Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Πότε και πού ντύνεται γαμπρός ο «Greek Freak»

Γάμος αλά ελληνικά για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μετά την...

Το 2050 ο μισός πλανήτης θα φορά γυαλιά μυωπίας

Με γοργό ρυθμό εξαπλώνεται πανδημία που ωστόσο περνάει απαρατήρητη...

Baby bloom για τον κανακάρη της Μαρίας Καρλάκη

Διπλό όνομα και νησιωτικό location στο baby bloom του...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Σε sex σκάνδαλο ο Πουλίδο

Το βίντεο με το στριπτίζ του Μεξικανού ποδοσφαιριστή του Λεβαδειακού σε τηλεπερσόνα (κολλητή φίλη της κοπέλας του)

Ο Αλαν Πουλίδο μέχρι χθες συνήθιζε να πρωταγωνιστεί στους αγωνιστικούς χώρους. Αυτό έπαψε ουσιαστικά να ισχύει από τη στιγμή που η μεξικανική ιστοσελίδα mmdeportes.telediario.mx διέρρευσε στο διαδίκτυο καυτές βιντεοκλήσεις του Λατίνου ποδοσφαιριστή του Λεβαδειακού με τη διάσημη τηλεπερσόνα Βίβιαν Σεπέδα.

e52t3w5Σε αυτές ο 24χρονος διεθνής Μεξικανικός επιθετικός εμφανίζεται να χορεύει μόνο με το σλιπάκι του για χάρη της εκρηκτικής συμπατριώτισσάς του. Περισσότερες αντιδράσεις έχει προκαλέσει το βίντεο που δείχνει τον Πουλίδο να έχει μετατρέψει το εσώρουχό του σε… στρινγκ και να λικνίζεται σε λάτιν ρυθμούς. Αρκετά ερωτήματα έχει γεννήσει και το βιντεάκι που δείχνει την ώρα της βιντεοσυνομιλίας Πουλίδο – Σεπέδα (φαίνεται πως είναι σε δωμάτιο ξενοδοχείου) να εμφανίζεται στο πλάνο μια άγνωστη γυναίκα αλλά και ένας άγνωστος άνδρας, ενώ ακούγονται και γέλια.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα που έβγαλε στο φως της δημοσιότητας τις συνομιλίες, όλα αυτά φέρονται να έγιναν το περασμένο καλοκαίρι, λίγες ημέρες μετά την ολοκλήρωση του Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου, που διεξήχθη στα γήπεδα της Βραζιλίας. Τον καιρό δηλαδή που ο Πουλίδο βρισκόταν σε διαπραγματεύσεις με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού για τη μεταγραφή του, αλλά και σε σχέση με την Γκάμπι Ραμίρεζ. Η τελευταία, αν και έχει φιλική σχέση με την… πέτρα του σκανδάλου Σεπέδα, έδειξε να μην επηρεάζεται από τα αποκαλυπτικά βίντεο που κάνουν τον γύρο του κόσμου. Μάλιστα, η σύντροφος του Πουλίδο ως… «απάντηση» ανέβασε στα social media φωτογραφίες από τις διακοπές τους τις ημέρες του Πάσχα στην Ελλάδα. Κανείς όμως δεν γνωρίζει πώς θα αντιδράσει αν η ιστοσελίδα mmdeportes.telediario.mx αναρτήσει κι άλλα καυτά βίντεο, τα οποία υποστηρίζει ότι έχει στην κατοχή της.

Το κινητό του

Το μεγάλο ερώτημα είναι ποιος κρύβεται πίσω απ’ όλα αυτά. Η πρώην ομάδα του, η Τίγκρες ή Βίβιαν Σεπέδα ή το γεγονός ότι έχασε το κινητό του πριν από λίγο καιρό στο Ταμπίκο; 

Το θέμα έχει πάρει μεγάλες προεκτάσεις στο Μεξικό. «Μάθαμε για την υπόθεση του Πουλίδο. Δεν με ενδιαφέρει τι κάνει έξω από το σπίτι του, παρά μόνο μέσα στο γήπεδο» δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Μεξικού, Μιγκέλ Ερέρα, για το συμβάν. Οπως είναι λογικό, όλα αυτά έχουν προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση και στην ομάδα του Λεβαδειακού. Ο Πουλίδο πάντως από τη στιγμή που διέρρευσαν τα βίντεο έχει κλειστά τα κινητά του. Επικοινωνήσαμε με τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή (στην Ελλάδα) Τάσο Ραγκούση, αλλά το μόνο που μας είπε ήταν: «Ουδέν σχόλιο επί του θέματος»!!

