Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Οι έφοδοι στα καταφύγια του σατανικού Παφ Ντάντι σε Λος Αντζελες και...

Φύλλο και φτερό έκαναν οι ομοσπονδιακοί πράκτορες τις βίλες...

Μηνύσεις στους υπευθύνους της Πυροσβεστικής και της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Λάρισας από τους...

Τις ποινικές ευθύνες των υπευθύνων της Πυροσβεστικής αλλά και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Σίμος προσπαθεί να αποτρέψει την Αμαλία και...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Θεάσεις UFO πάνω από πυρηνικό σταθμό και σταθμό ατομικής ενέργειας στην Ινδία

Παγκόσμιες διαστάσεις παίρνει το μυστήριο με τις θεάσεις UFO...

Νύφες και… χρυσόσκονη στην πασαρέλα του Μadwalk

Ποιες celebrities έκλεψαν την παράσταση στο fashion event.

Αν και την ταλαιπωρούσαν πόνοι στον λαιμό, η Κάτια Ζυγούλη έφερε εις πέρας το πρώτο event της ως παρουσιάστρια. Με τον Σάκη Ρουβά να την παρακολουθεί καθ’ όλη τη διάρκεια του Madwalk, το πρώην μοντέλο παρουσίασε την πέμπτη κατά σειρά συνεργασία των Ελλήνων σχεδιαστών μόδας με δημοφιλείς καλλιτέχνες στο κτίριο 56 του κέντρου πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος». Η όμορφη Κάτια εμφανίστηκε στη σκηνή με δημιουργίες της Σήλιας Κριθαριώτη, η οποία ανέβασε φέτος στην πασαρέλα, ντύνοντάς τη μάλιστα νύφη, την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Η νεαρή παρουσιάστρια του Alpha φόρεσε τη λαμπερή γαμήλια δημιουργία της διεθνούς φήμης Ελληνίδας designer και περπάτησε με μεγάλη άνεση στην πασαρέλα, αφού στο παρελθόν ήταν μοντέλο.

Η Ελένη Φουρέιρα άφησε άλλη μία φορά άφωνους τους θεατές, αφού φόρεσε ολόσωμη και ολόχρυση φόρμα του Βρεττού Βρεττάκου, με διαφάνεια στο μπούστο. Να θυμίσουμε ότι ανάλογες δημιουργίες του Ελληνα σχεδιαστή έχουν τιμήσει στο παρελθόν τόσο η Μπιγιόνσε όσο και η Τζένιφερ Λόπεζ. Εντυπωσιακή ήταν και η Demy με το ολόλευκο φόρεμα Konstantinos Melis by Laskos, αλλά και τις μπότες ίδιου χρώματος που έφταναν μέχρι ψηλά στον μηρό.

Τι κι αν στο κόκκινο χαλί θύμιζε πριγκίπισσα; Η Κατερίνα Στικούδη μεταμορφώθηκε σε σέξι performer, στολισμένη με… χρυσάφι. Κι αυτό γιατί εμφανίστηκε με χρυσά εσώρουχα και έχοντας πλεγμένες στις κοτσίδες της κορδέλες στο ίδιο λαμπερό χρώμα. Στο backstage η τραγουδίστρια δεν σταμάτησε να ενημερώνει τους θαυμαστές της μέσω των social media, ενώ τη δραστηριότητά της παρακολουθούσε… live ο Stan.

Αν και ήταν στο πρόγραμμα να εμφανιστεί στην πασαρέλα με την ανιψιά και βαφτιστήρα της, η Ελεονώρα Μελέτη άλλαξε γνώμη και έδωσε τη θέση της στη Ναταλία Δραγούμη, που έσπευσε να καλύψει το κενό. Η παρουσιάστρια του Ε είχε ζητήσει από τους υπευθύνους του show να τη βγάλουν στην πασαρέλα έως τις 22.30, αφού δεν ήθελε να ταλαιπωρήσει την κόρη του αδελφού της Δημήτρη. Ωστόσο η ώρα περνούσε και εκείνη περίμενε στο backstage, μέχρι που ανακοίνωσε ότι αποχωρεί. Εξαιρετικές ήταν οι εμφανίσεις των Boys ‘n’ Noise, με Κριθαριώτη, της Angelika Dusk με Λουκία, αλλά και του Νίνο με κομψό σακάκι και αθλητικά παπούτσια του Δημήτρη Πέτρου.

Η Τζένη και ο Πέτρος καμάρωσαν από κοντά την κούκλα Αμαλία τους

Στα χνάρια της μαμάς της περπάτησε η Αμαλία Κωστοπούλου. Η 18χρονη κόρη του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού περπάτησε στην πασαρέλα του πέμπτου Madwalk για λογαριασμό της Replay, κάνοντας τους γονείς της περήφανους. Βέβαια ο μπαμπάς Πέτρος δεν είδε με καλό μάτι τη συμμετοχή της στο event μόδας και μουσικής, αλλά -τι να κάνει;- υποχώρησε. «Είμαι περήφανος πατέρας που πέρασε στις εξετάσεις, αυτό είναι ένα καπρίτσιο» είπε ο εκδότης, που κάθισε δίπλα στην πρώην σύζυγό του. Θυμίζουμε ότι η Αμαλία θα είναι από τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά φοιτήτρια σε ένα από τα μεγαλύτερα αμερικανικά πανεπιστήμια, εκείνο του Μπέρκλεϊ. Οσο για τη μαμά Τζένη; Καμάρωνε το κορίτσι της που περπάτησε στο catwalk φορώντας μαύρο παντελόνι και floral πουκάμισο, σαν έμπειρο μοντέλο, ενώ προτού κάνει το ντεμπούτο της, η Μπαλατσινού βρέθηκε στο backstage και τη φωτογράφισε για λογαριασμό του Instagram. Την αδελφή τους παρακολούθησαν η Αλεξάνδρα και ο Μάξιμος.

Ελισσάβετ Κυρίτση

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...