Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο Γιάννης Πλούταρχος έχει πρεμιέρα στο Anodos αυτή την Πέμπτη 28/3

Ο Γιάννης Πλούταρχος ξεκινάει τις εμφανίσεις του στο Anodos...

«Ψυχοκόρες»: Ο γοητευτικός απατεώνας Τάσος Μέρμηγκας

Όσα θα δούμε στο αποψινό διπλό επεισόδιο της σειράς «Ψυχοκόρες».Ο Τάσος...

Ο Γιώργος Μαργαρίτης έφερε το «Κελί 33» στο «Έναστρον»

Μια ιδιαίτερη στιγμή, τόσο για τον ίδιο τον Χρήστο...

«Πρωινό ΣουΣου»: Άνοδο στο δυναμικό κοινό

Άνοδο στο δυναμικό κοινό 18-54 καταγράφει η εκπομπή «Πρωινό...

Μαλλιά κουβάρια μητέρα και γιος για ένα αυτοκίνητο

Μητέρα από την Πάτρα απειλεί τον γιο της πως αν δεν της επιστρέψει το Ι.Χ. θα πάνε σε δίκη!

Οπου δεν πίπτει λόγος, πίπτει… εξώδικο. Και μάλιστα από μια μητέρα προς τον γιο της! Μπορεί οι οικογένειες να τα «σπάνε» κυρίως για τα κληρονομικά, ωστόσο στην προκειμένη περίπτωση το μήλον της Εριδος είναι οι τέσσερις ρόδες ενός κεραμιδί Volvo! Οσο και αν προκαλεί εντύπωση, η 57χρονη γυναίκα από την Πάτρα δεν αστειεύεται. Το «ραβασάκι» επιδόθηκε μέσω δικαστικού κλητήρα στον 23χρονο που ζει και σπουδάζει στην Αθήνα και του δίνει ολιγοήμερη προθεσμία να επιστρέψει το αυτοκίνητο, ειδάλλως η υπόθεση θα φτάσει στα δικαστήρια.

Σύμφωνα με τον νεαρό Π.Ν., το έγγραφο αυτό ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Ο ίδιος κατηγορεί τη μητέρα του για ακραία αυστηρότητα. Χαρακτηρίζει τη σχέση τους ανύπαρκτη και αρνείται να δώσει πίσω το όχημα που, όπως υποστηρίζει, αγόρασε ο πατέρας του για εκείνον: «Το έχει πληρώσει ο πατέρας μου 16.000 ευρώ. Εκανε όμως το λάθος -για φορολογικούς λόγους- να το γράψει στο όνομά της. e2q43rtw 1Συμφώνησαν όμως να το έχω εγώ στην Αθήνα για να μετακινούμαι. Και τώρα, ξαφνικά, το ζητάει πίσω και μάλιστα στέλνοντάς μου εξώδικο!».

Πάντως η μητέρα του 23χρονου, Α.Ν., έχει διαφορετική άποψη. Οπως περιγράφει, «του είχα ζητήσει, με το καλό, ήδη από τον Νοέμβριο να μου φέρει πίσω το αυτοκίνητό μου. Και αυτό γιατί θα παρέδιδα πινακίδες σε ένα άλλο όχημα που είχα και δεν υπάρχει τρόπος ούτε καν να μεταφέρω τη 14χρονη αδερφή του στο σχολείο που είναι μακριά. Εκείνος με αγνόησε και αγνόησε και τον πατέρα του που το ξαναζήτησε τον Φεβρουάριο. Αφού δεν άκουσε λοιπόν αποφάσισα κι εγώ να το χειριστώ διαφορετικά. Και όχι, δεν το θεωρώ καθόλου παρατραβηγμένο!».

Μητέρα και γιος έγιναν μαλλιά κουβάρια, ενώ η κόντρα τους συνεχίζεται με κατηγορίες εκατέρωθεν, που ξεκινούν από τα παιδικά χρόνια του 23χρονου και φτάνουν έως πρόσφατα, όταν πλέον ήρθε η ώρα να σπουδάσει.

Η μητέρα υποστηρίζει ότι ο γιος της δεν έχει δουλέψει ποτέ, αλλά παρ’ όλα αυτά, με τα χρήματα που του στέλνει ο πατέρας του (περίπου 2.500 χιλιάδες ευρώ τον μήνα, όπως λέει) ζει καλύτερα και από «δημιουργημένος» 40άρης, με ταξίδια και σπίτι στην Κηφισιά!

«Ψυχολογικό πόλεμο»

Από την άλλη, ο νεαρός υποστηρίζει ότι όχι μόνο δεν λαμβάνει αυτό το χρηματικό ποσό, αλλά δουλεύει κιόλας: «Από μικρό μού έκανε ψυχολογικό πόλεμο και μου έκλεβε ακόμη και τα λεφτά που μάζευα από τα κάλαντα! Οταν ήμουν 16 χρόνων με πήγε σε ψυχολόγο, επειδή επέμενε ότι είχα προβλήματα. Η γνωμάτευση ήταν λοιπόν ότι χαίρω άκρας υγείας». Πάντως η 57χρονη δείχνει να είναι άκαμπτη και όπως αναφέρει, δεν υπάρχει τρόπος να βρει σημείο επικοινωνίας με τον γιο της. Αλλά και ο νεαρός δεν φαίνεται να έχει διάθεση να τα βρει με τη μητέρα του, ούτε είναι διατεθειμένος να επιστρέψει το αυτοκίνητο. Τον λόγο τώρα θα έχουν οι δικηγόροι!

Τζίνα Αρβανίτη 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Εφιαλτική Δευτέρα για τη Χριστίνα Ζάντη! – Ο σύζυγος «δήμιος» της εγκύου τραγουδίστριας

Εφιαλτικές στιγμές για την τραγουδίστρια Χριστίνα Ζαντή στην άλλη...