Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Κωδικός DNA με μυστικό ταξίδι!

Η μητέρα και η αδελφή του Μπεν ήρθαν στην Ελλάδα, αλλά τα αποτελέσματα του τεστ οδήγησαν σε νέο αδιέξοδο

Το πρόσφατο μυστικό ταξίδι στην Ελλάδα αλλά και τη νέα απογοήτευση της οικογένειας Νίνταμ, που αναζητεί αδιάκοπα τον Μπεν από τις 24 Ιουλίου 1991, όταν το αγόρι εξαφανίστηκε από την Κω, αποκαλύπτουν τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, τρεις γενιές της βρετανικής οικογένειας, συγκεκριμένα η μητέρα του αγοριού Κέρι, η αδελφή του Λιάνα (γεννήθηκε δύο χρόνια μετά την εξαφάνιση) και η γιαγιά του Κριστίν, ταξίδεψαν στην ηπειρωτική Ελλάδα για να συναντήσουν έναν νεαρό στην ηλικία που θα ήταν σήμερα ο Μπεν, δηλαδή σχεδόν 26 ετών.

Σύμφωνα με τη γιαγιά του Μπεν, οι ελπίδες τους αναπτερώθηκαν όταν έλαβαν φωτογραφία από έναν νεαρό άνδρα με χαρακτηριστικά παρόμοια με τα δικά τους. rq234r2q34t2q34 2Η οικογένεια Νίνταμ γέμισε με αισιοδοξία και ελπίδες, όμως τα αποτελέσματα του DNA βγήκαν αρνητικά, αφού απέδειξαν ότι ο ξανθός άνδρας δεν είχε καμία απολύτως σχέση με την οικογένεια από το Σέφιλντ.

Οπως δήλωσε η γιαγιά του Μπεν στη «Yorkshire Post», «αυτό το ταξίδι έληξε με άλλη μία μεγάλη απογοήτευση! Ο νεαρός έμοιαζε τόσο πολύ με την οικογένειά μας. Περάσαμε κάποιο διάστημα μαζί του και δεν ήταν μόνο το βλέμμα, υπήρχαν και άλλες προσωπικές πληροφορίες σχετικά με το παρελθόν. Αλλά, δυστυχώς, δεν ήταν αυτός».

Από την πλευρά της η Κέρι Νίνταμ ανέφερε: «Παρά την απογοήτευση που μας ράγισε την καρδιά στην Ελλάδα τον περασμένο μήνα, με το τεστ DNA να αποδεικνύει ότι ένας άνθρωπος που πιστεύαμε ότι θα μπορούσε να είναι ο γιος μου, στην πραγματικότητα ήταν κάποιος άλλος, η οικογένειά μου κι εγώ παραμένουμε αισιόδοξοι για το μέλλον».

Ενίσχυση

Η ίδια τόνισε ότι πριν από λίγες ημέρες επισκέφτηκε την αστυνομία του νότιου Γιόρκσαϊρ, όπου συνάντησε τους αξιωματικούς που δουλεύουν στην έρευνα για την εξαφάνιση του γιου της, η οποία ονομάστηκε «Επιχείρηση Μπεν». Τον Ιανουάριο ανακοινώθηκε ότι το υπουργείο Εσωτερικών διαθέτει επιπλέον 700.000 αγγλικές λίρες για να ενισχύσουν την ομάδα των ερευνητών στην Κω: «Γνώρισα όλα τα μέλη της ομάδας και τους άκουσα να μιλούν με πάθος για τους ρόλους τους και τη δέσμευσή τους ότι θα βρουν τις απαντήσεις που τόσο απεγνωσμένα αποζητούμε» είπε η Κέρι Νίνταμ και πρόσθεσε: «Ξέρω ότι κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι θα αποκαλύψει τι πραγματικά συνέβη στον Μπεν, αλλά γνωρίζοντας ότι η αστυνομία προσπαθεί να ανακαλύψει τις απαντήσεις, αυτό μου ανυψώνει το ηθικό και μου δίνει ελπίδες. Σημαίνει τα πάντα για μένα να ξέρω ότι οι αστυνομικοί εδώ συνεργάζονται με την Ελληνική Αστυνομία και κάνουν το καλύτερο για μας».

Εύα Παπαδάτου 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...