Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Χάρης Σιανίδης: «Θέλω το team της ”Beautiful People PR” Events να την...

Ο Χάρης Σιανίδης είναι ο ιδρυτής και εμπνευστής της...

Προδοσία εκ των έσω για Αντζελίνα Τζολί

Προδομένη από το «αίμα της» φέρεται ότι νιώθει η...

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για...

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Απομακρυνθείτε για λίγο από τα εργασιακά θέματά σας, για να…

ΚΡΙΟΣ: Η βελτίωση όσον αφορά τον οικονομικό τομέα θα εξαρτηθεί από τη μείωση των εξόδων σας. Βρείτε χρόνο για λίγη διασκέδαση με τους φίλους σας ή για μια βόλτα, που θα σας κάνει να ξανανιώσετε. Η σημαντική πρόοδος στα εργασιακά θέματά σας θα σας ανεβάσει το ηθικό.

ΤΑΥΡΟΣ: Μην αφήσετε σημαντικές ευκαιρίες να χαθούν εμμένοντας σε φοβίες του παρελθόντος. Οι διαφωνίες που έχετε με κάποιους συνεργάτες σας θα λυθούν μόνο με ουσιαστικό διάλογο, και όχι με ξεσπάσματα οργής. Προσέξτε τα οικονομικά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Χρησιμοποιήστε όλες τις τεχνικές σας ώστε οι συνεργάτες σας να μην ξεπεράσουν τα όρια της υπομονής τους με τις διαρκείς παρεμβάσεις σας. Ακούστε τη φωνή της καρδιάς σας και μην κρύβεστε πίσω από το δάχτυλό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αποδείξτε έμπρακτα στο ταίρι σας πως δεν φτάνουν οι πρωτοβουλίες για να αποκατασταθούν κάποιες σχέσεις που σας ενδιαφέρουν. Φροντίστε να κρατήσετε σταθερά τα έσοδά σας και να μην ξοδέψετε περισσότερα απ’ όσα πρέπει.

ΛΕΩΝ: Εάν νιώθετε ότι στριμώχνεστε ψυχολογικά από τις υψηλές απαιτήσεις του συντρόφου σας, αλλάξτε τακτική, αλλά καθίστε ήρεμα γιατί δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για εκκαθαρίσεις. Εκφράστε τις ουσιαστικές ανάγκες σας στο έτερόν σας ήμισυ και θα έχετε θετικά αποτελέσματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Απομακρυνθείτε για λίγο από τα εργασιακά θέματά σας, για να χαλαρώσετε και να ηρεμήσετε. Για να μπορέσει η σχέση σας να αναπνεύσει και να απελευθερωθεί από ανούσιες αναστολές, δημιουργήστε εσείς την κατάλληλη ατμόσφαιρα.

ΖΥΓΟΣ: Χρησιμοποιήστε τη λογική σας για να καταλάβετε πως έχετε ελπίδες να επαναπροσδιορίσετε τη μεταξύ σας επικοινωνία. Χρωματίστε την καθημερινότητά σας και όλα θα αρχίσουν να διορθώνονται. Προσέξτε την υγεία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Βρείτε χρόνο για να ασχοληθείτε περισσότερο με θέματα του σπιτιού σας. Πάρτε αποφάσεις προτού να είναι αργά, ώστε να γίνουν πραγματικότητα τα σχέδιά σας. Εκφράστε τα συναισθήματά σας και θα βρείτε μεγαλύτερη ανταπόκριση απ’ ό,τι νομίζατε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ξεκουραστείτε για να αντιμετωπίσετε τις επόμενες ημέρες που θα είναι γεμάτες με δραστηριότητες. Δώστε ουσιαστικές λύσεις σε θέματα εργασίας, αλλάζοντας τακτική και εφαρμόζοντας άλλη πολιτική. Μια σημαντική γνωριμία θα σας δώσει μεγάλη χαρά, αλλά μην ανοιχτείτε σε επενδύσεις με αβέβαιο μέλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Φροντίστε να απαλλάξετε τον σύντροφό σας από αυτοπεριορισμούς, γιατί οι ευθύνες που έχει αναλάβει είναι μεγαλύτερες από αυτές που μπορεί να αντέξει. Οι κοινωνικές επαφές και οι φιλικές συγκεντρώσεις θα είναι στην πρώτη γραμμή, γι’ αυτό χαρείτε τις στενές επαφές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην υπόσχεστε σε όλους από κάτι, γιατί σας έχουν βρει βολικούς και δεν το εκτιμούν. Ξεκουράστε το μυαλό σας από προβλήματα και μην κάνετε κουραστικές εργασίες. Καινούργιες κοινωνικές γνωριμίες θα σας βοηθήσουν στους στόχους σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Εάν απορείτε γιατί γίνονται αλλαγές στη ζωή σας ακόμη και όταν δεν τις ζητάτε, δεχτείτε ότι αξίζετε κάποιες σημαντικές αναβαθμίσεις, που θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε προκαταλήψεις οι οποίες μειώνουν την αυτοεκτίμησή σας.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...