Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Σάσα Μπάστα: Ποιους τσάκωσε ο φακός στα γενέθλια της τραγουδίστριας

Glamorous γενέθλια για τη Σάσα Μπάστα. Η γνωστή τραγουδίστρια...

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Πότε και πού ντύνεται γαμπρός ο «Greek Freak»

Γάμος αλά ελληνικά για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μετά την...

Το 2050 ο μισός πλανήτης θα φορά γυαλιά μυωπίας

Με γοργό ρυθμό εξαπλώνεται πανδημία που ωστόσο περνάει απαρατήρητη...

Baby bloom για τον κανακάρη της Μαρίας Καρλάκη

Διπλό όνομα και νησιωτικό location στο baby bloom του...

Τραγωδία για διοικητή νοσοκομείου

Ο 26χρονος γιος του αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του με βουτιά θανάτου στις ράγες του μετρό (στον σταθμό «Ακρόπολη»)

Τον δικό του γολγοθά ζει ο διοικητής του νοσοκομείου Ελπίς, Θοδωρής Γιάνναρος, μετά τον τραγικό θάνατο του 26χρονου γιου του Πάτρικ, ο οποίος το μεσημέρι της Παρασκευής αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του βουτώντας στις ράγες του μετρό στον σταθμό της Ακρόπολης.

Τόσο ο κ. Γιάνναρος όσο και η οικογένειά του έχουν βυθιστεί στο πένθος, καθώς δεν μπορούν να πιστέψουν πως έχασαν για πάντα τον αγαπημένο τους Πάτρικ. Ο νεαρός, σύμφωνα με πληροφορίες, το τελευταίο διάστημα είχε μείνει άνεργος και βρισκόταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Χαρακτηριστικά της ψυχολογίας του απαρηγόρητου πατέρα είναι τα συγκινητικά μηνύματα που ανέβασε στο προσωπικό του προφίλ στο facebook, στα οποία αποτυπώνει τα συναισθήματά του και αποχαιρετά με τον δικό του τρόπο τον αδικοχαμένο γιο του.

«Ησουν δυνατός, έξυπνος, ξεροκέφαλος και ήσουν ο γιος που αγαπούσα πολύ» αναφέρει στο ένα από αυτά ο συντετριμμένος πατέρας και συνεχίζει: «Πριν φύγω, χθες το πρωί, σε αγκάλιασα, σε φίλησα και σου είπα πως σε αγαπώ πάρα πολύ. Δεν απάντησες, αλλά μετά από λίγο πήγες το μεγάλο ταξίδι. Πώς μας άφησες έτσι με τόση αγάπη στην καρδιά για σένα; Πού μπορούμε να τη δώσουμε; Μάλλον πουθενά γιατί ανήκει μόνο σε σένα και μας παρασέρνει σε άγνωστες ατραπούς, σε άγνωστα μονοπάτια και σε ένα άγνωστο αύριο. Αντίο αγαπημένε μου Πάτρικ. Σίγουρα θα ξανασυναντηθούμε, μόνο που δεν ξέρουμε το πότε».

Παράλληλα, στο δεύτερο μήνυμά του στο facebook ο Θοδωρής Γιάνναρος αναφέρει: «Κάποιες στιγμές η ζωή σε τιμωρεί, ακόμα και όταν δεν φταις, ακόμα και όταν δεν το αξίζεις αυτό που σου κάνει. Σήμερα έφυγε ο αγαπημένος μου γιος, ο Πάτρικ, για το μεγάλο ταξίδι. Ηταν η επιλογή του, γιατί δεν άντεχε την αδικία και όλα αυτά που αντιμετώπιζε στον κόσμο που ζούσε. Βέβαια, δεν σκέφτηκε εμάς που αφήνει πίσω του. Πονάει πάρα πολύ. Η ζωή μας παίρνει άλλη τροπή, μόνοι μας, χωρίς την παρουσία του, χωρίς το χαμόγελό του. Θα σας παρακαλούσα να προσευχηθείτε για να είναι καλά εκεί όπου βρίσκεται».

Απαρηγόρητος όμως είναι και ο αδερφός του νεαρού αυτόχειρα, ο οποίος ανέβασε δύο φωτογραφίες στο facebook στις οποίες ποζάρει μαζί με τον Πάτρικ, σημειώνοντας κάτω από αυτές: ««Ηταν στο σκοτάδι και τώρα είναι στο φως! Να είσαι κοντά μου, αδερφέ μου, με όποιον τρόπο επιλέξεις, αρκεί να ξέρω ότι είσαι εδώ! Ησουν ξεροκέφαλος αλλά ταυτόχρονα και δίκαιος, ήσουν αληθινός και προσπαθούσες πάντα να κάνεις το σωστό. Πάνω από όλα ήσουν, είσαι και θα είσαι ο αδερφός μου και η αδυναμία μου!! Ξανά μαζί κάποια στιγμή!»

Ο 26χρονος έδωσε τέλος στη ζωή του την Παρασκευή, όταν έπεσε στις ράγες του μετρό Ακρόπολης τη στιγμή που περνούσε ο συρμός με κατεύθυνση προς Ανθούπολη.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...