Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Ο Ιλον Μασκ ενθουσιάστηκε με την Ελένη Τσολάκη

Ενθουσιάστηκε -με χρονοκαθυστέρηση!- ο Ιλον Μασκ, μεγάλο αφεντικό της...

Ντου διαρρηκτών στο σπίτι του Λούκα Βιλντόζα!

Θύμα διάρρηξης έπεσε το βράδυ της Τρίτης ο Αργεντινός...

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποκάλυψε τον φόβο της για τα πουλιά!

Στο... κλαμπ της πτηνοφοβίας εντάσσεται πλέον και η Ευρυδίκη...

«Για όλα φταίει η στυτική μου δυσλειτουργία»

Οι ανατριχιαστικές αποκαλύψεις του πρώην ναυαγοσώστη (προφυλακίστηκε στις φυλακές Τρίπολης) που κατηγορείται για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας

Οι ανατριχιαστικές αποκαλύψεις του πρώην ναυαγοσώστη (προφυλακίστηκε στις φυλακές Τρίπολης) που κατηγορείται για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας

Στη… στυτική δυσλειτουργία που υποστήριξε ότι αντιμετωπίζει απέδωσε το αρρωστημένο πάθος του ο 49χρονος πρώην ναυαγοσώστης Γιάννης Δούρος, ο οποίος συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας. Ο κατηγορούμενος, ο οποίος μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του στην 22η τακτική ανακρίτρια κρίθηκε προφυλακιστέος (στις φυλακές Τρίπολης), ισχυρίστηκε πως ουδέποτε προσέγγισε ερωτικά κάποιο παιδί και πως οι ανατριχιαστικές ορέξεις του περιορίζονταν στο να «παίρνει μάτι» τα ανυποψίαστα ανήλικα που έπαιζαν στην παραλία!

Το παραδέχτηκε
«Δεν έχω αγγίξει ποτέ παιδί. Το πάθος μου είναι απόρροια στυτικής δυσλειτουργίας που προκλήθηκε το 2007, έπειτα από επέμβαση ολικής προστατεκτομής στην οποία υποβλήθηκα» φέρεται ότι είπε στη δικαστική λειτουργό ο 49χρονος, ο οποίος παραδέχτηκε πως είχε στην κατοχή του το επίμαχο υλικό για… ιδία χρήση. «Ζητώ συγγνώμη από όλους. Το πάθος μου δημιουργήθηκε μετά την ανικανότητά μου να συνευρεθώ ερωτικά με γυναίκα» υποστήριξε, σύμφωνα με πληροφορίες, επιχειρώντας να εξηγήσει στην ανακρίτρια τους λόγους που τον οδήγησαν στις αρρωστημένες δραστηριότητές του.

Οι Αρχές έφτασαν στη σύλληψή του πρώην ναυαγοσώστη και νυν «θαμώνα» στην πλαζ Ακτή Βουλιαγμένης όταν σε σακίδιο ιδιοκτησίας του (εντοπίστηκε παρατημένο στην παραλία) βρέθηκε πορνογραφικό υλικό με πρωταγωνιστές τους ανήλικους επισκέπτες της πλαζ!
Οταν ο υπεύθυνος ασφαλείας άνοιξε το σακίδιο, προκειμένου να βρει στοιχεία που να υποδεικνύουν τον «ξεχασιάρη» ιδιοκτήτη, διαπίστωσε έντρομος πως εντός του υπήρχαν ένα ζευγάρι κιάλια με ενσωματωμένη οθόνη και κάμερα εγγραφής και μία κάμερα χειρός, στην οποία βρέθηκε αποθηκευμένο υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Γυμνά αγόρια

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρχαν 11 φωτογραφίες από την πλαζ, στις δύο εκ των οποίων απεικονίζονταν γυμνά ανήλικα αγόρια και δύο βίντεο, τα οποία -σύμφωνα με τον δράστη- ήταν «κατεβασμένα» από ιστοσελίδες του εξωτερικού και περιείχαν μία σκηνή ασέλγειας ενηλίκου σε αγόρι 12 ετών και ένα ακόμη γυμνό αγοράκι ηλικίας έξι – οχτώ ετών.

Μετά την ανακάλυψη των ανατριχιαστικών ευρημάτων οι υπεύθυνοι της παραλίας ενημέρωσαν τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων, οι οποίοι συνέλαβαν τον 49χρονο όταν εκείνος επέστρεψε στον «τόπο του εγκλήματος» αναζητώντας το χαμένο σακίδιό του. Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του στην οδό Αλκέτου, στην Αθήνα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, στον οποίο εντοπίστηκε «ύποπτο» αρχείο με πορνογραφικό υλικό ανηλίκων, τρεις εξωτερικοί σκληροί δίσκοι και 165 ψηφιακοί δίσκοι με αντίστοιχο υλικό. Ολα τα ευρήματα έχουν αποσταλεί και εξετάζονται στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.

Ντέμη Ντάβαρη
Φωτό:Χρήστος Ζήνας

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...