Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Πατρόν Τεχνητής Νοημοσύνης

Η Τεχνητή Νοημοσύνη και... στη μόδα! Για πρώτη φορά...

«Σασμός»: H Μαρίνα με τη γιαγιά Ειρήνη συμφιλιώνονται

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η Θοδώρα...

Μαριάντα Πιερίδη: Ερωτικό ταξιδάκι στο Λονδίνο

Απόδραση στο Λονδίνο με το νέο της αμόρε για...

Ο ντελιβεράς που είχε αφοδεύσει σε ασανσέρ και πασάλειψε τους τοίχους μονοκατοικίας...

Δεν έχουν περάσει παρά μόνο δυόμισι μήνες από εκείνο...

Στο εδώλιο ο παιδίατρος-τέρας!

Ιταλία: Σοκ από την παραπομπή σε δίκη 55χρονου που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση 11 αγοριών, ένα εκ των οποίων εκτιμάται ότι ήταν κάτω των δύο ετών

Σε δίκη παραπέμφθηκε 55χρονος παιδίατρος-τέρας από το Μιλάνο με την κατηγορία ότι βίασε 11 παιδιά κάτω των 14 ετών, το ένα από τα οποία εκτιμάται ότι ήταν δύο ετών. Ο Μαουρίτσιο Λ. διάλεγε τα θύματά του από προβληματικές οικογένειες και έλεγε ψέματα στους γονείς τους ότι ήταν και παιδοψυχίατρος, για να κερδίσει την εμπιστοσύνη τους. Δίνοντάς τους χαϊδευτικά ονόματα για να τα καθησυχάζει και να τα κάνει να πιστεύουν ότι νοιαζόταν γι’ αυτά, τα έπειθε σταδιακά ότι ο βιασμός ήταν αναπόσπαστο κομμάτι της θεραπείας.

Η αστυνομική έρευνα ξεκίνησε τον περασμένο Μάιο, όταν η οικογένεια 12χρονου τον κατήγγειλε επειδή έστελνε ασταμάτητα μηνύματα στο κινητό του γιου τους. Αποκαλύφθηκε ότι τον βίαζε και όταν οι αστυνομικοί έψαξαν την κατοικία του στην Ελβετία, βρήκαν βίντεο στα οποία είχε καταγράψει τις αρρωστημένες πράξεις του και σε άλλα παιδιά. Υπήρχαν βίντεο στα οποία φαινόταν η σεξουαλική κακοποίηση και άλλων 10 παιδιών. Οι ερευνητές της αστυνομίας αναγνώρισαν τα εννέα από αυτά, αλλά δεν έχουν καταφέρει να ταυτοποιήσουν το νήπιο, που -όπως αποδεικνύουν τα ντοκουμέντα- πέρασε φριχτές στιγμές στα χέρια του. Το μόνο που κατάφεραν να προσδιορίσουν είναι η ηλικία του, που εκτιμάται μεταξύ ενός και δύο ετών.

Ο παιδίατρος δουλεύει σε κλινική του Μιλάνου και εκμεταλλευόταν τα προβλήματα που είχαν οικογένειες οι οποίες προέρχονταν από τα χωριά γύρω από την πόλη. Αποκαλούσε χαϊδευτικά τα παιδιά «μαγικό σοκολατάκι», «καλικαντζαράκι» και με άλλα τρυφερά υποκοριστικά για να τα κερδίσει και αφού τα βίαζε, τα απειλούσε λέγοντάς τους ότι αυτή ήταν η θεραπεία και όποιος τη διέκοπτε αυτοκτονούσε. Τα έπαιρνε συνέχεια τηλέφωνο και μια φορά πήγε ένα από τα παιδιά σε λούνα παρκ και μετά το οδήγησε σε ξενοδοχείο, όπου το βίασε.

Αυτό που εξόργισε ακόμη περισσότερο την ιταλική κοινή γνώμη είναι ότι ενώ το 2006 είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση για κατοχή παιδοπορνογραφικού υλικού, του επιτράπηκε να συνεχίσει να εξασκεί το επάγγελμά του, γιατί κανένας από τους υπευθύνους δεν ενημέρωσε τον ιατρικό σύλλογο.

Βασίλης Χονδρογιάννης

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...