Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για...

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Προβλέψεις για 9/5

ΚΡΙΟΣ:  Από τη φύση σας είσαστε δημιουργικά άτομα, σήμερα λοιπόν αυτές οι τάσεις σας βγαίνουν περισσότερο στην επιφάνεια, με αποτέλεσμα να σημειώσετε μεγάλες επιτυχίες με ό,τι και να αποφασίσετε να καταπιαστείτε. Να περιμένετε μεγάλη ανταπόκριση αλλά και επικρότηση των προσπαθειών σας. Οσοι έχετε παιδιά, μπορείτε να περάσετε πολύ ευχάριστες ώρες μαζί τους, αλλά και να μάθετε καλά νέα από αυτά.

ΤΑΥΡΟΣ:  Δεν φαίνεστε καλά συντονισμένοι με τις ανάγκες του περιβάλλοντός σας. Δείξτε ενδιαφέρον για τους άλλους και ξεχάστε για λίγο τα δικά σας «θέλω». Μόνο έτσι θα καταφέρετε να διατηρήσετε αρμονία και ισορροπία, διαφορετικά θα στεναχωρήσετε τόσο τον εαυτό σας όσο και τους γύρω σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ:  Είναι η κατάλληλη στιγμή για να διορθώσετε τυχόν παρεξηγήσεις γύρω από το πρόσωπό σας. Χάρη στην ειλικρίνεια αλλά και στα επιχειρήματά σας, είναι βέβαιο πως θα καταφέρετε να αποκαταστήσετε την τάξη. Ακούστε λίγο περισσότερο τον σύντροφό σας, σίγουρα θα έχει ενδιαφέροντα πράγματα να σας πει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:  Συναισθηματικά θα νιώσετε πολύ γεμάτοι και απόλυτα ασφαλείς, αφού οι άλλοι θα σας δείχνουν φανερά τον σεβασμό, αλλά και την αγάπη τους για εσάς. Καθώς και εσάς σας διακρίνει μια ανάλογη διάθεση, μπορείτε να κερδίσετε πολύ εύκολα το ενδιαφέρον του ατόμου που σας ενδιαφέρει. Αφιερώστε χρόνο μόνο σε ό,τι σας κάνει να νιώθετε όμορφα, γιατί έχετε ταλαιπωρηθεί αρκετά.

ΛΕΩΝ: Ηρθε η ώρα να πάρετε τις αποφάσεις για ό,τι σας απασχολεί. Χάρη στην αυτοπεποίθηση, τον σεβασμό και συνάμα την οικειότητα που εμπνέετε στο περιβάλλον σας, είναι βέβαιο πως θα πετύχετε τους στόχους σας. Προσέξτε όμως τα έξοδά σας σε οικονομικό επίπεδο, καθώς σήμερα είσαστε ιδιαίτερα επιρρεπείς σε τέτοιου είδους υπερβολές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Καλό θα είναι να αφιερώσετε στον εαυτό σας λίγο χρόνο για ξεκούραση. Η τελειομανής και ανήσυχη φύση σας δεν επιτρέπει βέβαια εύκολα κάτι τέτοιο, θυμηθείτε όμως πως «η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη». Κάποια πρόσωπα από την οικογένειά σας ίσως δεν φανούν και τόσο συνεννοήσιμα μαζί σας. Δείξτε υπομονή και ψυχραιμία και τελικά θα μπορέσουν να σας καταλάβουν.

ΖΥΓΟΣ:  Πολύ ενδιαφέρουσα μέρα για εσάς σε κοινωνικό επίπεδο, καθώς θα έχετε αρκετά τηλέφωνα, συναντήσεις, επαφές με πρόσωπα που μπορεί να σας πουν αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα, ενώ και εσείς φαίνεται να απολαμβάνετε την επαφή μαζί τους και δίνετε τον καλύτερό σας εαυτό. Εχετε επίσης τη δυνατότητα να κάνετε νέες και ενδιαφέρουσες γνωριμίες και μάλιστα εκεί που δεν το περιμένετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:  Μην είσαστε τόσο καχύποπτοι με τους άλλους. Η αλήθεια είναι πως η διαίσθησή σας τις περισσότερες φορές λειτουργεί σωστά, σήμερα όμως δεν φαίνεται να γίνεται κάτι τέτοιο. Κάντε υποχωρήσεις, ακόμα και αν φαίνεται πως δεν χρειάζεται. Αργότερα και εσείς θα καταλάβετε πως έτσι έπρεπε να γίνει.

ΤΟΞΟΤΗΣ:  Ατενίζετε τα πάντα γύρω σας με αισιοδοξία και δικαιολογημένα, καθώς η εύνοια της τύχης σάς χαρίζεται πλουσιοπάροχα και φτάνετε με χαρακτηριστική ευκολία στις επιδιώξεις σας. Η φιλοσοφική διάθεση για τα πράγματα που έχετε έτσι κι αλλιώς ως άτομο θα σας βοηθήσει να διακρίνετε το βαθύτερο νόημα σε ζητήματα που σας απασχολούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ο ερωτισμός σας βρίσκεται σε πολύ ψηλά επίπεδα, έτσι μπορείτε να περάσετε πολύ ευχάριστες και απολαυστικές στιγμές με τον σύντροφό σας. Ετσι θα καταφέρετε να ξεπεράσετε την απαισιοδοξία που μπορεί να έχετε σήμερα και να ανεβάσετε τη διάθεσή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Από τη φύση σας είστε πρωτοπόρος κι αυτό είναι κάτι που όλοι εκτιμούν. Προσέξτε όμως στον επαγγελματικό σας χώρο, καθώς αρκετοί μπορεί να μη σας καταλάβουν και να θεωρήσουν τη συμπεριφορά σας παράξενη και προκλητική.  Κινηθείτε συντηρητικά και ακολουθήστε την πεπατημένη για να επιτύχετε την ομαλότητα. Προσοχή ιδιαίτερα αν έχετε κάποια συνεργασία.

ΙΧΘΥΕΣ:  Σήμερα θα ακούσετε μια πολύ σημαντική είδηση, την οποία περιμένετε εδώ και καιρό και που θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα. Χάρη στην έντονη επικοινωνιακή σας διάθεση μπορείτε να διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας. Ακόμη μπορείτε να ζητήσετε κάποιου είδους βοήθεια ή χάρη, αφού η ανταπόκριση που θα έχετε είναι πολύ θετική.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...