Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Νέος εφιάλτης για το δεξί χέρι του Μπάμπη

Ο Γ. Κόττος (συνεργάτης του δολοφονημένου Λαζαρίδη) μετά τα χρέη του ΙΚΑ, έχει τώρα τις υπέρογκες οφειλές σε Εφορία – ΟΑΕΕ

Μετά τα χρέη του ΙΚΑ, ήρθε η σειρά της Εφορίας και του ΤΕΒΕ να ζητήσουν να εισπράξουν υπέρογκα ποσά από τα χρέη που έχουν συσσωρευτεί από το νυχτερινό κέντρο Μούσες του αδικοχαμένου επιχειρηματία Μπάμπη Λαζαρίδη. Το συνολικό ποσό της οφειλής που καλείται άμεσα να καλύψει το άλλοτε δεξί χέρι του επιχειρηματία Γιώργος Κόττος (στο όνομα του οποίου είχε ιδρύσει τo 2003 την εταιρία εκμετάλλευσης κέντρων διασκέδασης ο Μπάμπης Λαζαρίδης) αγγίζει ούτε λίγο ούτε πολύ το 1.604.697 ευρώ! Οπως καταγγέλλει στην «Espresso» ο ιδιοκτήτης της εταιρίας με την επωνυμία ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΟΤΤΟΣ ΕΠΕ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΚΕΝΤΡΩΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ, τα χρήματα αυτά όχι μόνο δεν τα έχει, αλλά ούτε και θα μπορέσει ποτέ να τα καλύψει, αφού ήδη εκτελεί κοινωφελή εργασία στον Δήμο Ρέντη για χρέη από προηγούμενη επιχείρηση που είχε στο όνομά του ο επιχειρηματίας. «Ούτε στον εχθρό μου δεν εύχομαι να πάθει όλα αυτά που έχουν συμβεί σε έμενα. Καλύτερα να μου είχαν κοπεί τα χέρια τότε και να μην είχα υπογράψει για την έναρξη της εταιρίας. Ετσι μου έρχεται να κάνω κακό στο εαυτό μου! Ηξερα ότι είχα πιάσει πάτο εδώ και χρόνια, αλλά αυτό τώρα μοιάζει με κόλαση. Ερχονται χαρτιά το ένα μετά το άλλο και πραγματικά δεν μπορώ να πιστέψω πως ο Μπάμπης, όπως φαίνεται, ποτέ δεν είχε καλύψει κανένα ποσό» λέει.

Ο εφιάλτης, όπως είχε αποκαλύψει η «Espresso» σε παλαιότερο δημοσίευμά της, είχε ξεκινήσει πριν από περίπου ένα μήνα, όταν ο Γιώργος Κόττος είχε παραλάβει την πρώτη ειδοποίηση ληξιπρόθεσμων οφειλών από το ΙΚΑ, που ανέρχονταν σε 855.115,35 ευρώ.

«Ανέβηκα γολγοθά»

«Μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα, οπότε εγώ ανέβηκα τον δικό μου Γολγοθά, όταν πληροφορήθηκα πως το χρέος της εταιρίας στην Εφορία φτάνει τα 700.150,97 ευρώ και στο ΤΕΒΕ τα 49.431,42. Για να κάνεις έστω και μια ρύθμιση, που μην κοροϊδευόμαστε αυτό είναι “θηλιά”, πρέπει να υπάρχουν χρήματα που δεν έχω, αφού δεν εργάζομαι πουθενά από τη στιγμή που μπήκα στη φυλακή. Η ζωή μου είναι γεμάτη χρέη, τα οποία αν ήταν δικά μου, θα έλεγα εγώ τα δημιούργησα, εγώ φταίω, αλλά από τη στιγμή που είναι άλλου, και συγκεκριμένα του αδικοχαμένου φίλου μου Μπάμπη, δεν ξέρω τι να κάνω. Τώρα αυτό που φοβάμαι είναι να βρεθώ ξανά στη φυλακή».

Θέλει να αποδείξει απάτες αλλά και πλαστογραφίες

Εδώ και λίγες ημέρες μάλιστα ο Γιώργος Κόττος έχει ξεκινήσει μεγάλο αγώνα, αφού προσπαθεί να κάνει τα πάντα για να δικαιωθεί, καθώς αν καταφέρει να αποδείξει την απάτη που -όπως λέει- είχε στηθεί εις βάρος του, τότε και μόνο τότε ίσως να μπορεί να ελπίζει σε μια καλύτερη αντιμετώπιση. «Πρέπει πάση θυσία να βρω όλα τα έγγραφα της εταιρίας, ώστε να καταφέρω να αποδείξω όλη την αλήθεια. Μέσα εκεί υπάρχουν μέχρι και πλαστογραφημένα χαρτιά, τα οποία ποτέ δεν υπέγραψα εγώ. Πρέπει να βρω την άκρη σε όλη αυτή την ιστορία και να μην πληρώσω ένα νεανικό μου λάθος τόσο ακριβά. Δεν μπορώ άλλο, θέλω να φτιάξω τη ζωή μου. Γι’ αυτό και θέλω, αν όλοι οι άνθρωποι του Μπάμπη Λαζαρίδη γνωρίζουν κάτι, από την Πόπη Μαλλιωτάκη μέχρι και την Αγγελική Ηλιάδη, αλλά και την κυρία Μαρία, τη μητέρα του, να με βοηθήσουν ώστε να συγκεντρώσω όλα αυτά που χρειάζονται. Πιστεύω πως αρκετά πλήρωσα για την υπόθεση αυτή. Και αν ο Μπάμπης ήταν θύμα κάποιων πληρωμένων δολοφόνων, που εύχομαι να βρεθούν, εγώ είμαι επίσης ένα θύμα που βρίσκεται ακόμα στη ζωή» καταλήγει ο Γιώργος Κόττος.

Θάνος Μακρογαμβράκης 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...