Βρήκε το σωσίας της μέσω του facebook!

Κοινωνικό πείραμα (Twin Strangers) κατέληξε σε μια απίστευτη συνάντηση

Μια Ιρλανδή φοιτήτρια και τηλεπαρουσιάστρια βρήκε μέσω του facebook τη σωσία της, η οποία μάλιστα διαπιστώθηκε ότι έμενε μόλις μία ώρα μακριά.

Ολα άρχισαν όταν η 26χρονη Νίαμχ Τζίνεϊ συνεργάστηκε με δύο φίλους της σ’ ένα κοινωνικό πείραμα που το ονόμασαν Twin Strangers (Δίδυμες Αγνωστες). Στόχος τους ήταν να βρουν τον «σωσία» ή τη «σωσία» τους μέσα σε διάστημα 28 ημερών.

Οι συμμετοχές ήταν απίστευτα πολλές. Ομως, στο πείραμα αναδείχθηκε νικήτρια -με διαφορά- η Νίαμχ, αφού πρώτη διαπίστωσε την απίστευτη ομοιότητά της με την 29χρονη Κάρεν Μπράνιγκαν (επίσης Ιρλανδή), που ζούσε κοντά.

Γεγονός που τις διευκόλυνε να συναντηθούν και να διαπιστώσουν όχι μόνο από τη φωτογραφία, αλλά και από κοντά πόσο πολύ έμοιαζαν.

Μιλώντας στην εφημερίδα «Daily Mail» για την πρώτη συνάντησή τους, η Νίαμχ αποκάλυψε ότι είχε νευρικότητα.

«Σε όλη τη διάρκεια της συνάντησής μας την κοιτούσα κατάματα. Δεν μπορούσα να πάρω τα μάτια μου από το πρόσωπό της, από μερικές εκφράσεις της. Την έβλεπα κι έλεγα: “Θεέ μου, αυτό είναι το δικό μου πρόσωπο”. Δεν μπορώ να θυμηθώ πόσες φορές είπα τη λέξη “τρομακτικό”».Το παράδοξο όμως ήταν ότι τόσο τα αδέλφια της Κάρεν όσο και της Νίαμχ δεν είχαν καμιά ομοιότητα μαζί τους.

Οι δύο “δίδυμες” κοπέλες, που είναι ανύπαντρες, πλέον επικοινωνούν συνεχώς μέσω του facebook. Η Νίαμχ εξακολουθεί να προωθεί το πρότζεκτ Twin Strangers, ως ζωντανή απόδειξη πλέον του ενδιαφέροντος που έχει.

Κάτια Γιαπαλάκη 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