Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Ερωτες και αντιζηλίες στα Μπολσόι!

Ο Ιβάν Βασίλιεφ ήταν επί σειρά ετών αρραβωνιασμένος με τη χορεύτρια Ναταλία Οσίποβα, αλλά τη χώρισε για να ντυθεί γαμπρός στο πλευρό της Μαρία Βινογκράνοβα

Αντιζηλίες και ερωτικά τρίγωνα που θυμίζουν περισσότερο σενάριο σαπουνόπερας, παρά έργο για μπαλέτο, φέρνουν τα πάνω κάτω στους κόλπους των Μπολσόι. Η ανακοίνωση του διάσημου Ρώσου χορευτή Ιβάν Βασίλιεφ ότι ετοιμάζεται να ντυθεί γαμπρός το επόμενο Σάββατο έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στους φαν του μπαλέτου, δεδομένου του σχετικά πρόσφατου χωρισμού του από την επί σειρά ετών σύντροφό του μπαλαρίνα Ναταλία Οσίποβα.

Οι δυο τους θεωρούνταν οι «Μπραντζελίνα» των μπαλέτων, καθώς αποτελούσαν επί χρόνια διάσημο ζευγάρι πάνω και κάτω από τη σκηνή, γι’ αυτό και ο αναπάντεχος χωρισμός τους το 2013, έναν χρόνο μετά τον αρραβώνα τους, είχε προκαλέσει αίσθηση και πολλά αναπάντητα ερωτήματα.

Το μυστήριο που κάλυπτε τα αίτια της διάλυσης της σχέσης τους λύθηκε τώρα, μετά την ανακοίνωση του Βασίλιεφ, γνωστού και με το παρατσούκλι «Sex on legs», ότι ετοιμάζεται να παντρευτεί μια άλλη μπαλαρίνα, τη Μαρία Βινογκράνοβα. Ερωτηθείς από δημοσιογράφους τι συνέβη και χώρισε, ο 26χρονος σούπερ σταρ απάντησε με πάσα ειλικρίνεια «γνώρισα τη Μαρία». Η μέλλουσα σύζυγός του είναι μέλος των Μπολσόι και η σχέση του μαζί της μετράει ήδη ενάμιση χρόνο. Παρά το γεγονός ότι κινούνταν σε παρόμοιους κύκλους όλα αυτά τα χρόνια, οι δυο τους δεν είχαν γνωριστεί καλά μέχρι που χόρεψαν μαζί στην παράσταση του «Σπάρτακου» το 2013. «Την ήξερα, αλλά αρχίσαμε να μιλάμε όταν χορέψαμε μαζί πρώτη φορά» είπε χαρακτηριστικά.

Μετά τον γάμο του το ζευγάρι δεν θα πάει αμέσως μήνα του μέλιτος, καθώς εκείνος πρέπει να επιστρέψει στο πλευρό της πρώην αρραβωνιαστικιάς του, Ναταλία Οσίποβα, με την οποία διατηρούν άριστες σχέσεις και συνεχίζουν την καριέρα τους σαν καλλιτεχνικό ζευγάρι. Τον επόμενο μήνα θα εμφανιστούν μαζί στο Λονδίνο όπου θα ανεβάσουν τη «Facada». «Είναι αλήθεια ότι είμαστε φίλοι και θα είμαστε για πάντα. Και συνεργάτες. Ετσι είναι η ζωή» επιβεβαίωσε ο Βασίλιεφ.

Πετρίνα Καλαμβοκίδη

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....