Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

Toυ έκοψε το πέος αλλά τον θέλει πίσω

Ο Βραζιλιάνος που ακόμη μπαινοβγαίνει στα χειρουργεία για να...

Ζευγάρι έπαιξε άθελά του τους ίδιους αριθμούς και κέρδισε 1.000.000 δολάρια από...

Τύχη βουνό είχε ζευγάρι στις ΗΠΑ που κατά λάθος...

Ο διδάκτωρ καρδιολόγος Χαράλαμπος Κάββουρας μιλάει για τα πολλά εμφράγματα στη showbiz...

Τι συμβαίνει πλέον και νέοι άνθρωποι από τον χώρο...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Θάνατος-μυστήριο για την κόρη κροίσου

«Εφυγε» (πιθανόν από ναρκωτικά) η 18χρονη Βικτόρια Σίγκελ που ονειρευόταν να χτίσει το «μεγαλύτερο σπίτι στις ΗΠΑ»

Θύμα παραμέλησης σε… χρυσό κλουβί φαίνεται ότι ήταν η 18χρονη κόρη Αμερικανού μεγιστάνα του timesharing και πρωταγωνίστριας ριάλιτι με οκτώ παιδιά, η οποία βρέθηκε νεκρή στην πολυτελή έπαυλή τους στη Φλόριντα. Η Βικτόρια Σίγκελ, το δεύτερο μεγαλύτερο από τα παιδιά του 80χρονου δισεκατομμυριούχου ιδρυτή της Westgate Resorts, Ντέιβιντ Σίγκελ, βρέθηκε αναίσθητη από τους βοηθούς του σερίφη που κλήθηκαν στην έπαυλη του Seagull Island και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Ακόμη οι Αρχές δεν έχουν ανακοινώσει τα αίτια θανάτου, ωστόσο, σύμφωνα με την ιστοσελίδα ClickOrlando, πρόκειται για θάνατο που οφείλεται στη λήψη υπερβολικής δόσης ναρκωτικών. «Ο πατέρας του θύματος ενημέρωσε την αστυνομία ότι θα εκδώσει ανακοίνωση τις ερχόμενες ημέρες και ζητεί να γίνει σεβαστή η ιδιωτική ζωή της οικογένειάς του αυτή τη στιγμή» δήλωσε εκπρόσωπος του σερίφη του Orange County.

teq5tw54 2Πρόκειται για μία από τις σπάνιες φορές που η οικογένεια Σίγκελ επιζητεί τον σεβασμό της ιδιωτικότητάς της, αφού βρίσκεται συνεχώς στη δημοσιότητα από το 2012, οπότε προβλήθηκε το ντοκιμαντέρ «Queen of Versailles» που παρακολουθούσε τη διαδικασία στην οποία είχε μπει η οικογένεια προκειμένου να χτίσει το «μεγαλύτερο σπίτι στις ΗΠΑ», όπως είχε προαναγγείλει. Το φιλόδοξο πρότζεκτ ξεκίνησε το 2004, αλλά «πάγωσε» εξαιτίας της πτώσης του τζίρου των επιχειρήσεων του Σίγκελ λόγω της ύφεσης. Παρ’ όλα αυτά, τα έργα, το κόστος των οποίων υπολογίζεται ότι θα φτάσει από 65.000.000 έως 75.000.000 δολάρια (58.000.000 – 70.000.000 ευρώ), ξεκίνησαν και πάλι πρόσφατα και αναμένεται να ολοκληρωθούν έως το 2016.

teq5tw54 3Εν τω μεταξύ, κρατιούνται στο πρώτο πλάνο της δημοσιότητας με εμφανίσεις σε ριάλιτι εκπομπές όπως το «Celebrity Wife Swap» του ABC, που προβλέπει την αλλαγή σπιτιού και συντρόφων για διάσημα ζευγάρια. Σε αυτήν την εκπομπή, η 49χρονη Τζάκι Σίγκελ, ούτε λίγο ούτε πολύ, παραδέχτηκε ότι δεν ασχολείται με τα παιδιά της. Συγκεκριμένα δήλωσε ότι «φοβάται τα μωρά» και δεν είναι σίγουρη τι πρέπει να κάνει με αυτά, αφού δεν χρειάστηκε να ασχοληθεί ποτέ μόνη με κάποιο από τα οκτώ παιδιά της.

Πράγματι, το ζευγάρι έχει αναθέσει το μεγάλωμα του 21χρονου Τζόνκιλ, του 16χρονου Ντέιβιντ, του 14χρονου Ντάνιελ, της 13χρονης Ντέμπι, της 12χρονης Ντριου, των επτάχρονων διδύμων Τζόρνταν και Ζακλίν, της 18χρονης Βικτόρια που «έφυγε» τόσο πρόωρα αλλά και της 13χρονης ανιψιάς τους Χάνα σε 30μελές προσωπικό που περιλαμβάνει σοφέρ, μάγειρα, μάνατζερ σπιτιού και ειδικό στο μακιγιάζ και στα μαλλιά. Προφανώς, κανείς από αυτούς δεν κατάφερε να εντοπίσει εγκαίρως το πρόβλημα της Βικτόρια και να τη βοηθήσει να το ξεπεράσει.

Η XXL έπαυλη σε αριθμούς

Το σπίτι που φαντάζει πλέον καταραμένο μετά και τον θάνατο της έφηβης κόρης των Σίγκελ, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής σχέδια, θα διαθέτει 11 κουζίνες, 30 μπάνια, γκαράζ για 20 αυτοκίνητα, χώρο για bowling, εσωτερική πίστα rollerskating, τρεις εσωτερικές πισίνες και δύο εξωτερικές, αίθουσα χορού αλλά και αίθουσα προβολής ταινιών δύο επιπέδων, που θα είναι αντιγραφή της Οπερας του Παρισιού. Οσο για την εμφάνιση των μελών της οικογένειας, αυτή προβλέπεται να σμιλεύεται μέσα σε κέντρο fitness με spa που θα εκτείνεται σε 929 τ.μ. Η κατασκευή που θα απλώνεται σε συνολικά 8.361 τ.μ. θα διαθέτει επίσης κελάρι για 20.000 μπουκάλια κρασί και ενυδρείο εξωτικών ψαριών.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Ο ανάδρομος στο νέο συμβόλαιο με το Mega και η Ελένη που μόλις… ξύπνησε

Αφιλτράριστη Μενεγάκη και ανάδρομος Ερμής! Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη...

Παρίστανε την ανήλικη για να… πάει με πιτσιρίκια

Τη 14χρονη μαθήτρια υποδυόταν στο Snapchat η 23χρονη Αλίσα...