Τετάρτη, 30 Ιουλίου, 2025

Ποιοι ετοιμάζουν βαλίτσες για τον καναπέ του Θανάση Πάτρα;

Την εκπομπή του στήνει αυτή την περίοδο ο Θανάσης Πάτρας και πολλοί είναι οι μνηστήρες για το πάνελ του.

Καιρός για beach parties με djs και hot καλεσμένες!

Η Μύκονος έχει τιγκάρει από ξένους σταρ και τουρίστες, που δίνουν μάχη για ένα πανάκριβο τραπέζι και στο τέλος της βραδιάς παθαίνουν

Ρένος Χαραλαμπίδης: Οι γάμοι που δεν έγιναν στο παρά πέντε, η απιστία...

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης σε συνέντευξή του μίλησε για τους...

Β. Κικίλιας: «Νέο ΠΔ για την προσβασιμότητα ΑμεΑ και ατόμων με μειωμένη...

«Το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, με τους αρμόδιους...

Τι είπε η μητέρα που έδειρε τον γιο της στα επεισόδια της Βαλτιμόρης

«Μαμά της χρονιάς» ανακηρύχθηκε η Τόγια Γκράχαμ – Ο 16χρονος παραδέχθηκε ότι όταν την είδε ενστικτωδώς ήθελε να το βάλει στα πόδια (VID)

«Μαμά της χρονιάς» ανακηρύχθηκε η Τόγια Γκράχαμ – Ο 16χρονος παραδέχθηκε ότι όταν την είδε ενστικτωδώς ήθελε να το βάλει στα πόδια

Τα πλάνα που αποτύπωναν την οργή και την αγωνία της μητέρας όταν διαπίστωσε ότι ο γιος της συμμετείχε στα βίαια επεισόδια της Βαλτιμόρης, ταξίδεψαν σε ολόκληρο τον κόσμο.

Ο μαυροντυμένος νεαρός είχε συμμετάσχει σε βανδαλισμούς καταστημάτων ενώ η πόλη φλεγόταν και καταγράφηκε να ακολουθεί πειθήνια την εξοργισμένη μητέρα του, η οποία ανακηρύχθηκε στο Διαδίκτυο ως η «μαμά της χρονιάς».

Για το ξέσπασμά της ενώπιον της κάμερας, λοιπόν, μίλησε η Τόγια Γκράχαμ στο δίκτυο CBS και εξήγησε για πιο λόγο τις… έβρεξε στον γιο της.

«Δεν θέλω να έχει το τέλος του Φρέντι Γκρέι», δήλωσε η γυναίκα, αναφερόμενη στο θάνατο του 25χρονου Αφροαμερικανού, ο οποίος έχασε τη ζωή του ενώ τελούσε υπό κράτηση με την κατηγορία κατοχής μαχαιριού, γεγονός που οδήγησε στις διαδηλώσεις.

«Με κοίταξε στα μάτια. Εκείνη τη στιγμή, ξέρεις, δεν σκέφτηκα ούτε τις κάμερες, ούτε τίποτα άλλο. Είναι ο μοναχογιός μου και δε θέλω να γίνει ένας Φρέντι Γκρέι», είπε η γυναίκα για το 16χρονο παιδί της.

«Εκείνη τη στιγμή, τα έχασα. Σοκαρίστηκα, θύμωσα γιατί ποτέ δε θέλεις να δεις το παιδί σου έξω να κάνει κάτι τέτοιο», πρόσθεσε.

Μάλιστα, η μητέρα του 16χρονου που μεγαλώνει μόνη της πέντε ακόμα παιδιά, κατήγγειλε τους βανδαλισμούς και τη βία κατά των αστυνομικών, λέγοντας πως οι καταστροφές και οι κλοπές στη Βαλτιμόρη δεν πρόκειται να αποδώσουν δικαιοσύνη για το θάνατο του Γκρέι.

«Θα υπάρξουν κάποιες ημέρες που θα τον προστατεύσω στο σπίτι ώστε να μην βγει, αλλά δε μπορώ να το κάνω για το υπόλοιπο της ζωής μου. Δεν είμαι ανεκτική μητέρα. Όλοι όσοι με γνωρίζουν, ξέρουν ότι δεν παίζω με αυτό», συμπλήρωσε.

«Ήξερε ότι είχε μπλέξει. Μου είπε ότι όταν με είδε ενστικτωδώς ήθελε να το βάλει στα πόδια», συνέχισε η Γκράχαμ, η οποία πρόσθεσε πως μόλις επέστρεψαν στο σπίτι τους είδαν όλοι μαζί την τηλεοπτική κάλυψη των γεγονότων.

Εκείνη τη στιγμή διαπίστωσε πως τα πλάνα με την ίδια να μαλώνει τον γιο της είχαν γίνει ανάρπαστα, με αποτέλεσμα πολλοί φίλοι του παιδιού να του στέλνουν μηνύματα στο Facebook υποστηρίζοντας την πράξη της.

«Οι φίλοι του έγραφαν ότι δε θα έπρεπε να θυμώσει μαζί μου, αλλά να με αγκαλιάσει», συνέχισε.

Όσο για το μήνυμα που θέλει να περάσει στον 16χρονο είναι ότι ελπίζει να καταλάβει τη σοβαρότητα αυτού που συνέβαινε εκείνη την ημέρα και εύχεται περισσότεροι γονείς να είχαν αναλάβει τα παιδιά τους.

Μάλιστα, τόνισε ότι αν περισσότεροι γονείς ήλεγχαν τα παιδιά τους, τα επεισόδια δε θα συνέβαιναν, αλλά έδωσε ένα ελαφρυντικό στις μητέρες που πασχίζουν να επιβιώσουν και να συντηρήσουν τις οικογένειές τους μόνες.

Πηγή:protothema

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιάννης και Καλλιόπη Ευαγγελίδου: Δείτε να ποζάρουν πατέρας και κόρη

Η Καλλιόπη Ευαγγελίδου ζει μόνιμα εδώ και αρκετά χρόνια...

Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Βγήκαν τα «μαχαίρια» για το πρώην ζευγάρι

Μια νέα ανάρτηση-καρφί έκανε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μετά τη συνέντευξη-χείμαρρος της Ιωάννας Τούνη, που εξιστορούσε στιγμές της προσωπικής

Κώστας Φραγκολιάς: «Με τη Δώρα χωρίσαμε γιατί είχαμε…»

Ο Κώστας Φραγκολιάς σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στον χωρισμό του από τη Δώρα Πατσιώτη αλλά και στην παρέα της εκπομπής «Happy Day».

Η Αννίτα Πάνια ποζάρει στα 55 με μικροσκοπικό μπικίνι

Η Αννίτα Πάνια το Σαββατοκύριακό της έκανε τις βουτιές της φορώντας μαύρο μπικίνι.

Αναστατώνει τα πλήθη ποζάροντας με μικροσκοπικό μπικίνι στα 52 της

Προκάλεσε πανικό στα social media με τη φωτογραφία που δημοσίευσε στο instagram η γνωστή κυρία της σόουμπιζ.

«Δεν μπήκα ποτέ σε καλούπια γι’ αυτό και η συνεργασία μου με τον Ηλία Ψινάκη τελείωσε άδοξα»

Ο γνωστός τραγουδιστής σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τον Ηλία Ψινάκη.

Χολυγουντιανός σταρ έκανε βόλτα στα σοκάκια της Πλάκας

Eνας πολυβραβευμένος ηθοποιός στα στενά της Πλάκας!
spot_img
spot_img