Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Ο Σκάι καλοβλέπει το τηλεπαιχνίδι «Still Standing» με παρουσιάστρια την Καραβάτου

Τα δημοφιλή τηλεπαιχνίδια δεν πεθαίνουν ποτέ! Από τα χέρια...

Προβλέψεις για 13/5

ΚΡΙΟΣ: Μην αφήνετε τα αισθήματά σας και την ανασφάλειά σας να σας κάνουν άνω-κάτω τη ζωή. Η αδέσμευτοι μπορεί να δείτε σύντομα την ανατολή καινούργιων αισθηματικών γεγονότων που θα σας συναρπάσουν. Προσέξτε πολύ τη διαχείριση των οικονομικών σας και αποφύγετε κάθε περιττό έξοδο.

ΤΑΥΡΟΣ: Η μέρα είναι ευνοϊκή για τις σχέσεις σας με τους ανθρώπους που αγαπάτε. Ξεχάστε ανησυχίες και εκνευρισμούς, και περάστε όμορφα προσπαθώντας να ξεκουραστείτε ψυχικά και σωματικά. Μπορείτε να καταφέρετε περισσότερα πράγματα από όσα περιμένετε, αρκεί να έχετε πίστη και αισιοδοξία.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η σημερινή ημέρα έχει έντονο ρομαντισμό, ενώ δεν αποκλείεται να γίνει και μια σημαντική αλλαγή στη ζωή σας. Καινούργιες γνωριμίες και κοινωνικές συναναστροφές ευνοούνται ιδιαίτερα σήμερα, καθώς με όπλο τη γοητεία σας προσελκύετε τα βλέμματα και τον θαυμασμό των ατόμων γύρω σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:  Είστε λίγο βιαστικοί και απρόσεκτοι σήμερα στις δραστηριότητές σας. Αυτό μπορεί να γίνει η αφορμή για λάθη στην εργασία σας, που δεν θα περάσουν απαρατήρητα από τους συναδέλφους σας. Αποφύγετε να αναμιχθείτε σε συζητήσεις που αφορούν οικογενειακά σας ζητήματα.

ΛΕΩΝ: Μια βαθιά ανάγκη να αλλάξετε το καθετί στη ζωή σας μπορεί να σας οδηγήσει σε εκρηκτικές καταστάσεις τόσο στο αισθηματικό όσο και στο επαγγελματικό σας περιβάλλον. Η ένταση που κυριαρχεί δεν είναι ο ιδανικός σύμβουλος για να πάρετε σοβαρές αποφάσεις. Προσέξτε τα απρόβλεπτα έξοδα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Να είστε προσεκτικοί με ό,τι καταπιαστείτε, διότι είναι πιθανόν να προκληθούν δυσαρέσκειες και εντάσεις τόσο στην επαγγελματική όσο και στην κοινωνική σας ζωή. Δείξτε την απαιτούμενη προσοχή στα οικονομικά σας και μη ριψοκινδυνεύετε με νέες επαγγελματικές περιπέτειες και δοσοληψίες.

ΖΥΓΟΣ: Στα αισθηματικά σας μπορείτε να πετύχετε οτιδήποτε θελήσετε, χάρη στη γοητεία σας αλλά και τη μοναδική σας άνεση ως προς την έκφραση των συναισθημάτων σας. Σίγουρα λειτουργεί  βοηθητικά και το γεγονός πως μέσα σας νιώθετε ισορροπημένοι. Πολύ καλές είναι οι προοπτικές και στα επαγγελματικά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:  Εξαιτίας κάποιων προσώπων από το συγγενικό σας περιβάλλον μπορεί σήμερα να προκύψουν διαφωνίες με τον σύντροφό σας. Στην περίπτωση αυτή η καλύτερη πολιτική είναι να κρατήσετε διπλωματική στάση, ώστε να μη φτάσουν τα πράγματα στα άκρα. Σταθερά παραμένουν τα οικονομικά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εχετε αρκετά λανθασμένο τρόπο σκέψης, καθώς βλέπετε κινδύνους εκεί που δεν υπάρχουν και αγνοείτε τις πραγματικές παγίδες. Αν προσπαθήσετε λίγο, σίγουρα μπορείτε να διορθώσετε την κατάσταση. Μην αφήνετε το πείσμα και τον εγωισμό να κυριαρχούν και προσέξτε πάρα πολύ τα οικονομικά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πολλές αλλαγές έρχονται σιγά-σιγά και αδιόρατα από εδώ και πέρα. Η σημερινή μέρα θα περάσει όμορφα και γαλήνια, και σ’ αυτό συντελεί και η σταθερότητα στον επαγγελματικό σας χώρο. Βγείτε με φίλους και με αγαπημένα σας πρόσωπα ή διασκεδάστε και χαρείτε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην είστε υπερβολικοί και αποφύγετε να αντιδράτε σπασμωδικά, γιατί τόσο το κλίμα στα επαγγελματικά σας όσο και η καλή ατμόσφαιρα που έχετε με τον σύντροφό σας κινδυνεύουν. Ενα οικονομικό θέμα θα σας απασχολήσει ιδιαίτερα σήμερα και ίσως χρειαστείτε τη συμβουλή της οικογένειά σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Αρκετά δύσκολο είναι το κλίμα στα επαγγελματικά σας, καθώς οι απαιτήσεις των άλλων προς εσάς είναι υπερβολικές. Μόνο με υπομονή και διπλωματία μπορείτε να αντιμετωπίσετε την κατάσταση. Αποφύγετε τα βιαστικά λόγια. Αργότερα θα καταλάβετε πως η υπομονή που δείξατε σας βοήθησε αληθινά.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...