Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Γερμανοί ταξιδεύουν στην Ελλάδα με bus-hotel

Από το Μόναχο στην Κορσική και από εκεί περιήγηση στα νησιά του Αιγαίου με το κινητό ξενοδοχείο πάνω σε έξι ρόδες

Εναν εναλλακτικό και πολύ πρωτότυπο τρόπο επέλεξαν δεκαέξι Γερμανοί τουρίστες προκειμένου να γνωρίσουν τις ομορφιές της Ελλάδας. Για να δουν όσο το δυνατόν περισσότερα αξιοθέατα, κάνουν διακοπές πάνω σε… έξι ρόδες! Τόσες έχει το… κινητό ξενοδοχείο, το Hotelbus-Reisen, με το οποίο κάνουν τον γύρο της Ελλάδας! Πριν από λίγες ημέρες το τεράστιο όχημα βρέθηκε στα Ιωάννινα όπου μαγνήτισε τα βλέμματα των ντόπιων και των επισκεπτών, οι οποίοι το κοιτούσαν αποσβολωμένοι λόγω του εντυπωσιακού όγκου του. Το κινητό ξενοδοχείο επισκέφτηκε τα κυριότερα αξιοθέατα της ηπειρωτικής Ελλάδας, έμεινε στην πόλη μία ημέρα και στη συνέχεια αναχώρησε για την Κέρκυρα.

wrgtr 2Το εσωτερικό του κινητού ξενοδοχείου είναι άνετο και ευρύχωρο, λιτά διακοσμημένο και παρέχει τις ανέσεις που χρειάζεται κάποιος στις διακοπές του. Τα οκτώ δίκλινα δωμάτιά του μπορεί να μη μοιάζουν ακριβώς με αυτά ενός συνηθισμένου ξενοδοχείου, παρ’ όλα αυτά έχουν όλα όσα θα μπορούσε να ζητήσει κανείς για μια άνετη διαμονή. Εκείνο που πραγματικά είναι εντυπωσιακό και λατρεύουν οι εκάστοτε επιβάτες του είναι τα διάφανα παράθυρα που τους επιτρέπουν την άμεση επαφή με τη φύση και τα μέρη από τα οποία περνούν κάθε φορά!

Επίσης, διαθέτει μια μικρή κουζίνα, γκαρνταρόμπα και μια μικρή τουαλέτα, η οποία -μεταξύ άλλων- διαθέτει και νιπτήρα. Το λεωφορείο κάνει στάσεις προκειμένου να θαυμάσουν οι τουρίστες τα αξιοθέατα, αλλά και για να γευματίσουν στο ύπαιθρο ή όπου αλλού θελήσουν να σταματήσουν, καθώς μπορούν να βγάλουν τραπεζάκια και να απολαύσουν το φαγητό που έχουν ετοιμάσει.

Ο νέος τρόπος διακοπών, με το ξενοδοχείο που… πάει παντού, εφαρμόζεται ήδη στην Ευρώπη και οι υπεύθυνοι ευελπιστούν πως η ιδέα αυτή μπορεί να εξαπλωθεί και σε άλλα μέρη του κόσμου. Το κινητό ξενοδοχείο μπορεί να φιλοξενήσει έως και δεκαέξι άτομα και έχει τη δυνατότητα να τα μεταφέρει σε όποιο μέρος επιθυμούν, σύμφωνα πάντα με το πρόγραμμα που έχει εκπονηθεί και ανακοινωθεί πριν από την αναχώρηση!

Από τις 16 Μαΐου έως τις 4 Ιουνίου το Hotelbus-Reisen θα κάνει νέα εξόρμηση με αφετηρία το Μόναχο και προορισμό αρχικά την Ιταλία, όπου οι ταξιδιώτες θα κάνουν tour στην παραθαλάσσια ανατολική πλευρά της χώρας κι έπειτα θα πάνε στην Κορσική. Στη συνέχεια θα πάνε στην Αγκόνα για να περάσουν στην Πάτρα.

Προορισμοί

Από εκεί θα πάνε στην Τήνο, έπειτα στη Μύκονο (Χώρα), κατόπιν στη Δήλο και ξανά στη Μύκονο (Ανω Μερά). Ακολουθεί η Πάρος (Μαράθι, Πίσω Λιβάδι, Νάουσα, Παροικιά, ενώ θα επισκεφτούν και την Εκατονταπυλιανή), σειρά θα πάρουν η Νάξος, η Σαντορίνη και έπειτα θα αναχωρήσουν για Πειραιά. Στη συνέχεια θα φτάσουν στους Δελφούς και από εκεί θα πάρουν τον δρόμο της επιστροφής για την πατρίδα τους. Η ίδια εκδρομή θα επαναληφθεί από τις 26 Αυγούστου έως τις 14 Σεπτεμβρίου και το κόστος της είναι 1.795 ευρώ ανά άτομο.

Εύα Παπαδάτου 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...