Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ο Λευτέρης Χαρίτος μετά τη Μαρκέλλα Γιαννάτου βρήκε τον έρωτα στην αγκαλιά...

Ο Λευτέρης Χαρίτος είναι ξανά ερωτευμένος και δεν το...

Καμία ευθύνη δεν ανέλαβε ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος για το σκάνδαλο της Folli...

Καμία ποινική ευθύνη για τους «μαγειρεμένους» ισολογισμούς της εταιρίας...

Ο Τσακαλώτος ξεπέρασε τη… Γιόχανσον και παρομοίωσε τη Μαρία Καρυστιανού με...

Αφησε τη Σκάρλετ Γιόχανσον και «έπιασε» την Τζούλια Ρόμπερτς...

Ευρυδίκη: Μοιράζεται ακόμα ένα τραγούδι από το πρόσφατο άλμπουμ της

Μετά το «Αερικό», η Ευρυδίκη μοιράζεται με τους fans...

Τον έπνιξαν και το έριξαν στα… ψώνια

Η σατανική δράση της 24χρονης «αράχνης» του Facebook και οι ανατριχιαστικοί διάλογοι που καίνε τους τέσσερις δράστες.

98d5t7t2«Γλεντούσαν» με τα λεφτά του θύματος λίγες ώρες μετά τον φόνο! Τους διαλόγους-φωτιά που «καίνε» τους δράστες της στυγερής δολοφονίας του 30χρονου Γιώργου Κοτσιλίδη, ο οποίος πλήρωσε με τη ζωή του τη γνωριμία του με τη σατανική 24χρονη που γνώρισε στο Facebook, φέρνει στο φως της δημοσιότητας η «Espresso». Οπως προκύπτει, πριν διαφύγουν στη Γερμανία και ενώ τα χέρια τους «έσταζαν» ακόμα αίμα, οι δράστες φρόντισαν να επιδοθούν σε «όργιο» σπατάλης, κάνοντας αγορές από κατάστημα αφορολόγητων ειδών του αεροδρομίου. Την ίδια ώρα, σοκάρει ο διάλογος στον οποίο ένας άνδρας και μια γυναίκα ερωτοτροπούν σαν να μη έγινε τίποτα!

Χαρακτηριστική είναι η τηλεφωνική συνομιλία που κατέγραψε ο «κοριός» της αστυνομίας που παρακολουθούσε το τηλέφωνο της Αλεξάνδρας Σταματάκη, της γυναίκας που ομολόγησε ότι «παγίδευσε» τον άτυχο 30χρονο. Σε αυτή άνδρας περιγράφει την αγωνία που πέρασε μέχρι να περάσει από τον έλεγχο του αεροδρομίου και δείχνει να… καμαρώνει για το κατόρθωμά του, ότι «άδειασε» όλα τα καταστήματα πριν φύγει:

– Ανδρας: Μέχρι που περάσαμε τον έλεγχο, ξέρεις εκεί που περνάνε τα εισιτήρια και κάνει πράσινο ή κόκκινο, ρε παιδί μου, το φωτάκι (…) είχα πάθει εγκεφαλικό. Την ώρα που πέρασα, περάσαμε, έκανα εγώ, χόρευα, λα λα λα λα λα λα, πάμε στο duty shop τώρα να ψωνίσουμε.

– Γυναίκα: Αδειάσατε όλο το αεροδρόμιο.

– Ανδρας: Παν’ τα λεφτά μου.

– Γυναίκα: Ημουν σίγουρη.

Συγκλονιστικός είναι, επίσης, ένας άλλος διάλογος (στο ίδιο τηλεφώνημα):

– Ανδρας: Το πιστεύεις ότι προχθές το βράδυ κοιμήθηκα και έβλεπα στον ύπνο μου αυτό που έγινε (ακατάληπτο). Περπατάγαμε στον δρόμο και βλέπω ψηλό έναν σαν αυτό που έγινε το πράγμα, τον φίλο, λίγο πιο αδύνατο όμως (ακατάληπτο). Σκάμε και οι τρεις μαζί (ακατάληπτο), ίδιος, ίδιος όμως με αυτόν που “φάγαμε” και οι τρεις μαζί».

– Γυναίκα: Ελα, μωρέ.

