Δευτέρα, 28 Ιουλίου, 2025

«Με λένε Τζο»: Όσα θα δείτε στο αποψινό επεισόδιο

Ένα ακόμα επεισόδιο της σειράς «Με λένε Τζο» έρχεται απόψε στους δέκτες σας. Τι θα δείτε στο αποψινό επεισόδιο;

Γεννητούρια στην ελληνική σόουμπιζ: «Τα καταφέραμε γιε μου»

Τρισευτυχισμένη είναι η γνωστή κυρία της σόουμπιζ καθώς έγινε μανούλα για πρώτη φορά.

«Το σόι σου»: Διαδικτυακή συνάντηση των ηθοποιών πριν τα γυρίσματα των νέων...

Η σειρά «Το σόι σου» επιστρέφει και οι τηλεθεατές...

Χαλαρώνει στη Νάξο λίγο πριν τη συναυλία της

Η γνωστή τραγουδίστρια έδωσε συναυλία στη Νάξο το βράδυ της Κυριακής και λίγο πριν χαλάρωνε απολαμβάνοντας τον ήλιο.

Στη φυλακή μετά την απολογία τους οι δολοφόνοι του Facebook

«Δεν τον σκοτώσαμε εμείς, πήγαμε μόνο για να κλέψουμε»! Αυτά ισχυρίστηκαν στον ανακριτή που χειρίζεται την υπόθεση της στυγερής δολοφονίας του 30χρονου Γιώργου Κοτσιλίδη στη Δάφνη οι δύο από τους τέσσερις κατηγορουμένους που έπεσαν στα χέρια της αστυνομίας, «δείχνοντας» ουσιαστικά ως εγκεφάλους του σχεδίου, της οργάνωσης και της εκτέλεσης του εγκλήματος τους δύο ασύλληπτους συγκατηγορουμένους τους. Σε βάρος της 24χρονης και του 20χρονου ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και ληστεία κατά συναυτουργία.

Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, για να αποφευχθεί νέα προσπάθεια λιντσαρίσματος από τους συγγενείς του θύματος, η σατανική γυναίκα που φέρεται να «παγίδευσε» στον ιστό της τον άτυχο Γιώργο Κοτσιλίδη, τον οποίο γνώρισε μέσω Facebook, και ο 20χρονος συνεργός της οδηγήθηκαν στον 3ο ειδικό ανακριτή της Αθήνας προκειμένου να απολογηθούν. Τρεις ώρες αργότερα επιβιβάστηκαν στο όχημα της αστυνομίας για να πάρουν τον δρόμο για τη φυλακή, αφού κρίθηκαν προφυλακιστέοι. Ο μεν 20χρονος για τις φυλακές Αυλώνα, η δε 24χρονη για τις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού. Οπως δήλωσαν μετά το πέρας της ανάκρισης οι συνήγοροι υπεράσπισης των κατηγορουμένων, Γιάννα Παναγοπούλου και Δημήτρης Βιδάκης, οι εντολείς τους παραδέχθηκαν μόνο ότι πήγαν στο διαμέρισμα του 30χρονου για να κλέψουν, αλλά αρνήθηκαν ότι είχαν συμμετοχή στη δολοφονία του άτυχου άνδρα. Οι δύο κατηγορούμενοι συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου, καθώς γύριζαν από τη Γερμανία όπου είχαν πάει αμέσως μετά το έγκλημα, ενώ οι άλλοι δύο αναζητούνται.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Αννίτα Πάνια ποζάρει στα 55 με μικροσκοπικό μπικίνι

Η Αννίτα Πάνια το Σαββατοκύριακό της έκανε τις βουτιές της φορώντας μαύρο μπικίνι.

Φωτεινή Μπαρνασά: Τρόμος για την καλλονή του «My style rocks»

Από τις στιλιστικές δοκιμασίες του «My Style Rocks» στα decks νυχτερινού κέντρου της παραλιακής λεωφόρου και προσεχώς στο στούντιο ηχογράφησης.

Γνωστός τραγουδιστής χώρισε με ηθοποιό και τρεις μήνες μετά περιμένει παιδί από τη νέα του σύντροφο

Ο έρωτας με έρωτα περνάει αλλά ο τραγουδιστής βάλθηκε να τα κάνει όλα μαζί!

Η Δήμητρα Ματσούκα σε απαγορευμένη σχέση

Η εκρηκτική Δήμητρα Ματσούκα ξανά στην TV! Η τελευταία τηλεοπτική σειρά στην οποία είδαμε τη Δήμητρα Ματσούκα ήταν

Αστράψαν τα φλας στην Επίδαυρο

Ερωτευμένα ζευγάρια απόλαυσαν την Utopia στην Επίδαυρο. Ο λόγος...

Οι κυρίες που ξεχώρισαν με το στιλ τους στο Προεδρικό Μέγαρο

Ούτε οι κυρίες που συνήθως δίνουν χρώμα στην πολιτική ή όπου βρεθούν κατάφεραν να... φωτίσουν το Προεδρικό Μέγαρο στην εκδήλωση του

«Χρυσό» πωλητήριο στο πρώην φιλέτο της Lady G

Το άλλοτε παλάτι της Γιάννας Αγγελοπούλου στο Λονδίνο με...

Γνωστή παρουσιάστρια κάνει διακοπές στην Πάρο παρέα με τον πατέρα της

Η παρουσιάστρια μόλις έριξε αυλαία για καλοκαίρι η εκπομπή της έφτιαξε βαλίτσες και έφυγε για την Πάρο.
spot_img
spot_img