Γαλανόλευκα βραβεία στο Καπιτώλιο!

Θα τιμηθούν με Goddess Artemis Awards οι Κων. Μαστοράκης και Βαγγέλης Συρίγος

Θα τιμηθούν με Goddess Artemis Awards οι Κων. Μαστοράκης και Βαγγέλης Συρίγος

Προσωπικότητες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, που έχουν διακριθεί στις τέχνες, στην πολιτική και στις επιχειρήσεις, θα παραλάβουν και φέτος τα βραβεία τους από έναν διεθνούς φήμης θεσμό, ο οποίος επιστρέφει σε λίγες μέρες. Πρόκειται για τα 19α ετήσια βραβεία «Goddess Artemis Awards», των οποίων η απονομή θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη, 14 Μαΐου, στο Καπιτώλιο, στην Ουάσινγκτον. Διοργανωτής των βραβείων είναι το Ευρωαμερικανικό Συμβούλιο Γυναικών, του οποίου ιδρυτικό μέλος και πρόεδρος είναι η Λούλα Λόη Αλαφογιάννη, μια ιδιαίτερα δραστήρια γυναίκα, γνωστή για την αγάπη και το πάθος της για την Ελλάδα αλλά και τον εν λόγω οργανισμό.

1 12

Οικοδέσποινα της ξεχωριστής αυτής εκδήλωσης είναι η Carolyn B. Maloney, εκπρόσωπος του 12ου Κογκρέσου της Νέας Υόρκης και μέλος του Δημοκρατικού κόμματος ,ενώ ανάμεσα στους βραβευθέντες θα είναι η Πρέσβυς της Ελλάδος στο Συμβούλιο της Ευρώπης για τον Αθλητισμό και το Ευ ζην και πρόεδρος της «Καλλιπάτειρας» Κατερίνα Παναγοπούλου. Ακόμη θα τιμηθούν ο Κωνσταντίνος Μαστοράκης (πρόεδρος της εταιρίας Know how, ο οποίος για περίπου μία δεκαετία ασχολήθηκε επισταμένως με τη Φόρμουλα 1, ο πρόεδρος της «Εθνικής Πιλότων» της Φόρμουλα 1 Μάριο ντι Νατάλε, αλλά και ο Ελληνας επιχειρηματίας Βαγγέλης Συρίγος.

Φόρουμ

Σήμερα μάλιστα θα πραγματοποιηθεί ένα παγκόσμιο οικονομικό φόρουμ, στο οποίο οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μέρος σε μια ιδιαίτερη ξενάγηση στο Καπιτώλιο των Ηνωμένων Πολιτειών.

Το Ευρωαμερικανικό Συμβούλιο Γυναικών είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός δημιουργημένος από γυναίκες που έχουν καταφέρει να παντρέψουν μια επιτυχημένη καριέρα με τη δημιουργία οικογένειας και έχει ως στόχο την ανάδειξη δυναμικών γυναικών στην ανάληψη αξιωμάτων και υψηλών θέσεων στις επιχειρήσεις.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