34e324qtwqeΗ Βίβιαν Σεπέδα και τα hot πλάνα με παντρεμένο

«Δεν έχω κάνει τίποτα κακό και έχω το δικαίωμα να έχω φίλους, όπως όλος ο κόσμος» είναι η αντίδραση της καυτής Βίβιαν Σεπέδα για τη βιντεοκλήση που εκθέτει ανεπανόρθωτα τον ποδοσφαιριστή Αλαν Πουλίδο. Σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανόφωνης εφημερίδας «La Opinion», η τηλεπαρουσιάστρια της Multimedios Television διαβεβαιώνει ότι το υποτιθέμενο βίντεο δεν είναι τίποτα άλλο από μια βιντεοκλήση, η οποία δεν έχει τίποτα το ερωτικό. Επίσης, μέσω των κοινωνικών δικτύων ευχαρίστησε όσους τη στηρίζουν, ενώ κατήγγειλε και όσους «την προσβάλλουν για το τίποτα».

Πάντως, η παρουσιάστρια της τηλεοπτικής εκπομπής «Las Noches de Futbol» δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπει το όνομά της μπλεγμένο σε ροζ σκάνδαλο.

Σεξ με διάσημο τραγουδιστή

Τον Δεκέμβριο του 2014 διέρρευσε στο διαδίκτυο ένα βίντεο που την έδειχνε να κάνει σεξ με τον Ελισέο Ρόμπλες Τζούνιορ, τον παντρεμένο τραγουδιστή του συγκροτήματος La Leyenda. Το βίντεο εκείνο, όπως παραδέχτηκε η όμορφη Σεπέδα, υπήρξε μεγάλο λάθος της, αλλά κατάφερε να ξεπεράσει την εν λόγω περιπέτεια και «έχει γίνει μια γυναίκα πολύ δυνατή».

Και ενώ το σκάνδαλο με τον Πουλίδο βρισκόταν σε πλήρη εξέλιξη, χθες κυκλοφόρησε στο ίντερνετ και ένα άλλο βίντεο, που υποτίθεται ότι έδειχνε τη Σεπέδα να κάνει σεξ με έναν άγνωστο άνδρα. Η ίδια έσπευσε με νέα ανάρτησή της στο twitter να διαψεύσει ότι είναι η «πρωταγωνίστρια». «Ελπίζω ότι έχει διευκρινιστεί ότι δεν είμαι εγώ στο βίντεο. Είναι πολύ λυπηρό που έχω δεχτεί τόσες προσβολές για κάτι που ήταν πλαστό» σχολίασε. 

Από την αγκαλιά της καυτής Γκάμπι στον… Λεβαδειακό
r34r234r4q23r 1
Με προσωρινή άδεια εργασίας από τη FIFA αγωνίζεται στον Λεβαδειακό ο Αλαν Πουλίδο (που άφησε πίσω του στο Μεξικό την Γκάμπι Ραμίρεζ για να κυνηγήσει το όνειρό της στην Ευρώπη). Ο Μεξικανός ποδοσφαιριστής είναι διεθνής με την εθνική ομάδα του Μεξικού. Θεωρείται μεγάλο ταλέντο στην πατρίδα του και βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με την Τίγκρες. O 24χρονος επιθετικός άλλωστε υποστηρίζει ότι οι ιθύνοντες της πρώην ομάδας του πλαστογράφησαν την υπογραφή του για (νέο) συμβόλαιο μαζί τους. Υπενθυμίζεται ότι το όνομα του Πουλίδο έκανε την εμφάνισή του στην επικαιρότητα του Ολυμπιακού στις 2 Απριλίου του 2014! Αν και θεωρούταν «κλεισμένος», τελικά δεν φόρεσε τα ερυθρόλευκα.

Χάρης Δάντσης 

Στιγμιότυπα από το ροζ βίντεο του ποδοσφαιριστή:
1345t23w45t 

{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...