Σάββατο, 9 Αυγούστου, 2025

Η Μελίνα Νικολαΐδη έπαθε… Ντάλια

Ταλέντo από τα λίγα είναι τελικά η όμορφη κόρη...

Η Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου στο Open, έπειτα από 21 χρόνια στο «Καλημέρα, Ελλάδα»

Να που βρέθηκε τελικά η παρτενέρ του Σπύρου Χαριτάτου,...

Ηλιάκη και Κρατερός με την… τσίμπλα στο μάτι

Νωρίς νωρίς θα ξυπνούν η Μαρία Ηλιάκη και ο...

«Γουστάρω το αφεντικό μου, και νομίζω κι εκείνο το ίδιο»

Σούζη μου, δεν ξέρω πώς να το πω χωρίς...

Γαμπρός στα 76 του ο «μπαμπάς» της «Φτωχολογιάς»

36 χρόνια μικρότερη η νύφη Ηρώ Σαΐα! Η δεξίωση στο Island και η αφιέρωση της Μαρινέλλας

Ο έρως χρόνια δεν κοιτά, λέει η παροιμία του σοφού λαού μας. Προφανώς ούτε κι ο γάμος… Τρανταχτό παράδειγμα αποτελεί η περίπτωση του Σταύρου Ξαρχάκου, ο οποίος ντύθηκε γαμπρός στα 76 του και ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας δίπλα στη σύντροφο και «μούσα» του, τη 40χρονη Ηρώ Σαΐα, με κουμπάρα την Κατερίνα Παναγοπούλου.

Πρώτη η «Espresso» έφερε στο φως της δημοσιότητας πριν από ενάμιση χρόνο το ρομαντικό ειδύλλιο του κορυφαίου Ελληνα συνθέτη με την ταλαντούχα και ιδιαίτερα χαμηλών τόνων τραγουδίστρια, η οποία τον συνοδεύει στις live εμφανίσεις του. Πρόσωπα του κύκλου τους φυσικά και γνώριζαν την ύπαρξη αυτής της σχέσης σχεδόν από το 2012, όταν άρχισε διακριτικά να υφίσταται. Επρόκειτο όμως για τόσο πιστούς και αφοσιωμένους συγγενείς και φίλους που κανείς δεν κουτσομπόλεψε το ζευγάρι. Βέβαια, ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται… Μετά την αποκάλυψη του έρωτα του Σταύρου και της Ηρώς μέσα από τις σελίδες της εφημερίδας μας το ζευγάρι σαν να… χαλάρωσε λιγάκι. 

Παρά το γεγονός ότι ο κόσμος είχε μάθει πλέον το ρομαντικό μυστικό τους, οι δυο τους δεν κρύφτηκαν. Λίγο καιρό μετά τις αποκαλύψεις ο Σταύρος Ξαρχάκος παρακολούθησε συναυλία της συντρόφου του σε μουσική σκηνή της Αθήνας, παρουσία μάλιστα των φωτογράφων που «αιχμαλώτιζαν» κάθε κίνησή του. Τούτο βέβαια δεν σημαίνει ότι το ζευγάρι κινήθηκε φανερά και σε ό,τι αφορά την προετοιμασία του γάμου του.

Απεναντίας, όλα κανονίστηκαν με διακριτικότητα και μυστικότητα, καθώς ο συνθέτης δεν είναι μαθημένος να τον… κυνηγούν οι paparazzi και δεν ήθελε με τίποτα να του χαλάσει η διάθεση αυτή την όμορφη μέρα.

Το μυστήριο τελέστηκε λίγο μετά τις 12.00 το μεσημέρι σε πολύ στενό κύκλο στο παρεκκλήσι του Αγίου Διονυσίου, στο Island, που βρίσκεται στην περιοχή της Βάρκιζας. Ο χώρος ήταν λιτά και κομψά στολισμένος, θυμίζοντας έντονα κυκλαδίτικο σκηνικό. Στη διάρκεια της τελετής ο γαμπρός (όπως φαίνεται και από το φωτογραφικό υλικό του eirinika.gr της Ειρήνης Νικολοπούλου) ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετος και η Ηρώ Σαΐα έλαμπε μέσα στο νυφικό της. 

Λαμπερή εμφανίστηκε και η κουμπάρα του ζευγαριού Κατερίνα Παναγοπούλου, η οποία φορούσε ένα κομψό σύνολο σε λευκό και πράσινο.

Καλσεσμένοι

Μεταξύ των λίγων και εκλεκτών καλεσμένων ήταν ο Μάκης Μάτσας της δισκογραφικής εταιρίας MINOS EMI, η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού Μαρινέλλα, ο δημοσιογράφος Λάμπης Ταγματάρχης και ο ζωγράφος Γιώργος Σταθόπουλος.

Η πληροφορία για τον γάμο του συνθέτη με τη «μούσα» του άρχισε να συζητιέται όταν ο επιχειρηματίας του Island Χρύσανθος Πανάς ανέβασε στο Instagram μια εικόνα από το στολισμένο παρεκκλήσι. 

Η αφιέρωση της Μαρινέλλας

«Πάρε το δαχτυλίδι μου που γράφει τ’ όνομά μου και πίστεψε πως σ’ αγαπώ με όλη την καρδιά μου» τραγούδησε η Μαρινέλλα στην όμορφη νύφη στη διάρκεια του γαμήλιου πάρτι. Kαι η νύφη όμως δεν παρέλειψε να αφιερώσει ένα τραγούδι στους καλεσμένους της. Οι καλεσμένοι έφαγαν, ήπιαν, τραγούδησαν και χόρεψαν σε ένα γλέντι που κράτησε έως αργά το απόγευμα. Ο Σταύρος Ξαρχάκος και η Ηρώ Σαΐα γνωρίστηκαν το 2011 με αφορμή το αφιέρωμα στον Μάνο Χατζιδάκι στη μουσική σκηνή Gazarte. Τον Σεπτέμβριο της ίδιας χρονιάς ο συνθέτης τής πρότεινε να δουλέψουν μαζί στο Ηρώδειο και έπειτα στην παράσταση «Αμάν Αμήν» στο θέατρο Ακροπόλ, το 2012. Ανθρωποι που τους έχουν ζήσει ως ζευγάρι τονίζουν ότι εκεί «έδεσε» η σχέση τους.

Αλκίνοος Μπουνιάς 

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διπλή χαρά για Σαμαρά

Μετά την αποφοίτηση του γιου του Κώστα από το...

Μοντέλο του «GNTM» με sugar daddy εφοπλιστή

Oύτε στα πιο τρελά του όνειρα δεν θα φανταζόταν...

Τουρίστες χωρίς κανένα ίχνος σεβασμού προς τη χώρα μας

Η Ελλάδα, η ομορφότερη χώρα του κόσμου. Η Αθήνα,...

Έφη Κακαράντζουλα: Η ζωή της βιτριολίστριας στις Γυναικείες Φυλακές Θηβών

Σε κοκέτα των γυναικείων φυλακών της Θήβας, με... κλίση...

Μυκόνος: Οι celebrities που προστέθηκαν στη λίστα των φετινών επισκεπτών στο «νησί των ανέμων»

Oι celebrities που είχαν βάλει τον κοσμοπολίτικο προορισμό στον...

Αντώνης Σαμαράς: Πέθανε η κόρη του, Λένα, σε ηλικία 34 ετών

Η κόρη του Αντώνη Σαμαρα, Λένα, άφησε την τελευταία...