Στη συνέχεια μάλιστα της τηλεφωνικής επικοινωνίας οι δύο τους ερωτοτροπούν:

– Ανδρας: Εγώ αυτή τη στιγμή έχω κάνει φόνο, εσύ πώς το βλέπεις αυτό, πώς το νιώθεις; Με αγαπάς ακόμα, ήθελα να ρωτήσω;

– Γυναίκα: Εννοείται πως σ’ αγαπώ γιατί ξέρω δεν έγινε επειδή το ήθελες, έγινε από ατύχημα, δεν υπάρχει περίπτωση να σταματήσω να σ’ αγαπώ. Οχι μόνο σ’ αγαπώ, σε λατρεύω!

Σύμφωνα με τα στοιχεία, η 24χρονη «παγίδευσε» το θύμα, που της αποκάλυψε πως ο πατέρας του διατηρούσε ενεχυροδανειστήριο και οργάνωσε από κοινού με τρία άτομα, ηλικίας από 20 έως 27 ετών, τη ληστεία. Εκλεισε διαδικτυακό ραντεβού θανάτου στον 30χρονο, πήγε σπίτι του και σε ανύποπτο χρόνο άνοιξε την πόρτα στους συνεργούς της. Στη συνέχεια χτύπησαν, έδεσαν και φίμωσαν με μονωτική ταινία τον 30χρονο (ο θάνατος του οποίου, σύμφωνα με την πρώτη ιατροδικαστική έκθεση, οφείλεται σε ασφυκτικό μηχανισμό, «συνεπεία περισφίξεως τραχηλικής χώρας») και έφυγαν παίρνοντας 170.000 ευρώ μέσα από το χρηματοκιβώτιο και κοσμήματα αξίας περίπου 60.000 ευρώ.

Χθες, κατά την έξοδο της Αλεξάνδρας Σταματάκη και του 20χρονου συνεργού της Γιώργο Μάρκου από τον ανακριτή, οι χαροκαμένοι γονείς επιχείρησαν να πλησιάσουν το περιπολικό που τους μετέφερε για να τους λιντσάρουν, φωνάζοντας: «Φόνισσα, σκότωσες το παιδί μας». Η κατάσταση λίγο έλειψε να βγει εκτός ελέγχου, όταν ο πατέρας του αδικοχαμένου παλικαριού προσπάθησε να χτυπήσει με τις γροθιές του το τζάμι του συνοδηγού. «Ο Γιώργος δεν μας είχε πει τίποτα. Θα μπορούσαν απλώς να σπάσουν την πόρτα και να μπουν. Δεν ήθελαν τα λεφτά, ήθελαν να τον σκοτώσουν» δήλωσε ο χαροκαμένος πατέρας Κωνσταντίνος Κοτσιλίδης.

Η ομολογία και η εμπλοκή του 5ου ατόμου

Σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας, η 24χρονη και ο 20χρονος ομολόγησαν με λεπτομέρειες την εμπλοκή τους στη δολοφονία κατονομάζοντας ως συνεργούς τους τους άλλους δύο κατηγορουμένους, που διαφεύγουν της σύλληψης. Η 24χρονη ανέφερε πως έλαβε 4.500 ευρώ και ένα σακουλάκι με κοσμήματα για τη συμμετοχή της, καθώς επίσης και ότι τη μέρα της δολοφονίας ξέχασε μέσα στο σπίτι του θύματος μία μαύρη ζακέτα, η οποία βρέθηκε από την αδελφή του δολοφονηθέντος. Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία βρίσκεται κοντά στα ίχνη των δύο κατηγορουμένων που αναζητούνται. Μάλιστα προκύπτει και πιθανή εμπλοκή ενός πέμπτου ατόμου, από το φιλικό περιβάλλον του θύματος, που φέρεται να έδειξε φωτογραφίες της 24χρονης στον δολοφονηθέντα παροτρύνοντάς τον να συνάψει σχέσεις.

«Η στυγερή αυτή δολοφονία κρύβει κι άλλα πράγματα. Η Δικαιοσύνη πρέπει να τιμωρήσει παραδειγματικά τους δράστες που βύθισαν σε αφόρητο πένθος και βαθύ πόνο μια οικογένεια. Ο φάκελος της δικογραφίας συνεχώς συμπληρώνεται με νέα στοιχεία» δήλωσε από την πλευρά του ο συνήγορος της οικογένειας, Θέμης Σοφός.

ΜΑΡΙΑ ΜΕΪΜΑΡΗ – ΦΩΤ.: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΣΙΑΣ

{{-PCOUNT-}}20{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Όσα λένε οι κακές γλώσσες για τον ερωτύλο Γιάννη Μπρατάκο

Οι άσπονδοι φίλοι του τον αποκαλούν «Μπάρκουλη του Μαξίμου»,...