Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Ιουλία Καλλιμάνη: Το διήμερο closing party στο Tokyo μετά από 8 μήνες...

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη,...

Η μελωδία της θέλησης για τη μικρή Λουκία με τα μάτια της...

Μαθήματα ζωής δίνει ένα μικρό κορίτσι με οπτική αναπηρία,...

Παγκόσμιος πόλεμος του Tik Tok!

Πριν από επτά χρόνια χτύπησε για πρώτη φορά στις...

Η μητρότητα έγινε (ξαφνικά) πρώτη είδηση

Η Ελένη Λαζάρου, που πήρε δηλώσεις από υπουργό με τον γιο της στην αγκαλιά, μιλάει για τις δυσκολίες του ρεπορτάζ

Στο ένα χέρι το μικρόφωνο και στο άλλο το παιδί της! Η Ελένη Λαζάρου, μάχιμη δημοσιογράφος του Mega, έγινε talk of the town όταν απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό να παίρνει δηλώσεις από την αναπληρώτρια υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Τασία Χριστοδουλοπούλου κρατώντας στην αγκαλιά της το 16 μηνών αγοράκι της.

Η εικόνα της όμορφης εργαζόμενης μάνας έγινε viral κερδίζοντας πολλά θετικά σχόλια στα social media, ενώ ακόμη και η κ. Χριστοδουλοπούλου της έδωσε τα εύσημα μετά 4e1234tq234t 1το τέλος του ρεπορτάζ σχετικά με το μεταναστευτικό πρόβλημα, που πήγε να καλύψει η Ελένη στην Κεντρική Ενωση Δήμων Ελλάδας. «Πολύ μου αρέσει που πήρες μαζί σου το μωρό σου» της είπε χαμογελώντας.

Μαζί με το παιδί

Το περιστατικό συνέβη το πρωί της περασμένης Πέμπτης. Η δημοσιογράφος του Mega πληροφορήθηκε από την νταντά που κρατάει κάποιες φορές τον γιο της Αναστάση ότι θα πήγαινε στο σπίτι της στις 11.00 Ωστόσο η δουλειά της ήθελε την Ελένη στο πόδι από τις 9.00. Μη έχοντας άλλη επιλογή πήρε μαζί της το παιδί. Φτάνοντας στον χώρο του ρεπορτάζ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που προθυμοποιήθηκαν να τη βοηθήσουν, ώστε να παρακολουθήσει απερίσπαστη τις εξελίξεις στο μεταναστευτικό θέμα. Μάλιστα μία υπάλληλος της ένωσης έβαλε τον πιτσιρικά να παρακολουθήσει τα «Ζουζούνια» στον υπολογιστή της.

Η δυναμική δημοσιογράφος καλύπτει εδώ και δέκα χρόνια το ελεύθερο ρεπορτάζ στο Mega, ενώ είναι διαπιστευμένη στα υπουργεία Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Αγροτικής Ανάπτυξης και Εσωτερικών. Εγινε μανούλα πριν από 16 μήνες, αλλά επειδή οι δικοί της ζουν στις Σέρρες, απ’ όπου κατάγεται, δεν υπάρχει κάποιος να είναι stand by κάθε φορά που τον χρειάζεται.

«Ο πατέρας του Αναστάση είναι δικηγόρος και ζει στη Θεσσαλονίκη, όπου εργάζεται. Ως εκ τούτου δεν μπορώ να του ζητήσω βοήθεια σε καθημερινή βάση» εξήγησε η ίδια στην «Espresso» «Ερχεται πάντως στην Αθήνα κάθε δύο Σαββατοκύριακα και τον κρατάει. Είναι πολύ σημαντικό, διότι η επαφή αυτή τούς δένει και τους έχει κάνει να έχουν μεταξύ τους μια πολύ καλή σχέση» συνέχισε.

Για την Ελένη Λαζάρου η δημοσιογραφία και η μητρότητα μπορούν να συνδυαστούν, όταν η εργοδοσία έχει κατανόηση. «Το Mega και οι συνάδελφοί μου με έχουν βοηθήσει όσες φορές έχει χρειαστεί να πάρω τον Αναστάση μαζί μου στο γραφείο» σχολίασε. Η ίδια, παρά τις δυσκολίες της δουλειάς, δεν το βάζει κάτω. «Θεωρώ ότι είναι ευλογία να έχεις δουλειά αυτές τις δύσκολες εποχές και να κάνεις αυτό που έχεις σπουδάσει και σου αρέσει πολύ». Μάλιστα ξυπνά νωρίς κάθε πρωί και τα προλαβαίνει όλα: γυμναστική, ρεπορτάζ, νοικοκυριό και βέβαια πάνω απ’ όλα τη φροντίδα του Αναστάση, που είναι η λατρεία της.

Μαρία Ανδρέου 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...