Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Η Μαρίνα Σάττι μίλησε για όλους και για όλα πριν από...

«Ζαριά» με τους δημοσιογράφους έριξε η Μαρίνα Σάττι και......

Το φιλί στο στόμα της Βίσση και του ΛεΠα στην πίστα 35...

Η φιλία, η σχέση, η εκτίμηση και ο σεβασμός...

«Επίσημη» Μαλέσκου στο Open

Σας έλειψε η Μαλέσκου; Αν ναι, τότε θα δείτε...

Βασάλος και Αγγελόπουλος «μονομαχούν» για το ριάλιτι «Exathlon» που έρχεται στην TV

Kαλέ, τι μονομαχία είναι αυτή για το νέο ριάλιτι...

Η λευχαιμία νίκησε τον «κούκλο Κεν»

«Εφυγε» ο Βραζιλιάνος που είχε ξοδέψει 41.240 ευρώ σε επεμβάσεις για να μοιάσει στον φίλο της Barbie

Επένδυσε χιλιάδες ευρώ στην τελειοποίηση της εμφάνισής του, ωστόσο δεν έμελλε να ζήσει πολύ για να τη χαρεί. Ο Βραζιλιάνος «Κεν», όπως ήταν γνωστός στο ευρύ κοινό ο Κέσλο Σαντεμπάνες λόγω της ομοιότητάς του με την κούκλα της Mattel, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 20 ετών, ύστερα από σύντομη μάχη με τη λευχαιμία.

Ο νεαρός άντρας, ο οποίος είχε ξοδέψει 41.240 ευρώ σε πλαστικές επεμβάσεις για να μοιάσει στον διάσημο φίλο της κούκλας Barbie, διαγνώστηκε τυχαία με σπάνια μορφή καρκίνου του αίματος στα τέλη της προηγούμενης χρονιάς, όταν απευθύνθηκε σε γιατρό για τη μόλυνση των fillers που είχε στα πόδια του.

«Είναι μαγικό. Η ζωή μου έχει αλλάξει. Αισθάνομαι ότι έχω τη στήριξη ολόκληρης της Βραζιλίας» είχε δηλώσει σε τοπική εφημερίδα λίγο αφότου ανακάλυψε ότι έπασχε από λευχαιμία, ενώ μετά την εισαγωγή του στο νοσοκομείο για τον δεύτερο κύκλο χημειοθεραπειών, τον Δεκέμβριο, η κοσμοθεωρία του Μπόργκες Περέιρα, όπως ήταν το πραγματικό του όνομα, είχε αλλάξει ολοκληρωτικά.

4rw3e5yt 2«Δεν με απασχολεί πλέον το θέμα της αισθητικής. Αυτό που έχει σημασία για εμένα είναι η υγεία μου και θα παλέψω γι’ αυτήν» έλεγε. Δυστυχώς για εκείνον όμως, η προσβολή του από πνευμονία πριν από μερικές εβδομάδες στάθηκε μοιραία…

Η πρώτη επαφή

Ο Σαντεμπάνες είχε μεγαλώσει σε ένα σπίτι γεμάτο κούκλες, ενώ ως παιδί όλοι τού έλεγαν ότι μοιάζει με κούκλα. Κάπως έτσι του γεννήθηκε η ιδέα να μεταμορφωθεί σε ανθρώπινη κούκλα. Η πρώτη επαφή του με τη δημοσιότητα ήρθε σε ηλικία 16 ετών, μετά την εμφάνισή του σε talk show. Εκτοτε κέρδισε πολλούς διαγωνισμούς μόντελινγκ και άρχισε να αποκτά εμμονή με τον Κεν υποβάλλοντας τον εαυτό του σε μια σειρά από επεμβάσεις για να του μοιάσει.

Υποβλήθηκε έτσι σε τέσσερις ρινοπλαστικές, σε επεμβάσεις στο πηγούνι, στα μάγουλα και τα χείλη, ενώ έβαλε ακόμη και εμφυτεύματα σιλικόνης στο στήθος.

Οσο πλησίαζε εμφανισιακά τον Κεν τόσο μεγάλωνε και η φήμη του, μέχρι που είχε φτάσει στο σημείο να χρεώνει 14.000 ευρώ για κάθε εμφάνισή του.

Λίγο πριν νοσήσει απέκτησε μάλιστα και τη δική του σειρά από κούκλες, τις Celso Dolls, ενώ σχεδίαζε να προχωρήσει και σε άλλες πλαστικές επεμβάσεις, αφού όπως έλεγε είχε προσεγγίσει την εικόνα του Κεν μόνο κατά 90%.

Πετρίνα Καλαμβοκίδη 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Αντωνά – Σοϊλέδης: Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια

Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια ο Αρης Σοϊλέδης...