Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η κόρη της Κιμ Καρντάσιαν και του Γουέστ κερδίζει 28.000 ευρώ για...

Η 10χρονη Νορθ Γουέστ, που στο πλευρό του διάσημου...

«Akis’ Food Tour»: Κόνιτσα, Ζαγοροχώρια, Μαστοροχώρια

Το γαστρονομικό οδοιπορικό του Άκη Πετρετζίκη συνεχίζεται με ένα...

Αira Αdomaityte: Η όμορφη Λιθουανή έφυγε από τον Αγιο Δομίνικο μία εβδομάδα...

Το πιο sexy κορίτσι του φετινού «Survivor» έφτασε στην...

Σας θυμίζουν κάτι οι δύο νεόνυμφοι στις ΗΠΑ;

Με την ευχή της αντιπροέδρου των ΗΠΑ Κάμαλα Χάρις,...

Από τη… Βανδή στο πάρτι με την Κοντσίτα

Η Κυριάκου το Σάββατο διασκέδασε στα μπουζούκια και την Κυριακή συνάντησε στο Λονδίνο τη νικήτρια της περσινής Eurovision

Τετ α τετ επί βρετανικού εδάφους με τη νικήτρια της περσινής Eurovision είχε η Μαρία Ελενα Κυριάκου το βράδυ της περασμένης Κυριακής. Η εκπρόσωπός μας στον φετινό διαγωνισμό, που θα διεξαχθεί τον επόμενο μήνα στην Αυστρία, ταξίδεψε στο Λονδίνο, στο πλαίσιο του promo tour το οποίο πραγματοποιεί αυτό το διάστημα για την προώθηση του «One last breath», και συνάντησε από κοντά τη φημισμένη «τραγουδίστρια με τα μούσια». Η Μαρία Ελενα και η Κοντσίτα Βουρστ βρέθηκαν στα παρασκήνια ενός λαμπερού πάρτι με live performances, όπου πήραν μέρος 16 καλλιτέχνες, τους οποίους θα δούμε φέτος στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού, καθώς επίσης και πολυσυζητημένες eurovisionικές προσωπικότητες των περασμένων χρόνων.

Την υποδέχτηκε θερμά

3eq234rf 3Το πάρτι πραγματοποιήθηκε στο Cafe de Paris, όπου γυρίστηκε πρόσφατα το βιντεοκλίπ των Electrο Velvet, των φετινών εκπροσώπων του Ηνωμένου Βασιλείου. Το κοινό των Εurofans υποδέχτηκε θερμά την τραγουδίστρια του «One last breath», την οποία παρουσίασε επί σκηνής ο Σαρμπέλ. Ο τελευταίος ήταν επίσης καλεσμένος στο πάρτι για να τραγουδήσει, καθώς το 2007 είχε εκπροσωπήσει την Ελλάδα με το «Γεια σου Μαρία» κατακτώντας την έβδομη θέση. Εκτός από τον ίδιο, τη Μαρία Ελενα, την Κοντσίτα και ορισμένους από τους φετινούς συμμετέχοντες στον διαγωνισμό, από τη σκηνή του Cafe de Paris τη βραδιά της εν λόγω εκδήλωσης πέρασαν επίσης ο Ray Caruana (εκπρόσωπος της Βρετανίας το 1989), ο Christer Björkman (Σουηδία, 1992) και ο Kurt Calleja (Μάλτα, 2012).

3eq234rf 1Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο Λονδίνο η Μαρία Ελενα Κυριάκου συνοδευόταν από στενούς συνεργάτες της, μεταξύ των οποίων ήταν και ο Ευθύβουλος Θεοχάρους, εκ των συνθετών του «One last breath». Στο παρελθόν είχε ακουστεί ότι οι δυο τους διατηρούν και συναισθηματική σχέση, πέραν της επαγγελματικής, κάτι που η Κύπρια τραγουδίστρια φρόντισε να διαψεύσει. Τραγουδίστρια και συνθέτης εμφανίστηκαν παρέα και το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, μία ημέρα μετά την πρεμιέρα της Δέσποινας Βανδή, coach της Κυριάκου στο περσινό «The Voice».

Κατά τα άλλα, το πρόγραμμα της εκπροσώπου μας στη Eurovision εξακολουθεί να είναι φορτωμένο. Χθες το βράδυ επέστρεψε από το Λονδίνο και σήμερα το πρωί πέταξε για την Κύπρο, όπου θα τραγουδήσει στην εκδήλωση απονομής βραβείων γνωστού γυναικείου περιοδικού, ενώ αύριο θα βρίσκεται πάλι στην Αθήνα για να εμφανιστεί στο MadWalk.

Ηλίας Μαραβέγιας 

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...