Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Ενα ακόμη μωρό για τον Βαλάντη

Πριν από οκτώ μήνες απέκτησε κοριτσάκι με τη σύντροφό του

H εντυπωσιακή εμφάνιση του Βαλάντη και της συντρόφου του Δήμητρας Παπαδοπούλου σε νυχτερινό μαγαζί της παραλιακής το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα «έβγαλε» και μία χαρμόσυνη είδηση.

Το ερωτευμένο ζευγάρι, που τα τελευταία τέσσερα χρόνια ζει κάτω από την ίδια στέγη στην Αθήνα, αλλά στεφάνι δεν προβλέπεται να βάλει (σύμφωνα με τον τραγουδιστή), έχει κάθε λόγο να είναι ευτυχισμένο, αφού πριν από σχεδόν οκτώ μήνες απέκτησε το πρώτο του παιδάκι, ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Mάλιστα, και οι δύο είχαν προστατεύσει καλά το οικογενειακό μυστικό τους, καθώς ελάχιστοι δικοί τους άνθρωποι γνώριζαν την άφιξη του «πελαργού».

Στη βραδινή τους έξοδο ο τραγουδιστής ευδιάθετος και ντυμένος στην πένα, με μαύρο κοστούμι, λευκό πουκάμισο και παπιγιόν (!), συνόδευε την αγαπημένη του, που είχε επιλέξει για τη βραδιά ένα εντυπωσιακό σμαραγδί φόρεμα και ένα υπέροχο κολιέ.

e23rq234wr 2Ο Γιάννης Πλούταρχος, που χαιρέτησε από την πίστα τον συνάδελφό του μόλις τον εντόπισε ανάμεσα στο ασφυκτικά γεμάτο μαγαζί, στη συνέχεια τον προσκάλεσε να τραγουδήσουν μαζί.

Μεγάλες επιτυχίες

Ο Βαλάντης ερμήνευσε τις μεγάλες του επιτυχίες και ο κόσμος τον αποθέωσε.

«Ηταν μια καταπληκτική βραδιά. Περάσαμε όμορφα και το διασκεδάσαμε πολύ. Μας αρέσει με τη Δήμητρα στις εξόδους μας να ντυνόμαστε με τα “καλά” μας. Το απολαμβάνουμε πολύ και οι δύο και είναι και τιμητικό για τους καλλιτέχνες στα νυχτερινά μαγαζιά να είναι ο κόσμος καλοντυμένος» είπε στην «Espresso» ο χαζομπαμπάς, που δεν χορταίνει να παίζει με τη μικρή κορούλα του. Το κοριτσάκι τους, που είναι 7,5 μηνών, θα βαφτιστεί Ειρήνη τον επόμενο Ιούλιο. «Θα πάρει το όνομα της μητέρας της Δήμητρας. Νιώθω τόσο χαρούμενος και ενθουσιασμένος με τον ερχομό της μικρούλας, την οποία ήδη τα άλλα μου παιδιά, ο 10χρονος γιος μου και η 5χρονη κόρη μου, έχουν γνωρίσει και την έχουν αγαπήσει πολύ» αποκαλύπτει ο τραγουδιστής.

Ωστόσο για τρίτο στεφάνι ούτε λόγος. «Γάμος; Οχι, δεν νομίζω. Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι κι έτσι, οπότε δεν υπάρχει λόγος» ξεκαθαρίζει.

Ο Βαλάντης και η Δήμητρα Παπαδοπούλου, που κατάγεται από την Πρέβεζα, γνωρίστηκαν πριν από τέσσερα χρόνια στα Γιάννενα σε μια κοινή παρέα. Και από τότε είναι αχώριστοι. «Οι προδιαγραφές της ως σύντροφος, γυναίκα και μητέρα είναι σπουδαίες και είμαστε πολύ καλά μαζί όλο αυτόν τον καιρό. Ο χρόνος όμως είναι εκείνος που αποφασίζει τη διάρκεια ενός μεγάλου έρωτα» τονίζει ο τραγουδιστής.

Εκτός από τις εμφανίσεις του κάθε Τρίτη σε γνωστό κλαμπ της Θεσσαλονίκης, ο Βαλάντης έχει μπει και στο στούντιο, όπου ηχογραφεί τα νέα του τραγούδια. Παράλληλα ετοιμάζει μια μεγάλη περιοδεία με εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα μέχρι το τέλος του καλοκαιριού, ενώ σύντομα θα ανακοινώσει σε ποια μεγάλη πίστα της συμπρωτεύουσας θα κάνει πρεμιέρα εντός των επόμενων εβδομάδων.

Δήμητρα Δάρδα 

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...