Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Το (παράνομο) ειδύλλιο της πρώην βουλευτίνας!

Ο λουλουδοπόλεμος σε μαγαζί της επαρχίας, που τους έφερε πιο κοντά – Τα μηνύματα με υπονοούμενα και οι φωτογραφίες που ανεβάζουν στο facebook!

Μυστικέ μου έρωτα, τραγουδάει εδώ και λίγο καιρό γνωστή πολιτικός που έως πριν από λίγο καιρό διατηρούσε βουλευτικό έδρανο! Το κρυφό ειδύλλιο της 50χρονης πρώην βουλευτή με τον 25χρονο τραγουδιστή κάνει τον γύρο της νυχτερινής Αθήνας, αφού η πρώην εκπρόσωπος του ελληνικού Κοινοβουλίου σχεδόν… κατοικοεδρεύει στο κέντρο, στη μουσική σκηνή όπου εμφανίζεται αυτή την περίοδο το… αντικείμενο του πόθου της.

Το ζευγάρι ζει τον έρωτά του με τις απαραίτητες προφυλάξεις, ειδικά από την πλευρά της πρώην βουλευτή μεγάλου κόμματος, καθώς η σφόδρα ερωτοχτυπημένη κυρία δεν έχει χωρίσει από τον σύζυγό της και γνωστό επιχειρηματία, με τον οποίο μάλιστα έχει αποκτήσει και ένα παιδάκι. Πρόκειται για μια παθιασμένη ερωτική σχέση, παρά τη μεγάλη διαφορά ηλικίας, που δεν φαίνεται όμως, καθώς η εν λόγω κυρία είναι καλοδιατηρημένη και υιοθετεί συνήθως νεανικό στιλ στην εμφάνισή της.

Το ειδύλλιο ξεκίνησε πριν από περίπου δύο χρόνια, όταν η ιδιαίτερα δημοφιλής πρώην βουλευτής πήγε με φιλική παρέα σε κέντρο της περιφέρειας, όπου εμφανιζόταν ο ανερχόμενος αοιδός, το όνομα του οποίου δεν έχει γίνει γνωστό -προς το παρόν τουλάχιστον- στο πλατύ κοινό.

Με το που βγήκε στην πίστα ο γοητευτικός νεαρός, ο οποίος πραγματικά εντυπωσιάζει το γυναικείο φύλο με τα πρασινογάλαζα μάτια και τα καστανόξανθα μακριά μαλλιά του, η πολιτικός «ένιωσε μια ανίκητη έλξη», όπως υποστηρίζει κολλητή φίλη της, η οποία βρισκόταν στην παρέα της εκείνο το βράδυ που ξεκίνησαν όλα. Η γνωριμία της βουλευτή με τον τραγουδιστή δεν άργησε, καθώς η ίδια και οι υπόλοιπες κυρίες της παρέας τον περιέλουζαν με γαρίφαλα καθ’ όλη τη διάρκεια του προγράμματός του.

Ετσι, όταν εκείνος ολοκλήρωσε την εμφάνισή του, πήγε στο τραπέζι τους και κάθισε δίπλα στη γοητευτική κυρία, με την οποία έπιασε… ψιλή κουβεντούλα. Από κει και πέρα τα πράγματα εξελίχθηκαν μόνα τους, καθώς από την επόμενη κιόλας ημέρα άρχισαν να τηλεφωνιούνται και σιγά σιγά να ανταλλάσσουν ερωτικά μηνύματα, τα οποία εκείνη φροντίζει έως σήμερα να διαγράφει αμέσως από το κινητό της, καθώς φοβάται ότι μπορεί να πέσουν στην αντίληψη του συζύγου της.

Μυστική σχέση

Η αλήθεια είναι πως ο έρωτας του πρώην μέλους του Κοινοβουλίου με τον καλλιτέχνη όσο περνάει ο καιρός φουντώνει, με αποτέλεσμα η μυστική σχέση τους να γίνεται ολοένα και περισσότερο αντιληπτή και να… συζητιέται ήδη στους καλλιτεχνικούς κύκλους. Και αυτό διότι η πολιτικός δεν απουσιάζει ούτε μία βραδιά από τις live εμφανίσεις του καλού της σε γνωστό στέκι στο κέντρο της Αθήνας, ενώ εκείνος δεν σταματάει να ανεβάζει στο προφίλ του στο facebook φωτογραφίες της από τις νυχτερινές επισκέψεις της στο μαγαζί.

Μάλιστα υπάρχουν και ηλεκτρονικοί διάλογοι του ζευγαριού, που παραπέμπουν φυσικά σε μια -υπεράνω κάθε υποψίας- καθαρά φιλική σχέση. Πάντως η ερωτοχτυπημένη κυρία προκειμένου να θολώνει τα νερά και να μην προκαλεί τα βλέμματα στις δημόσιες εμφανίσεις της φροντίζει πάντα να συνοδεύεται από δύο κολλητές φίλες της, οι οποίες γνωρίζουν τον μυστικό έρωτά της.

Δεν είναι λίγοι οι θαμώνες που την έχουν δει να… ξεσαλώνει με το που βγαίνει στην πίστα ο αγαπημένος της και εύλογα αναρωτιούνται τι τρέχει μεταξύ τους. Αυτό όμως που διερωτώνται όσοι γνωρίζουν το εν λόγω μυστικό ειδύλλιο είναι τι ακριβώς συμβαίνει με τον γάμο της βουλευτή. «Καλά, δεν φοβάται μήπως με τις συνεχείς εμφανίσεις της στα κέντρα όπου τραγουδάει ο νεαρός φτάσουν τα… μαντάτα και στα αυτιά του άντρα της;» είναι η συνηθισμένη ερώτηση που κάνουν πίσω από την πλάτη της. Πηγή από το στενό περιβάλλον της μας πληροφορεί ότι τα τελευταία χρόνια η σχέση της με τον σύζυγό της δεν βρίσκεται στα καλύτερά της και τη διατηρεί -όπως λέγεται- «για τα μάτια του κόσμου».

Αλκίνοος Μπουνιάς 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....