεο με επτάχρονο να ξυλοκοπά οκτάχρονο στην Πάτρα για να...

Δεν έχει προηγούμενο το νέο περιστατικό βίας ανηλίκων που...

O Ιερός Καθεδρικός Ναός του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Αλεξάνδρεια κινδυνεύει με...

Με άμεσο «σφράγισμα», λόγω φθορών, κινδυνεύει ο Ιερός Καθεδρικός...

Στη φυλακή σάτυρος που θώπευσε 22χρονη κοπέλα στη Θεσσαλονίκη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ένας 48χρονος άνδρας...

Η Μαρίνα Ασλάνογλου μιλά για τον ρόλο της στις «Ψυχοκόρες» του ANT1!

Τη στιγμή που η ταλαντούχα ηθοποιός Μαρίνα Ασλάνογλου περιοδεύει...

Επίθεση ροτβάιλερ στην Μπεζαντάκου!

Τι λέει η ίδια για την περιπέτειά της στο Λαγονήσι, και τον σωτήρα της, Στράους

4rfw3q5eytswe5 1Ενα ροτβάιλερ την έσωσε και ένα άλλο την έστειλε στο νοσοκομείο! Η τρομάρα που πήρε η Στέλλα Μπεζαντάκου πριν από μερικές μέρες ήταν σίγουρα από τις μεγαλύτερες στη ζωή της. Η πληροφορία που έκανε τον γύρο του διαδικτύου τη Δευτέρα του Πάσχα ήθελε τη γνωστή τραγουδίστρια να δέχτηκε επίθεση στο Λαγονήσι από αγέλη τεσσάρων άγριων σκυλιών ροτβάιλερ και να έβαλε μπροστά το κορμί της προκειμένου να προστατεύσει από τα δόντια τους τη μικρή κόρη του συντρόφου της, που βρισκόταν μαζί της.

«Αν μου είχαν επιτεθεί τέσσερα άγρια ροτβάιλερ, όπως γράψανε κάποια sites, μάλλον δεν θα ήμουν ζωντανή αυτή τη στιγμή για να σας μιλάω. Ενα ροτβάιλερ μού επιτέθηκε. Ηταν όμως αρκετό για να μου κάνει ζημιά» λέει η ίδια στην «Espresso», θέλοντας να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Το περιστατικό συνέβη την Κυριακή των Βαΐων στο κτήμα όπου τώρα πια ζει μόνιμα η Στέλλα με τον σύντροφό της Χρήστο Γκίκα, ο οποίος ασχολείται με την εκτροφή και την εκπαίδευση σκύλων της φυλής ροτβάιλερ. «Το σκυλί που μου επιτέθηκε δεν είναι δικό μας. Απλώς, το φιλοξενούσαμε για μερικές μέρες στο κτήμα, κάνοντας έτσι εξυπηρέτηση σε κάτι φίλους μας. Το ξέραμε πως δεν ήταν εκπαιδευμένο, αλλά πού να πάει το μυαλό μας ότι θα έβγαζε τόσο επιθετική συμπεριφορά στα καλά καθούμενα» συνεχίζει η τραγουδίστρια.

«Ημουν μόνη μου»

«Εκείνη την ώρα ο σύντροφός μου δεν ήταν στο κτήμα. Είχα μαζί μου μόνο την εφτάχρονη κόρη του, με την οποία κάναμε βόλτες. Κάποια στιγμή πήγα να βάλω νερό στο σκυλί και τότε έγινε το κακό. Εκείνο έσπρωξε την πόρτα του ειδικού χώρου όπου το είχαμε κλεισμένο. Εριξε κάτω τη μικρή και εγώ μπήκα αμέσως μπροστά για να την προστατεύσω, με αποτέλεσμα να με δαγκώσει σε τέσσερα σημεία, στα χέρια και στα πόδια. Τρόμαξα πολύ, γιατί δέχτηκα πολύ άγρια επίθεση» λέει η ίδια. Για καλή της τύχη ένα άλλο ροτβάιλερ, ονόματι Στράους, το οποίο έχει μεγαλώσει η Στέλλα Μπεζαντάκου από μικρό, άκουσε τη φασαρία και έσπευσε να την προστατεύσει. «Ο Στράους είναι εκπαιδευμένος και επιτέθηκε στο άλλο σκυλί για να με γλιτώσει. Οταν άρχισαν να τσακώνονται, εγώ βρήκα την ευκαιρία να τρέξω στο σπίτι και να ειδοποιήσω τον Χρήστο και το 166. Το παιδί, ευτυχώς, δεν έπαθε τίποτα».

4rfw3q5eytswe5 2Πρώτα έφτασε το ασθενοφόρο και έπειτα ο σύντροφος της τραγουδίστριας, ο οποίος έκλεισε πάλι το σκυλί στον χώρο του. Οσο για τη Στέλλα; «Μεταφέρθηκα πρώτα σε κέντρο υγείας στο Λαγονήσι, όπου μου χορήγησαν ισχυρό παυσίπονο, και έπειτα στο νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς. Εκεί φέρανε πλαστικό χειρουργό για να με ράψει. Αν δεν έκανε τα ράμματα ειδικός, θα έμεναν τρομερά σημάδια».

Τα σεμινάρια εκπαίδευσης σκύλων

Πριν από μερικούς μήνες η Στέλλα Μπεζαντάκου, μιλώντας τότε στην «Espresso», είχε αποκαλύψει τις προθέσεις της να ακολουθήσει το 4rfw3q5eytswe5 4επάγγελμα του συντρόφου της, παρακολουθώντας αρχικά κάποια σεμινάρια πάνω στην εκπαίδευση σκύλων και κάνοντας μελλοντικά σχέδια να σπουδάσει το εν λόγω αντικείμενο στο εξωτερικό. Το τωρινό, δύσκολο περιστατικό που κλήθηκε να αντιμετωπίσει με ψυχραιμία δεν την έκανε να αλλάξει γνώμη. «Πραγματικά, δεν ξέρω τι θα είχε συμβεί αν δεν ήταν εκεί ο Στράους για να με σώσει. Αυτό που συνέβη με έκανε να αγαπήσω ακόμη περισσότερο τα σκυλιά, γιατί είδα από πρώτο χέρι πόσο προστατεύουν το αφεντικό τους όταν κινδυνεύει» σχολίασε η τραγουδίστρια.

Ηλίας Μαραβέγιας
Φωτογραφίες: Χρήστος Ζήνας 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Η τοποθέτηση Παπανώτα περί κακοποίησης και η αντίδραση Κασσελάκη

«Καλύτερα να μασάς παρά να… πολυμιλάς» είναι η φράση...