Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Οι 6 διάσημες Ελληνίδες που περιμένουν να κρατήσουν στην αγκαλιά τους τα...

Baby boom προσεχώς! Γεννητούρια αναμένονται το επόμενο διάστημα στην...

Στις 28 Απριλίου η πρεμιέρα του ριάλιτι «TV Queen» στο Open

Ολοταχώς ετοιμάζεται να βγει στον «αέρα» στις 28 Απριλίου...

Χωρισμένη και λαμπερή η Λάσπα!

Λαμπερή και ανανεωμένη Κατερίνα Λάσπα σε μία από τις...

Ο πρίγκιπας Χάρι «έκοψε» επισήμως τους δεσμούς με τη Βρετανία

Να δίνει ο πατέρας σου μάχη με τον καρκίνο...

Η πρώτη πρόβα έγινε στο Μάλμε

Koza Mostra και Αγάθωνας πάτησαν ευδιάθετοι και χαλαροί τη σκηνή που θα φιλοξενήσει τη Eurovision.

Οι Koza Mostra και ο Αγάθωνας πήραν το μπαγλαμαδάκι τους στον ώμο και αναχώρησαν για το Μάλμε της Σουηδίας την περασμένη Τετάρτη. Χωρίς άγχος και με μεγάλη άνεση η ελληνική αποστολή δήλωσε ότι πηγαίνει στη Σουηδία χωρίς να έχει ιδιαίτερη αγωνία. Μάλιστα ο Αγάθωνας με το μπαγλαμαδάκι του φρόντισε να ξεσηκώσει όλους όσοι βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο «Ελευθέριος Βενιζέλος». «Είμαστε πανέτοιμοι, πανέξυπνοι, πανέμορφοι, όλα τα “παν”» είπε ο Αγάθωνας με το γνωστό του χιούμορ, ενώ γελούσαν μέχρι και τα μουστάκια του από τον ενθουσιασμό του λίγο προτού μπει στο αεροπλάνο για τη σκανδιναβική χώρα. Το ίδιο ευδιάθετος ήταν και ο frontman του συγκροτήματος Ηλίας Κόζας, που πρόσθεσε: «Εχει “ιερά τέρατα” φέτος αυτή η Eurovision, με πρώτον και καλύτερο τον Αγάθωνα».

Η ελληνική αποστολή φαίνεται πως έχει «δέσει» πολύ μεταξύ της. Η αντροπαρέα διασκεδάζει ιδιαίτερα την εμπειρία της συμμετοχής της στη Eurovision, ενώ κανείς τους δεν θέλησε να αποκαλύψει λεπτομέρειες από την εμφάνιση στη Σουηδία.

«Το ευρηματικό είναι σχετικό. Κάτι ετοιμάζουμε, θα το δείτε εν καιρώ» είπε ο Ηλίας Κόζας απαντώντας στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, ενώ αποκάλυψε και το γούρι του, που δεν είναι άλλο από τη βέρα του. Μάλιστα εκτός από τη βέρα του, κοντά του θα έχει και την καλή του που θα βρεθεί στο Μάλμε μέσα στις επόμενες μέρες (σε αντίθεση με τη σύζυγο του Αγάθωνα που δεν θα τον ακολουθήσει γιατί φοβάται τα αεροπλάνα).

Χθες η αποστολή έπιασε δουλειά. Οι Κoza Mostra και ο Αγάθωνας σηκώθηκαν πολύ νωρίς το πρωί, αφού ήταν προγραμματισμένη η πρώτη τους πρόβα για το «Alcohol is Free». Σύμφωνα με πληροφορίες, γύρω στις 10.00 το πρωί βρέθηκαν επάνω στη σκηνή του «Malmo Arena» το ίδιο ευδιάθετοι και χαλαροί όπως όταν έφυγαν από την Ελλάδα, αλλά και με μια μικρή «δόση» δημιουργικού άγχους. Καθώς περίμεναν όλοι μαζί μέχρι να ξεκινήσει η πρόβα, δεν σταμάτησαν να κάνουν αστεία και να μιλούν για τον διαγωνισμό. Ο Αγάθωνας κοίταζε τα παπούτσια που θα φορέσει on stage αλλά και τη διαπίστευσή του. Εξάλλου, όλοι είχαν μια μικρή αγωνία για το πώς θα είναι η πρόβα, στην οποία θα φανερωνόταν για πρώτη φορά το εύρημα της ελληνικής αποστολής, με τα led στα μουσικά όργανα που φωτίζονται λίγο πριν το φινάλε. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Αγάθωνας έχει κλέψει ήδη την παράσταση, αφού δεν σταματάει να αστειεύεται και να μιλάει με τον κόσμο γύρω του, ενώ φροντίζει να αναπτερώνει το ηθικό και της υπόλοιπης ομάδας.

Η ελληνική αποστολή θα διαγωνιστεί στον δεύτερο ημιτελικό του μουσικού θεσμού την ερχόμενη Πέμπτη στις 16 Μαΐου. Αύριο, Σάββατο, θα γίνει και η δεύτερη πρόβα (η οποία θα είναι ανοικτή στους δημοσιογράφους).  

ΑΝΘΗ ΒΟΥΛΓΑΡΗ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Μοντέλο σε καμπάνια η «κυρία Πιτ»

Βουτιά στον χώρο της μόδας έκανε η σύντροφος του...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η έπαυλη-φάντασμα και η σεξουαλική κακοποίηση μαθητή σε εκδρομή

Ιστορίες με φαντάσματα, πνεύματα, ανεξήγητους θανάτους και δύο τρομακτικές...