Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Δεν πάει για… ψώνια!

Ο πρωταθλητής Ολυμπιακός αποφασισμένος για όλα στο Λονδίνο.

Ο πρωταθλητής Ευρώπης Ολυμπιακός δεν θα λείπει λοιπόν και από το μεγάλο φετινό ραντεβού… Δίνει το «παρών» στο Λονδίνο και είναι πανέτοιμος να υπερασπιστεί το στέμμα του. Οι «ερυθρόλευκοι» αναχώρησαν χθες από την Αθήνα και βρίσκονται ήδη στην αγγλική πρωτεύουσα, εκεί όπου αύριο ρίχνονται στη μάχη του ημιτελικού της Ευρωλίγκας κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Την ομάδα την οποία πέρσι έριξαν στο καναβάτσο στον τελικό και της πήραν το τρόπαιο, όταν όλοι την είχαν ως το απόλυτο φαβορί.

«Το θέμα είναι να παίξουμε καλά στον ημιτελικό και αν μπορέσουμε, να κερδίσουμε. Ολοι καταλαβαίνουμε πως οι πιθανότητες είναι υπέρ της ΤΣΣΚΑ και εμείς οφείλουμε να παίξουμε καλά για να αυξήσουμε τις πιθανότητές μας. Θα πρέπει να αποδεχθούμε τον ρόλο του αουτσάιντερ σε αυτή τη διοργάνωση, αλλά πρέπει να συνεχίζουμε να δουλεύουμε. Πιστεύω πως η ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι πολύ έμπειρη ομάδα με πολύ καλό προπονητή και παίκτες που έχουν στο βιογραφικό τους πολλά φάιναλ φορ. Νομίζω πως είναι το φαβορί όλης της διοργάνωσης και όχι μόνο του ημιτελικού» ήταν το σχόλιο του Γιώργου Μπαρτζώκα κατά την αναχώρηση της «ερυθρόλευκης» αποστολής χθες από το «Ελευθέριος Βενιζέλος», ενώ όταν ρωτήθηκε για την κατάσταση του Σερμαντίνι, τόνισε: «Δεν προπονήθηκε. Θα δούμε αύριο (σ.σ.: σήμερα) αν προπονηθεί και θα αποφασίσουμε αν θα παίξει με την ΤΣΣΚΑ».

Στην αποστολή του Ολυμπιακού το κλίμα ήταν άριστο χθες. Σοβαροί και προσγειωμένοι μεν, πολύ ευδιάθετοι και ενθουσιασμένοι δε, που συμμετέχουν ξανά στη μεγάλη γιορτή. Ο Κώστας Σλούκας δήλωσε: «Είναι σημαντικό ότι πάμε στο Λονδίνο. Θεωρώ ότι αυτό από μόνο του αποτελεί τεράστια επιτυχία για τον Ολυμπιακό. Είμαστε προετοιμασμένοι για έναν δυνατό ημιτελικό και για κατάθεση ψυχής κόντρα στην ΤΣΣΚΑ. Και αυτοί όσο κι εμείς έχουμε αφήσει στην άκρη τα περσινά και θέλουμε να περάσουμε στον τελικό. Πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό και να είμαστε καλοί στην άμυνα».

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΡΑΖΙΩΤΗΣ


Τεόντοσιτς: Κοντά στον Σπανούλη…

Αρκετά… κοντά στον Σπανούλη θα πρέπει να είναι η ΤΣΣΚΑ, σύμφωνα με τον άσο της (και πρώην «ερυθρόλευκο») Μίλος Τεόντοσιτς, προκειμένου να αυξήσει τις πιθανότητες πρόκρισής της στον τελικό. Χαρακτηριστικά σχολίασε χθες ο Σέρβος γκαρντ στη ρωσική «sport-express»: «Εχουμε να παίξουμε με μια καλή ομάδα. Σίγουρα τα περισσότερα πράγματα δημιουργούνται από τον Σπανούλη, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αν τον κλείσουμε θα έχουμε κερδίσει. Πάντως πρέπει να είμαστε… αρκετά κοντά του. Είμαστε σε καλή κατάσταση, έχουμε κατακτήσει το ρωσικό πρωτάθλημα, αν και δεν έχουμε δώσει κάποιο δυνατό ματς εδώ και καιρό. Παρ’ όλα αυτά διαθέτουμε την εμπειρία να μη χαλαρώσουμε. Στον Ολυμπιακό έχω αρκετούς φίλους, είναι όμως αλήθεια ότι ο ημιτελικός αποτελεί ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι, άρα δεν μπορούν να μπουν στη μέση φιλίες και άλλα πράγματα».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...