Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Ενας «βούβαλος» για τον ΠΑΟ

Η ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΙΚΑΕΛ ΕΣΙΕΝ, ΠΟΥ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΣΤΟ «ΤΡΙΦΥΛΛΙ»

Σε ρυθμούς Μικαέλ Εσιέν κινούνται όλοι, εδώ και αρκετές ώρες στον Παναθηναϊκό, με τον Γκανέζο άσο να αποτελεί μια από τις σπουδαιότερες μεταγραφικές κινήσεις του «τριφυλλιού», αλλά και έναν από τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές που έχουν περάσει ποτέ από την Ελλάδα. Το κόστος του διεθνούς αμυντικού μέσου θα φτάσει στα 1.500.000 ευρώ ετησίως ενώ, εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά μετά και τις ιατρικές εξετάσεις, θα υπογράψει διετές συμβόλαιο.

Ο Εσιέν, ο επονομαζόμενος και «βούβαλος», γεννήθηκε στις 2 Δεκεμβρίου 1982 και ξεκίνησε την καριέρα του επί ευρωπαϊκού εδάφους από τη γαλλική Μπαστιά, το 2000. Εδωσε τα διαπιστευτήριά του από πολύ νεαρή ηλικία, φορώντας τη φανέλα της Λιόν (2003-2005), ενώ για πολλά χρόνια (2005-2012) αγωνίστηκε στην Τσέλσι. Ακολούθησε η Ρεάλ, η επιστροφή του στο Λονδίνο και, εν συνεχεία, η Ιταλία, και η Μίλαν, απ’ όπου πήρε το αεροπλάνο για την Ελλάδα, και τον Παναθηναϊκό, που οδηγείται σε μια (απρόσμενη, αλλά ιδιαίτερα ευχάριστη) υπέρβαση, με τη σκέψη στην Ευρώπη…

Ο Φιλίπ Ελαντέρ

Κοντά σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό είναι ο Φιλίπ Ελάντερ, όπως αναφέρει ο σουηδικός Τύπος, που φιλοξενεί δηλώσεις του Λεωνίδα Βόκολου. «Οι διαπραγματεύσεις είναι σε εξέλιξη, αλλά δεν έχουμε φτάσει στον στόχο μας. Εχουμε δύο μήνες μπροστά μας για να βρούμε κεντρικό αμυντικό» είπε ο τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού», χαρακτηρίζοντας ενδιαφέρουσα την περίπτωση του 22χρονου στόπερ της Μάλμε. «Είναι ένας παίκτης που μπορεί να μας βοηθήσει, θα είναι μια επένδυση για την ομάδα, και ιδιαίτερα για το μέλλον, τόνισε.

Απόλαυσαν τη νίκη τους επί του ΠΑΟΚ και την κατάληψη της πρωτιάς στα πλέι οφ οι «πράσινοι», με τον Γιάννη Αλαφούζο να παραθέτει γεύμα στους παίκτες, και τον προπονητή του Παναθηναϊκού να δηλώνει: «Πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Κάνουμε αρκετά λάθη, έχουμε ωριμάσει και δεν έχουμε πιάσει ταβάνι, θα είμαστε ακόμα καλύτεροι στη συνέχεια».

Οσο για τις μεταγραφικές ενέργειες, ο Γιάννης Αναστασίου ήταν σαφής: «Εχουν γίνει κινήσεις και θα γίνουν κι άλλες, υπάρχει πλάνο σε ό,τι κάνουμε, και όλα πάνε βάσει προγράμματος. Πολλές φορές στις διαπραγματεύσεις μπορεί να σε φέρουν λίγο πίσω τα πράγματα, αλλά σε μεγάλο βαθμό πάνε καλά, και πιστεύω πως θα είμαστε έτοιμοι στο 95% στο ξεκίνημα της προετοιμασίας».

*Αποκάλυψη-σοκ (από το paoabroad.com) ότι βεβηλώθηκε ο τάφος του Γιώργου Καλαφάτη στο Α’ Νεκροταφείο! Πρόκειται για τον ιδρυτή του Παναθηναϊκού, του ανθρώπου που γιγάντωσε σε -απαγορευμένες για «επαναστάτες» εποχές- το ποδόσφαιρο, ενώ είχε μεγάλη προσφορά στη χώρα μέσα από την Ιατρική και τη θητεία του στο τότε Βασιλικό Ναυτικό. Το θέμα αναμένεται να απασχολήσει, μέσω Ερασιτέχνη ΠΑΟ, και τον Δήμο Αθηναίων.

Ρεπορτάζ
Βαγγέλης Μελέκογλου

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...